ivana0704
|
|
« Odgovor #555 poslato: 12, Јануар 2009, 09:15:13 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
štrikanjem do samospoznaje, dole heklanje koje zatupljuje!
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #556 poslato: 12, Јануар 2009, 09:20:00 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ko je strejt, ne budi mu drug.
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
The following statement is true: The above statement is false.
|
|
|
Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #557 poslato: 12, Јануар 2009, 09:41:21 » |
|
Mnogo si rigorozan Grunfe, kao Vucic kad je bio ministar informisanja.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #558 poslato: 12, Јануар 2009, 09:45:02 » |
|
Mnogo si rigorozan Grunfe, kao Vucic kad je bio ministar informisanja. Nisam ni malo.. malo je ruzno pisati sa dva naloga a ? Jos bedak kad te provale..
|
|
|
Sačuvana
|
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
|
|
|
Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #559 poslato: 12, Јануар 2009, 09:51:09 » |
|
Vidi malo ove sto otvaraju teme o tome kako je ekstra da se pije, i sto ih pice paralise,sto im otkazuju komande od pica, i ove sto su veliki postovaci cika Jove travara...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #560 poslato: 12, Јануар 2009, 09:51:45 » |
|
mislim da sam upravo popila najgoru kafu u zivotu. bljak. :S cao, Dare. nema te odavno.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
greengy
|
|
« Odgovor #561 poslato: 12, Јануар 2009, 09:53:46 » |
|
OOOOO Turci!!!! Evo i mene...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #562 poslato: 12, Јануар 2009, 09:57:53 » |
|
A sad kad krenu napadi na mene...sto malo nepricamo o stetnosti pica i trave koje se na Rudniku koriste bas bas?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #563 poslato: 12, Јануар 2009, 09:58:35 » |
|
greengy napisao/la:OOOOO Turci!!!! Evo i mene... kud svi turci, tu i mali mujo. B)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #564 poslato: 12, Јануар 2009, 09:58:41 » |
|
Vidi malo ove sto otvaraju teme o tome kako je ekstra da se pije, i sto ih pice paralise,sto im otkazuju komande od pica, i ove sto su veliki postovaci cika Jove travara... Pazi ovako : Time sto neko pise o alkoholu i majcinoj dusici.. ni jednog trenutka ne krsi neka od pravila ovog foruma. To ti je valjda jasno. Ovaj forum nije institut za odvikavanje od pica i ostalih poroka, a ja nisam studirao medicinu ili psihologiju da nekom dajem ocinske savete. Pisanje sa dva naloga je totalno glupava stvar kojom se koriste ljudi kojima je IQ manji od 50.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #565 poslato: 12, Јануар 2009, 09:59:56 » |
|
Pozdrav za Ivanu.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #566 poslato: 12, Јануар 2009, 10:03:52 » |
|
A sad kad krenu napadi na mene...sto malo nepricamo o stetnosti pica i trave koje se na Rudniku koriste bas bas? Ja vam ne branim da o tome pishete. Samo go ahead.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
greengy
|
|
« Odgovor #567 poslato: 12, Јануар 2009, 10:05:33 » |
|
grunf napisao/la:Vidi malo ove sto otvaraju teme o tome kako je ekstra da se pije, i sto ih pice paralise,sto im otkazuju komande od pica, i ove sto su veliki postovaci cika Jove travara... Pazi ovako : Time sto neko pise o alkoholu i majcinoj dusici.. ni jednog trenutka ne krsi neka od pravila ovog foruma. To ti je valjda jasno. Ovaj forum nije institut za odvikavanje od pica i ostalih poroka, a ja nisam studirao medicinu ili psihologiju da nekom dajem ocinske savete. Pisanje sa dva naloga je totalno glupava stvar kojom se koriste ljudi kojima je IQ manji od 50. Narode, u temama se ponekad pojave neke travarice i neka pica, ali to se prozima kroz teme koje su konkretne imaju vec neku fabulu. To sto se Ivo mozda nasalio, nije lose, cak sta vise, sto bi Vader rekao, okrete Hakere naopako, ali mora se voditi normalna konverzacija. Nema dizanja tenzije bez razloga! B) B) B)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #568 poslato: 12, Јануар 2009, 10:15:12 » |
|
Nema dizanja tenzije bez razloga! Kakva crna tenzija.. Ja tamam hteo da zovem Dareta na jednu domacu. Muchenicu. Lek. Sve. :side:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #569 poslato: 12, Јануар 2009, 10:19:08 » |
|
Da, da tu je Nikola da smiri situaciju... To sto se Ivo mozda nasalio, nije lose, cak sta vise, sto bi Vader rekao, okrete Hakere naopako, ali mora se voditi normalna konverzacija. Ocigledno da nije prevario Grunfa, jer vidite i sami nalog je zabranjen... Cudnog li coveka :laugh:
|
|
|
Sačuvana
|
Ми смо они на које су нас родитељи упозоравали!
|
|
|
|