ivana0704
|
|
« Odgovor #15 poslato: 31, Децембар 2008, 05:43:29 » |
|
eto, u znak dobre volje i ponovne dobrodoslice, imate deset pesama na radiju od mene. :p bilo kog zanra, danas moze sve, samo javite termin! :d
|
|
|
Sačuvana
|
štrikanjem do samospoznaje, dole heklanje koje zatupljuje!
|
|
|
Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #16 poslato: 31, Децембар 2008, 05:47:58 » |
|
Moram mojim skautima na Rudniku da javim da pitaju koje bi covek pesme.Koliko sam shvatio on zeli festival rok muzike, pa verovatno voli rok.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #17 poslato: 31, Децембар 2008, 05:51:05 » |
|
rekoh, nije problem. sta god. :lol: za dobru mjuzu sam uvek.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #18 poslato: 31, Децембар 2008, 06:01:00 » |
|
Vidite li, dragi moji koje mi sve resurse ukljucujemo u ovaj transfer?Multimedijalne... Ali za takvog all-round igraca ne zalimo... I vest koju sam upravo dobio: Ivo je izdao saopstnje u kome se zahvaljuje SVIMA...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #19 poslato: 31, Децембар 2008, 06:07:13 » |
|
Pusti po tvojoj zelji...a meni ako moze \"Nove godine\"
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #20 poslato: 31, Децембар 2008, 06:16:02 » |
|
moze, al\' prvo za momka koji je uspesno ostvario transfer u zimskom prelaznom roku jedna \"Pobednicka\" Borina, pa nastavljamo dalje za sve prisutne goste kojima zelimo prijatno popodne, uz poseban pozdrav adminima i modovima koji krkaju i piju kao da je sudnji dan.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #21 poslato: 31, Децембар 2008, 06:55:14 » |
|
Hvala.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #22 poslato: 31, Децембар 2008, 07:19:49 » |
|
Moram jos i ovo da kazem: Moja velika zelja je da se Rudnicki portal pojaca, istinskim zvezdama kao sto su Goran Jestrovic i Milan Djurdjevic.Moji skauti rade na tome ali bice tesko...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #23 poslato: 31, Децембар 2008, 10:18:56 » |
|
Evo nekako sam se vratio,sve zahvaljujuci Daretu Radojevic i Greengy-ju.Zelim da pozdravim sve,a posebno ljude koje sam pomenuo a koji su meni izuzetno dragi!Ivana mi je isto puno draga...Sve najnaj vam zelim svima.
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #24 poslato: 05, Јануар 2009, 03:45:10 » |
|
Uspeo sam!Jeeeeee...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
greengy
|
|
« Odgovor #25 poslato: 05, Јануар 2009, 07:03:15 » |
|
Ivo Car licno napisao/la:Evo nekako sam se vratio,sve zahvaljujuci Daretu Radojevic i Greengy-ju.Zelim da pozdravim sve,a posebno ljude koje sam pomenuo a koji su meni izuzetno dragi!Ivana mi je isto puno draga...Sve najnaj vam zelim svima. Hvala Care, tu smo zauvek!!! B)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|