ivana0704
|
|
« Odgovor #285 poslato: 06, Јануар 2009, 07:26:46 » |
|
grunf napisao/la:
reci da nisam.
trudim se .
:side:
zao mi je, brzza sam. :p
|
|
|
Sačuvana
|
štrikanjem do samospoznaje, dole heklanje koje zatupljuje!
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #286 poslato: 06, Јануар 2009, 07:30:33 » |
|
zao mi je, brzza sam. Forever, and ever, you\'ll stay in my heart and I will love you Forever, and ever we never will part Oh, how I\'ll love you Together, forever, that\'s how it must be To live without you Would only be heartbreak for me. menjam plejlistu. ocu se zaljubim do ushiju.
|
|
|
Sačuvana
|
Ko je strejt, ne budi mu drug.
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
The following statement is true: The above statement is false.
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #287 poslato: 06, Јануар 2009, 07:39:41 » |
|
jednu ti, jednu ja. You\'re awful bright, you\'re awful smart, I must admit you broke my heart. The awful truth is really sad, I must admit I was awful bad. While lovers laugh, and music plays I stumble by and hide my pain Mmmm, the lamps are lit, the moon is gone I think I\'ve crossed The Rubicon... And I, I, I, I, I, I, I Walk the streets of love And they\'re full of tears And I, I, I, I, I, I, I Walked the streets of love And they are full of fears...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #288 poslato: 06, Јануар 2009, 07:51:14 » |
|
Miles and miles of empty space in between us The telephone cant take the place of your smile But you know I wont be travelin forever Its cold out, but hold out, and do I like I do.. pauza.
|
|
|
Sačuvana
|
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #289 poslato: 06, Јануар 2009, 07:53:09 » |
|
dobro, pauza. nego, mislim da ce mi trebati ranitidin. sumeci. prejela sam se.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #290 poslato: 06, Јануар 2009, 07:55:08 » |
|
kakva pauza. salio se.. I won\'t cry when you say goodbye I\'m out of tears I won\'t die when you wave goodbye I\'m out of tears Out of tears . evo stonsa.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #291 poslato: 06, Јануар 2009, 08:00:22 » |
|
yippie - kay - yeeey! nego, jedna od omiljenih : Ako si sama, ako si noću probdela sate, videla zoru, seti se mene, seti se tada ulice moje levo od parka, kućice trosne, vrata od stakla Ako si sama, ako na uglu ugledaš klupu, osetiš tugu, seti se mene, seti se tada ulice moje levo od parka, kućice trosne, vrata od stakla Želeo bih da imena naša ponovo stoje na kori divljeg kestena da usne moje osete tvoje u senci našeg kestena. u sta pretvorismo temu, hih.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #292 poslato: 06, Јануар 2009, 08:05:24 » |
|
obrati pažnju na posljednju stvar i sjećat ćeš se dugo povuci jos dim udahni volju za put i uzmi moju ruku ja te volim volim da ti pogađam sne i ne razumijem zašto te smeta ne mari za to..
Temu pretvorismo u \"sta slusate upraF sad?\"
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #293 poslato: 06, Јануар 2009, 08:09:27 » |
|
Kao bol, kao mir, kao istina izgleda sve. Kao belo i crno i nestvarno, k`o kisna kap. Kao rec, kao mit, kao izazov, dolazis ti. Tako hladan i dalek, neodredjen, prozirni lik. Ja vise nemam snage da ti se prepustim. Ja vise nemam volje da ti snove podarim. Ja samo imam zelju da te zaboravim i da ti pruzim osmeh kao zadnji blagoslov za put.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #294 poslato: 06, Јануар 2009, 08:20:18 » |
|
stavila sam da mi provri voda za jedan jakobs. al\' pre pola sata. i zaboravila sam skroz. kriv si, Knute. mogla sam se zapaliti. :S
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #295 poslato: 06, Јануар 2009, 10:52:18 » |
|
ivana ode da radi nesto pametno. vidimo se za par sati. jos jednom, narode, Hristos se rodi! i dobro jutro ovima koji ce uskoro stici.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #296 poslato: 07, Јануар 2009, 04:17:23 » |
|
Dobro jutro drugari... HRISTOS SE RODI!Sve najlepse i da lepo provedete ovaj praznik.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #297 poslato: 07, Јануар 2009, 07:19:44 » |
|
Trenutno pocinjem ponovo da se zarazujem igrom sa koje sam se jedva skinuo CS 1.6... Neznam sta mi to treba, samo sam pomislio \"mogao bih da odigram samo jednu partiju\"... I ode mast u propast... :whistle:
|
|
|
Sačuvana
|
Ми смо они на које су нас родитељи упозоравали!
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #298 poslato: 07, Јануар 2009, 09:08:20 » |
|
imam temperaturu. :S e, moskri, ja se ovih dana isprimala ponovo na igrice od pre x godina. \'ladno igram K.O.T.O.R. po ceo dan.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #299 poslato: 07, Јануар 2009, 09:11:59 » |
|
imam temperaturu. opet ? :huh: pa tebi bre slab imunitet. uzgred, Hristos se rodi.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|