ivana0704
|
|
« Odgovor #45 poslato: 28, Децембар 2008, 02:56:32 » |
|
opet sam zaboravila da odvojim \"s\" od dve tacke pa izadje ovaj smajli :S umesto : smajliblabla: hocu opciju za editovanje porukaaaaa, bre!
|
|
|
Sačuvana
|
štrikanjem do samospoznaje, dole heklanje koje zatupljuje!
|
|
|
fico
Newbie
|
|
« Odgovor #46 poslato: 28, Децембар 2008, 02:58:13 » |
|
a ja sam pre 2 dana kupio gomilastu bubasvabu koja je pola buba pola nosorog... i odkad je imam nabila glavu u neku bananu klopa dize nogu i shora... nemogu da verujem da sam jos uvek toliki moron... héhé
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #47 poslato: 28, Децембар 2008, 03:01:55 » |
|
grunfe, rekoh ti , ako laze onaj sa diskaverija, lazem te i ja. ili sam gluva. ili on stvarno laze ko sto kaze moja seka, pa jelena zove svinjom. :lol: a kako grizli uhvati vevericu ne znam. i ne zelim da znam.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
fico
Newbie
|
|
« Odgovor #48 poslato: 28, Децембар 2008, 03:04:02 » |
|
a kako grizli uhvati vevericu ne znam. mozda je obrnuto...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #49 poslato: 28, Децембар 2008, 03:07:12 » |
|
a ja sam pre 2 dana kupio gomilastu bubasvabu koja je pola buba pola nosorog... i odkad je imam nabila glavu u neku bananu klopa dize nogu i shora... nemogu da verujem da sam jos uvek toliki moron... héhé to je garant ovo > http://i40.tinypic.com/27ypr47.jpggrunfe, rekoh ti , ako laze onaj sa diskaverija, lazem te i ja. ili sam gluva. ili on stvarno laze ko sto kaze moja seka, pa jelena zove svinjom.
a kako grizli uhvati vevericu ne znam. i ne zelim da znam. Lazu samo na vestima u 19:30. :side: Sad mi stvarno zao malo tih veverica malih.. http://www.eskimo.com/~turnip/alaska/pix/0770_denali-squirrel.JPGdusa mala. Sve zivotinje po defaultu nisu trebale da jedu meso. Ova priroda se stvarno okrenula naopako..
|
|
|
Sačuvana
|
Ko je strejt, ne budi mu drug.
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
The following statement is true: The above statement is false.
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #50 poslato: 28, Децембар 2008, 03:09:32 » |
|
fico napisao/la:a kako grizli uhvati vevericu ne znam. mozda je obrnuto... iiiiiiiiihihihi a ja mislila sve sam videla juce kad na ulici sretoh zenu koja seta macku vezanu kanapom. :lol:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #51 poslato: 28, Децембар 2008, 03:13:06 » |
|
iiiiiiiiihihihi a ja mislila sve sam videla juce kad na ulici sretoh zenu koja seta macku vezanu kanapom. ovakve machke treba vezivati kanapom http://i44.tinypic.com/2gwe06o.jpg
|
|
|
Sačuvana
|
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #53 poslato: 28, Децембар 2008, 03:19:07 » |
|
jao, grunfe, pa ta macka je skoro i od mene deblja, gnjak! dajte jos nesto zanimljivo inace cu da zaglavim u frizider, opet. ovako je svake noci: iiihihihi
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #54 poslato: 28, Децембар 2008, 03:20:43 » |
|
u bokte. pa ovo moze da vata misheve opusteno. :woohoo: brateee ... cime rane to ... baklavom i pivom stochnim koncentratom \"Zemun polje\" , svinjskim iznutricama i zalivaju sa Apatinskim.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #55 poslato: 28, Децембар 2008, 03:23:50 » |
|
jao, grunfe, pa ta macka je skoro i od mene deblja, gnjak! dajte jos nesto zanimljivo inace cu da zaglavim u frizider, opet. ovako je svake noci:
kakav frizider sad. zar zelis da postanes kao... http://i44.tinypic.com/1r4ubb.jpgOna? :side:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #56 poslato: 28, Децембар 2008, 03:25:54 » |
|
grunfeeee : povracko: sad necu jesti nista 3 dana
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
fico
Newbie
|
|
« Odgovor #57 poslato: 28, Децембар 2008, 03:26:29 » |
|
bolje da ljulja neg da zulja
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #58 poslato: 28, Децембар 2008, 03:28:17 » |
|
grunfeeee : povracko: sad necu jesti nista 3 dana vidish ? terapija fotografijom... bolje da ljulja neg da zulja u svakom slucaju.. B)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #59 poslato: 28, Децембар 2008, 03:35:32 » |
|
meri popins na er te es kecu, yippie-kay-yeeey! steta sto ne gledah od pocetka :S na tv-u bas retko bude nesto sto volim a ja obavezno propustim, pih.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|