ivana0704
|
|
« Odgovor #450 poslato: 11, Јануар 2009, 05:12:46 » |
|
potpis i nick nikad necu promeniti. avatar mi trenutno odgovara, promenicu drugi put, hihi.
|
|
|
Sačuvana
|
štrikanjem do samospoznaje, dole heklanje koje zatupljuje!
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #451 poslato: 11, Јануар 2009, 05:15:12 » |
|
a pazi.. razmisljam sad nesto. Ovaj avatar i potpis ne idu zajedno. Kad je neko tezak na rechima.. po mom - on ne voli bas da pricha i vodi razgovore. Gresim li ?
|
|
|
Sačuvana
|
Ko je strejt, ne budi mu drug.
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
The following statement is true: The above statement is false.
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #452 poslato: 11, Јануар 2009, 05:20:20 » |
|
i gresis i ne gresis. ovde nisam teska na recima. u RL jesam. a i ne odnosi se potpis na sve. teska sam na odredjenim recima.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #453 poslato: 11, Јануар 2009, 05:30:44 » |
|
i gresis i ne gresis. ovde nisam teska na recima. u RL jesam. a i ne odnosi se potpis na sve. teska sam na odredjenim recima. ako si teska na ruznim rechima - to je strava.
|
|
|
Sačuvana
|
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #454 poslato: 11, Јануар 2009, 05:38:39 » |
|
pa, kako god shvatao.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #455 poslato: 11, Јануар 2009, 05:42:13 » |
|
Samo ti znas na kojim rechima si teska. Ja mogu da nagadjam. I da gresim. e pazi sto je avatar > http://i43.tinypic.com/eqpgkj.jpgto mi je dugo bilo na msn-u. I uvek sam se chudio gde nalaze ovolike jagode.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #456 poslato: 11, Јануар 2009, 05:43:19 » |
|
nije to velika jagoda, nego je njoj mala glava, hah!
salim se.:blink:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Plax
|
|
« Odgovor #457 poslato: 11, Јануар 2009, 05:43:42 » |
|
...vas dvoje prisvojiste ovu temu! :silly: Super vam ide, samo nastavite, a ja cu za nas \"obicne smrtnike\":P otvoriti novu!!! hahaha:side: :woohoo: :woohoo:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #458 poslato: 11, Јануар 2009, 05:46:31 » |
|
pa, niko vama ne brani da pisete. :silly:
bez sale, ja sam jednom i dala predlog da se tema preimenuje u \"trenutna desavanja i misli grunfa i ivane\" :S
mislim, hajde pisiteeee, ljudi, bre! :laugh: grunfic i ja ispadosmo noulajferi prve klase, hah!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #459 poslato: 11, Јануар 2009, 05:47:48 » |
|
...vas dvoje prisvojiste ovu temu!
Super vam ide, samo nastavite, a ja cu za nas \"obicne smrtnike\" otvoriti novu!!!
hahaha ohoho. brate Plax. Plax - stize mi poruka od Bakija vojnika jutros - \"Ima li zivih\" Poginuo sam od teskog smeha. Tema.. Pa sto vi ostali ne pisete. Pih. Kao da vam neko brani. :side:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #460 poslato: 11, Јануар 2009, 05:49:43 » |
|
nije to velika jagoda, nego je njoj mala glava, hah! A priznaj da je slatko dete ?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Plax
|
|
« Odgovor #461 poslato: 11, Јануар 2009, 05:50:43 » |
|
grunfic i ja ispadosmo Pre bih rekao da ste upali... pozz za drugare!!! a sta je to bilo sinoc?? :side:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #462 poslato: 11, Јануар 2009, 05:53:05 » |
|
a sta je to bilo sinoc?? Sinoc je baXter imao muzicko vece. Izgleda da se nece zeniti u martu, pa je morao sinoc da lechi srce napaceno. :side:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #463 poslato: 11, Јануар 2009, 05:54:21 » |
|
grunf napisao/la:A priznaj da je slatko dete ? pa, gotovo sva deca su slatka. Plax napisao/la:Pre bih rekao da ste upali... objasni, molim. B) :lol:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Plax
|
|
« Odgovor #464 poslato: 11, Јануар 2009, 06:01:53 » |
|
objasni, molim. но комент :laugh:
|
|
|