ivana0704
|
|
« Odgovor #1335 poslato: 04, Фебруар 2009, 02:40:01 » |
|
trenutno sam gladna. kovalski iz rena i stimpija jede senvic od mesa sa mesom. i ja to potpuno razumem.
|
|
|
Sačuvana
|
štrikanjem do samospoznaje, dole heklanje koje zatupljuje!
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #1336 poslato: 04, Фебруар 2009, 04:05:25 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ko je strejt, ne budi mu drug.
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
The following statement is true: The above statement is false.
|
|
|
pilpiksi
|
|
« Odgovor #1337 poslato: 04, Фебруар 2009, 08:06:17 » |
|
Dosao sam sa fudbala i oporavljam se,jedva nekako a sutra opet posao Cestitam na pobedi a red je da sledecu izgubite
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #1338 poslato: 05, Фебруар 2009, 12:09:13 » |
|
dobro jutro! naspavala sam se za deset. ))
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #1339 poslato: 05, Фебруар 2009, 12:31:13 » |
|
I got chills, they\'re multiplyin\', and I\'m losin\' control Cause the power you\'re supplyin\', it\'s electrifyin\' You better shape up, cause I need a man, and my heart is set on you.. ou jea.. :side: :side: :side:
|
|
|
Sačuvana
|
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #1340 poslato: 05, Фебруар 2009, 12:57:23 » |
|
grunf napisao/la:I got chills, they\'re multiplyin\', and I\'m losin\' control Cause the power you\'re supplyin\', it\'s electrifyin\' You better shape up, cause I need a man, and my heart is set on you... You\'re the one that I want Oo-oo-oo, honey The one that I want Oo-oo-oo, honey The one that I want Oo-oo-oo, the one I need Oh, yes indeed... hihihi oooodlicna.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #1341 poslato: 06, Фебруар 2009, 09:22:31 » |
|
dan je predivan, ali, ne bi bio potpun kad mene nesto ne bi nerviralo. nestaje mi struje na svakih pola sata, bem ti distribuciju. nesto rade. :S napolje cu ja uskoro, da iskoristim ovu toplotu.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #1342 poslato: 07, Фебруар 2009, 03:56:13 » |
|
e, pa, dobro jutro, ivana. vec danima si sama ovde, da. nema veze, bitno je da je tebi dobro. danas je vec zahladnelo malo steta. a za ponedeljak opet najavljuju sneg (?!? :blink: ) prokleti da su. no, dobro. dorucak sad, i tako to, redom. pa cemo da vidimo sta dalje.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #1343 poslato: 07, Фебруар 2009, 09:19:24 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #1344 poslato: 07, Фебруар 2009, 09:38:58 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #1345 poslato: 07, Фебруар 2009, 11:04:53 » |
|
Grunfe kad stize ADSL na Rudnik,cuo sam da bi trebalo ovih dana,imas li precizniju info?Cujem da ima bas dosta prijavljenih.
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #1346 poslato: 07, Фебруар 2009, 01:00:03 » |
|
Grunfe kad stize ADSL na Rudnik,cuo sam da bi trebalo ovih dana,imas li precizniju info?Cujem da ima bas dosta prijavljenih. Trebalo bi oko 1-og marta.. tako sam nachuo.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #1347 poslato: 08, Фебруар 2009, 06:31:20 » |
|
kako vreme moze da utice na raspolozenje, pa, cudo jedno. ceo dan se smeskam, bas sam raspolozena. p.s. potpuno sam se zaljubila u svoj novi avatar!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #1348 poslato: 08, Фебруар 2009, 02:19:11 » |
|
Ivana ti si jako lepa devojka,ne znam zasto stavljes ovakve avarte...Ali ako ti se to dopada...dopada se i meni:)
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #1349 poslato: 08, Фебруар 2009, 03:57:54 » |
|
Ivo Car licno napisao/la:Ivana ti si jako lepa devojka,ne znam zasto stavljes ovakve avarte... sta treba da stavim, svoju sliku? :dry: Ali ako ti se to dopada...dopada se i meni nisam ni sumnjala. B)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|