grunf
|
|
« Odgovor #315 poslato: 07, Јануар 2009, 12:13:04 » |
|
posto sam ja na flatu koji papreno placam.. meni je svejedno. samo je cena problem.. koja je nerealno visoka obzirom da imam malu brzinu. Blago tebi. Cekajuci Godoa... pardon adsl, tuzni grunf
|
|
|
Sačuvana
|
Ko je strejt, ne budi mu drug.
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
The following statement is true: The above statement is false.
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #316 poslato: 07, Јануар 2009, 12:18:56 » |
|
nama su sad par dana pred NG pojacali pakete svima. znaci download mi je jednak brzini svetlosti!
|
|
|
Sačuvana
|
štrikanjem do samospoznaje, dole heklanje koje zatupljuje!
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #317 poslato: 07, Јануар 2009, 12:20:44 » |
|
da da..
768 je postao 1024.
Megabit je sasvim dovoljan za komforno surfovanje i skidanje filmova,muzike ili igrica.
|
|
|
Sačuvana
|
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #318 poslato: 07, Јануар 2009, 12:24:10 » |
|
upravo tako. nista mi drugo i ne treba.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #319 poslato: 07, Јануар 2009, 04:30:44 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #320 poslato: 07, Јануар 2009, 04:39:41 » |
|
pa, iskreno, i ne volim bas mnogo romanticne filmove. ali, ko me prevari pa da ovo ponovo pogledam, nek je proklet. http://www.imdb.com/title/tt0332280/skoro da sam zaplakala.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #321 poslato: 07, Јануар 2009, 04:43:30 » |
|
e da . i ja sam cuo da je ovaj Notebook ultra-plachljiv film. Ja pre neki dan pogledah Taxi Drivera. http://www.imdb.com/title/tt0075314/i odusevih se De Nirom po ko zna koji put..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #322 poslato: 07, Јануар 2009, 04:49:14 » |
|
gledala. pa, De Niro i jeste u top 5. bar kod mene. od mladjih mi je mnogooo dobar Jude Law. hmm, cini mi se da sam o tome ovde vec pricala.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #323 poslato: 07, Јануар 2009, 04:52:38 » |
|
Od mladjih.. hm. najmladji na mojoj listi.. za kojeg mislim da je car : http://www.imdb.com/name/nm0000619/
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #324 poslato: 07, Јануар 2009, 04:54:09 » |
|
od mladjih mi je mnogooo dobar Jude Law. pominjala si Neprijatelja pred vratima.. gde je Jude vrlo dobro odigrao svoju ulogu.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #325 poslato: 07, Јануар 2009, 05:01:11 » |
|
smatram da su mu sve uloge dobre. cak i, tako reci, epizodna u Talented Mr. Ripley. e jedino je smejurija ona uloga u filmu... nesto..sky captain...cek, sad cu nadjem link. evo ga: http://www.imdb.com/title/tt0346156/sky captain and the world of tomorrow buljuk dobrih glumaca, a katastrofa od filma. najblaze receno.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #326 poslato: 07, Јануар 2009, 05:04:29 » |
|
uu pa super je ekipa u Gosn. Ripley. B) sky captain and the world of tomorrow ja ovu Andjelinu kad vidim.. dobijam osip. I film zaobilazim u sirokom luku.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #327 poslato: 07, Јануар 2009, 05:09:17 » |
|
grunf napisao/la:uu pa super je ekipa u Gosn. Ripley.
B) odlicna je. gvinet i met, ma, svima je podela legla odlicno. grunf napisao/la:ja ovu Andjelinu kad vidim.. dobijam osip. I film zaobilazim u sirokom luku. sejm hir. jedini film za koji joj skidam kapu je \"Gia\" tuzna biografija. mada su previse razvukli, i smorili prilicno. ali, po meni, jedini film gde ona zaista \"glumi\".
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #328 poslato: 07, Јануар 2009, 05:12:19 » |
|
jedini film za koji joj skidam kapu je \"Gia\" nisam gledao. kako god.. ne verujem da bih promenio misljenje.. jaoj. sad trazim jedan strava film sa Meril Strip. Kad je ona na nekom ostrvu.. znam da treba da pobegne niz neku reku.. kad mi je mozak stao. grrr
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #329 poslato: 07, Јануар 2009, 05:19:21 » |
|
ha ! http://www.imdb.com/title/tt0110997/E to je glumica. A ne ova sa usnama kao Seka Aleksic..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|