Generalno me nervira da su bilo kakve manjine u prednosti nad vecinom i da imaju neka specijalna prava samo zato sto su manjine
Ne branim ove nastrane..
Ali: Ovde nije slucaj da je manjina u prednosti nad vecinom. Cilj je da Oni imaju ista prava kao svi ostali. Imas pravo na samoopredeljenje kao u liberalnim drustvima na zapadu..
Izbice neredi jer ce Delije,Grobari,United force,Firma,Obraz...i drugi doci da ih \"pozdrave\".I dok se tako budu \"pozdravljali\", porazbijace malo Beograda,a onda cemo svi mi to da platimo, a onda ce svi svetski mediji po naznakom \"hitno\", da objave da je u Srbiji opet neka frka i da se manjinska prava ne postoju...onda sledi gostovanje po Poligrafu ljudi iz Kvirije,LDP-a,NVO...A Ivica ce da izda saopstenje da je priveden veci broj lica zbog krsenja javnog reda i mira....
Vidis.. tako ce da bude dokle god postoji Srbija. Mi smo jednostavno takav narod.. Ameri priznaju Kosovo mi razlupamo mekdonalds u kome rade NASHI ljudi i usput vracajuci se kuci onako razjareni,naduvani i pijani.. pokupimo par najki iz izloga.
Fantastichno ?