Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #1575 poslato: 22, Мај 2009, 02:42:46 » |
|
Trenutno se kod jednog od administratora, okupila vecina forumasa.Raznovrsno se ovde pije...i razmatra lokalna politicka situacija....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #1576 poslato: 22, Мај 2009, 07:00:16 » |
|
Trenutno se vratih sa okupljanja.. gore pominjanog.
I ne osecam se bash najbolje.
|
|
|
Sačuvana
|
Ko je strejt, ne budi mu drug.
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
The following statement is true: The above statement is false.
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #1577 poslato: 25, Мај 2009, 07:57:29 » |
|
Vojo jesi li spavao sinoc stogod?
|
|
|
Sačuvana
|
Ми смо они на које су нас родитељи упозоравали!
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #1578 poslato: 25, Мај 2009, 08:37:47 » |
|
Vojo jesi li spavao sinoc stogod? Jesam care. Umor me sustigao... tako da nisam hteo pocinjati sa gledanjem odlicne tv serije. Evo upraF sad prerezujem.. pa cu imati vremena da pochnem gledanje.
|
|
|
Sačuvana
|
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #1579 poslato: 25, Мај 2009, 08:47:48 » |
|
Samo polako i temeljno...
|
|
|
Sačuvana
|
Ми смо они на које су нас родитељи упозоравали!
|
|
|
greengy
|
|
« Odgovor #1580 poslato: 26, Мај 2009, 12:06:43 » |
|
Prolazim malopre pored malog valjka na kome pise:
\"Jesam mali, al\' dobro sabijam\"
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Cudo da je taj valjak na Rudniku!!!!
:side: :side: :side: :side: :side: :side:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #1581 poslato: 28, Мај 2009, 10:02:20 » |
|
svratila sam samo da ostavim poruku za IVA CARA, pošto u ovom momentu nemam drugog načina da dođem do njega, a i bolje što mi nije blizu:
dakle, imbecilu, kad sledeći put rešiš da s nekim piješ kafu, a da vam ja budem glavna tema, postaraj se da nakon toga taj lik ne dođe kao juče na forum krstarice i da ne počne da piše javno o MOM životu, i o MOJIM privatnim stvarima koje ne bih baš da zna svaka ŠUŠA, razumeš? ako ste vas dvojica već kao dve babe koje vole da se bave tuđim životima jer su im sopstveni dosadni, onda bar to zadržite za sebe.
toliko sam besna da mi se ruke sad nekontrolisano tresu.
doviđenja.
|
|
|
Sačuvana
|
štrikanjem do samospoznaje, dole heklanje koje zatupljuje!
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #1582 poslato: 28, Мај 2009, 10:03:11 » |
|
i treba da te bude sramota koliko si težak. eto, toliko.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
greengy
|
|
« Odgovor #1583 poslato: 28, Мај 2009, 11:53:30 » |
|
UUUUU teske reci!!!
:blink:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #1584 poslato: 28, Мај 2009, 11:58:30 » |
|
pa, nikola, ako je ovo u redu, onda neka bude da sam ja luda: ja sam samo rekao da te Ivo pozdravio... i rekao mi da si strasna riba i sve.... ali ne gledas seljake kao on i ja....vec samo intelektualce i to.... sa dosta para..da ti ispune sve snove...
ne volimm da izmisljam... ja sam samo seljak..... koji zamislja tebe.... na meni..... (jer ne volim klasicnu misionarsku....) ali mislim da bi me udavila.... jer sli MALO popunjenija.....:dontunderstand: + da ne komentarišem o objavljivanju mojih ličnih podataka na forumu koji broji milione korisnika. što je najcrnje, nije kraj. ovaj lik i dalje bljuje. a sad javno obećavam, šta god ostali mislili o meni, IVO našamaraću te, beži kad me vidiš!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #1585 poslato: 29, Мај 2009, 06:57:29 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #1586 poslato: 29, Мај 2009, 10:45:55 » |
|
Prolazim malopre pored malog valjka na kome pise:
\"Jesam mali, al\' dobro sabijam\" malopre i ja prolazih pa uslikah. http://i40.tinypic.com/fw8xs.jpg
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
greengy
|
|
« Odgovor #1587 poslato: 02, Јун 2009, 12:06:03 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #1588 poslato: 05, Јун 2009, 02:26:49 » |
|
Ja Ivana ne mogu da verujem!!! Reci ovde javno ime i prezime tog sa kime sam ja navodno pricao o tebi! Ovo sto si iznela je strasno i ne lici na mene, nemam nikog ko te licno poznaje, odnosno nemamo zajednickih prijatelja osim ovih virtuelnih ovde na forumu!
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #1589 poslato: 05, Јун 2009, 04:48:12 » |
|
Ivo.. Imas pravo da ne pricas nista. Sve sto kazes moze se kasnije upotrebiti protiv tebe...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|