greengy
|
|
« Odgovor #645 poslato: 13, Јануар 2009, 07:43:02 » |
|
ivana0704 napisao/la:To su stare veze. Dolazi drugar da malo sredi racunare. :blush: A sta ce Grunf da sredjuje?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #646 poslato: 13, Јануар 2009, 07:45:19 » |
|
DEFINICIJA HLADNOCE
+18° C - na Havajima uzimaju drugi pokrivač. +10° C - u zgradama u Helsinkiju isključuju grejanje. +2° C - italijanski automobili ne mogu da upale. 0° C - destilovana voda se smrzava. -1° C - dah se vidi. Rusi jedu sladoled i piju hladno pivo. -4° C - pas vam se uvaljuje u krevet. -10° C - francuski automobili ne mogu da upale. -12° C - političari počinju da pričaju o beskućnicima. -15° C - američki automobili ne mogu da upale. -20° C - dah se čuje. -24° C - japanski automobili ne mogu da upale. -28° C - pas vam se uvaljuje u pižamu. -29° C - nemački automobili ne mogu da upale. -30° C - nijedan normalan automobil ne može da upali. -36° C - ruski automobil ne može da upali. -39° C - Rusi zakopčavaju svu dugmad na košuljama. -50° C - automobil ti se uvaljuje u krevet. -60° C - žitelji Helsinkija se smrzavaju. U Moskvi zakopčavaju kapute. -70° C - smrzavaju se i u paklu. Univerzitet u Kuznjecku organizuje kros-kantri. -72° C - advokati zavlače ruke u sopstvene džepove. -120° C - alkohol se smrzava. Rusi baš onako nervozni! -273,15° C - apsolutna nula. Prekida se kretanje elementarnih čestica. Rus liže smrznutu votku.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #647 poslato: 13, Јануар 2009, 07:45:52 » |
|
greengy napisao/la:
:blush:
A sta ce Grunf da sredjuje?
on ce da kuva kafu. :blush: hihi
|
|
|
Sačuvana
|
štrikanjem do samospoznaje, dole heklanje koje zatupljuje!
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #648 poslato: 13, Јануар 2009, 10:46:09 » |
|
trenutno me briga za sveeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #649 poslato: 13, Јануар 2009, 01:31:09 » |
|
trenutno me briga za sveeeeeeeeeeeeeeeeeee
evo m0skri > http://www.speedtest.net/result/389673484.png:side: :side: :side:
|
|
|
Sačuvana
|
Ko je strejt, ne budi mu drug.
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
The following statement is true: The above statement is false.
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #650 poslato: 13, Јануар 2009, 01:32:48 » |
|
To se ceni tebra... Znam danas sam cuo, i reko bas ce Vojo da se obraduje... Extra nema sta... A Chicha sad peva! :woohoo:
|
|
|
Sačuvana
|
Ми смо они на које су нас родитељи упозоравали!
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #651 poslato: 13, Јануар 2009, 01:37:09 » |
|
grunf napisao/la:hihi ooojha!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #652 poslato: 13, Јануар 2009, 01:57:37 » |
|
Whoa, won\'t you let me hold you ? Honey, just close your eyes. Whoa, won\'t you let me hold you, dear ? I want to just put my arms around ya, like the circles going \'round the sun. And-a let me hold you daddy, at least until the morning comes...
ou jea.
hihi da ne spamujemo tamo temu.. ovde cemo nastaviti. take another piece of my heart.. ma jok -- take all. :side: http://www.youtube.com/watch?v=85o579htuYU&feature=related
|
|
|
Sačuvana
|
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #653 poslato: 13, Јануар 2009, 02:00:39 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
greengy
|
|
« Odgovor #654 poslato: 13, Јануар 2009, 05:02:59 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
nensi
Jr. Member
|
|
« Odgovor #655 poslato: 13, Јануар 2009, 06:32:21 » |
|
Srecna vam svima SRPSKA PRAVOSLAVNA!!!!!!:cheer: :cheer: :cheer:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #656 poslato: 13, Јануар 2009, 06:34:24 » |
|
tesko, pretesko.
Srecna Vam Nova..
Zelim Vam da budete najbolji. To uvek kazem.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #657 poslato: 13, Јануар 2009, 06:47:45 » |
|
srecna Nova svima, opet. samo budite srecni.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #658 poslato: 13, Јануар 2009, 07:16:26 » |
|
Neko je jednom rekao da je potrebno manje mentalnog napora za osuđivanje nego za mišljenje. Raširena mentalna ravnodušnost, toliko dominantna u društvu, dokazuje da je ovo zaista istina. Umesto da zaroni u dubinu bilo koje ideje, da istraži njenu suštinu i značenje, većina ljudi će ih ili osuđivati ili će se pouzdati u neke površne ili jednostrane definicije nebitnog.
(Ema Goldman)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|