Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #1005 poslato: 20, Јануар 2009, 05:36:31 » |
|
grunf napisao/la:Ivana ja svakog dana ocekujem da mi stigne tvoj br. mob. u privatnoj poruci... Kada sam joj ja trazio broj... rekla je da je karticu jednu izgubila.. a da joj je trenutna sluzbena, pa taj broj ne moze da daje. sve suve lazi. Ne sumljam Grunfe...Ja sam je virtuelno zavoleo...
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #1006 poslato: 20, Јануар 2009, 05:39:54 » |
|
ivo, postoji tema za zanimljivi video. a grunfe, bila sam primorana da ti tako kazem...mislim, kud bih da sam ti dala broj, posle da Ivo misli da ga varam. bolje spreciti nego leciti.
|
|
|
Sačuvana
|
štrikanjem do samospoznaje, dole heklanje koje zatupljuje!
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #1007 poslato: 20, Јануар 2009, 05:40:59 » |
|
zasto metropolis rekords ? valjda holivud rekords.. Ne sumljam Grunfe...Ja sam je virtuelno zavoleo... kako god. srce ima razloge koje razum ne poznaje. :side:
|
|
|
Sačuvana
|
Ko je strejt, ne budi mu drug.
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
The following statement is true: The above statement is false.
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #1008 poslato: 20, Јануар 2009, 05:44:52 » |
|
Grunfe u to vreme Holivud nije postojao.Ivana ja sada idem tuzan da spavam,propao je moj pokusaj da dobijem tvoj broj...BuaAaAaA:( Pa gde ce ti dusa...
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #1009 poslato: 20, Јануар 2009, 05:45:50 » |
|
Ivo Car licno napisao/la:Grunfe u to vreme Holivud nije postojao.Ivana ja sada idem tuzan da spavam,propao je moj pokusaj da dobijem tvoj broj...BuaAaAaA:( Pa gde ce ti dusa... u pakao. \"ko je mene poznavao, ni pakao mu nece tesko pasti.\" B)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #1010 poslato: 20, Јануар 2009, 05:48:26 » |
|
E jesi luckasta...i originalna kao i uvek.Ja sada idem,a vama zelim laku noc i lepe sne...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #1011 poslato: 20, Јануар 2009, 05:51:22 » |
|
\"ko je mene poznavao, ni pakao mu nece tesko pasti.\" \"Bogu fala, vek i po proživeh u radu i sreći. Slutim da mi je vreme umirati pa ovo govorim u pero mom prijatelju advokatu Miliću, jer u vas deco, sve zajedno, nemam nimalo poverenja. Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine, a to vas najviše zanima, mogu vam saopštiti sledeće: Svu svoju imovinu ostavljam.. samom sebi. B)
|
|
|
Sačuvana
|
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #1012 poslato: 20, Јануар 2009, 05:53:11 » |
|
pa, kruso, je l\' se znamo il\' se ne znamo? B)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #1013 poslato: 20, Јануар 2009, 05:55:56 » |
|
pa, kruso, je l\' se znamo il\' se ne znamo?
znamo se ! B)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #1014 poslato: 20, Јануар 2009, 05:57:56 » |
|
grunf napisao/la:znamo se ! ja samo znam da upravo sad vidim cifru 666 koja predstavlja broj tvojih postova. :blink: mislim da je dosta za veceras.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
greengy
|
|
« Odgovor #1015 poslato: 21, Јануар 2009, 01:24:14 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #1016 poslato: 21, Јануар 2009, 02:39:17 » |
|
boli me zeludac. :S
izgleda da sam gladna. to znaci da moram izaci da kupim nesto, a napolju pada kisa, a ja nemam nijedan kisobran, zahvaljujuci tome sto sam opet sve koje sam imala poostavljala kojekuda, kao i uvek. znaci, sejem ih. :S
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #1017 poslato: 21, Јануар 2009, 03:12:02 » |
|
Spremi nesto.Ne moras da kupis.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #1018 poslato: 21, Јануар 2009, 03:19:50 » |
|
Darko Radojevic napisao/la:Spremi nesto.Ne moras da kupis. pa, spremila bih, da sam kod kuce, hehe. radim.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #1019 poslato: 21, Јануар 2009, 03:26:14 » |
|
Aha... Inace, sta volis da spremas?
|
|
|