grunf
|
|
« Odgovor #15 poslato: 27, Децембар 2008, 07:35:25 » |
|
blago tebi kad tako dobro vidis. e, a ja cu sad malo da izmenim avatar, da ga prilagodim ovoj praznicnoj atmosferi. p.s. dobro vece, dobro vece. pratim vas.. samo da znate. B) zar marish za praznike ? ja ne volim sneg,praznike,votku i gorku kafu.
|
|
|
Sačuvana
|
Ko je strejt, ne budi mu drug.
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
The following statement is true: The above statement is false.
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #16 poslato: 27, Децембар 2008, 07:40:07 » |
|
pa, i ne marim, u pravu si. ne volim sneg praznike gorku kafu al\' za ovo poslednje ne mogu da se slozim. dobro, evo, ovakav bi mi avatar bio kad bih marila za praznike : http://img75.imageshack.us/img75/5379/xgh8b4ccapeu8.jpg
|
|
|
Sačuvana
|
štrikanjem do samospoznaje, dole heklanje koje zatupljuje!
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #17 poslato: 27, Децембар 2008, 07:45:35 » |
|
Da li ti se svidja praznichni izgled nasheg sajta ?
Snijeg pade na behar, na voce
i stavi tu kapu. lepo ti stoji crvena boja..
:side:
|
|
|
Sačuvana
|
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #18 poslato: 27, Децембар 2008, 07:51:33 » |
|
e, pa, zato imam crveni kaputic i crveni sesir i novi superkul crveni novcanik na zasniravanje voooolim crveno praznicni izgled sajta? paaa, ne vidim sad promenu. al\' moze biti da nesto nisam primetila jer nisam spavala bogtepitaotkad a ako si mislio na one pahulje sto su provejavale nisu mi se svidele. tacnije, izludjivale su me. a i smetale su, kol\'ko se dalo primetiti, kikiki
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #19 poslato: 27, Децембар 2008, 07:54:19 » |
|
e, pa, zato imam crveni kaputic i crveni sesir i novi superkul crveni novcanik na zasniravanje voooolim crveno
Da nisi komunista..!?? :side: :woohoo: http://www.tk-info.net/wp-content/uploads/2008/05/tito-web.jpgpraznicni izgled sajta? paaa, ne vidim sad promenu. al\' moze biti da nesto nisam primetila jer nisam spavala bogtepitaotkad a ako si mislio na one pahulje sto su provejavale nisu mi se svidele. tacnije, izludjivale su me. a i smetale su, kol\'ko se dalo primetiti, kikiki probaj ctrl+f5 i pogledaj ima li snega na vrhu stranice...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #20 poslato: 27, Децембар 2008, 07:58:21 » |
|
nisam, nisaaam crveno mi samo lepo stoji pa i sam si rek\'o mada, doduse, ti i nemas pojma da je to stvarno tako :p snega nema mogu da pritiskam od jedan do dvanaes\' sve redom nema pa nema
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #21 poslato: 27, Децембар 2008, 08:01:01 » |
|
nisam, nisaaam crveno mi samo lepo stoji pa i sam si rek\'o mada, doduse, ti i nemas pojma da je to stvarno tako uh. ja se zabrinuo.. cenim da je to stvarno tako. rachunam da ne gresim.. snega nema mogu da pritiskam od jedan do dvanaes\' sve redom nema pa nema ne sneg da pada. nego slika na vrhu.. ima li snega na njoj ? to je promena. tako mi rekli. :side:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #22 poslato: 27, Децембар 2008, 08:08:00 » |
|
pa znam ja sta si ti rekao, alinema neeema neeeeema snega samo kapica k\'o ona moja na slovo R okazena. eto, to je jedino sto sam primetila, i to tek sad. ma, ne obracaj paznju, ko zna sta radi ova moja jaka i opaka masina.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
fico
Newbie
|
|
« Odgovor #23 poslato: 27, Децембар 2008, 08:28:48 » |
|
héhé... istopio se grunfe...neznam dali ovo lici na sneg ali ipak se logo bolje ovako vidi... zato bi vam predlozio da stavite crno/belu sliku u mesto one sto je pre bila ... nesto mi to modernije izgleda ... ako vam je stalo do modernosti i mojih predloga B)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #24 poslato: 27, Децембар 2008, 08:34:00 » |
|
oleoleoleoleoleeeee sad i ivana ima sneg pa lepo je to iako ga ne volim
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #25 poslato: 28, Децембар 2008, 04:43:41 » |
|
héhé... istopio se grunfe...neznam dali ovo lici na sneg ali ipak se logo bolje ovako vidi... zato bi vam predlozio da stavite crno/belu sliku u mesto one sto je pre bila ... nesto mi to modernije izgleda ... ako vam je stalo do modernosti i mojih predloga Samo da se istopi i napolju i strava. U pravu si, logo je dosao do izrazaja sad. Tvoji predlozi su uvek dobrodosli i rado prihvaceni.. B) oleoleoleoleoleeeee sad i ivana ima sneg pa lepo je to iako ga ne volim ni ja ne volim sneg. al onaj pravi.. ovaj na sajtu mi godi.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #26 poslato: 28, Децембар 2008, 10:58:58 » |
|
dosla ja. glava me zabolela od hladnog vazduha. :S trenutno - cedevita, cigareta, \"streets of love\" i tako to.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #27 poslato: 28, Децембар 2008, 11:22:09 » |
|
Razmisljam kako net uzasno lose radi. Razmisljam da se opashem sa eksplozivom i da upadnem u prostorije lokalnog internet provajdera.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
fico
Newbie
|
|
« Odgovor #28 poslato: 28, Децембар 2008, 12:24:16 » |
|
Razmisljam da se opashem sa eksplozivom i da upadnem u prostorije lokalnog internet provajdera. razmisljaj al nemoj glasno :woohoo:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #29 poslato: 28, Децембар 2008, 12:40:48 » |
|
razmisljaj al nemoj glasno Ovo je postalo neizdrzivo.. Do sad mi je samo google otvaralo. :blink: Maroko zemljo obecana...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|