Ivo Car licno napisao/la:grunf napisao/la:I jos nesto..
Nemoj da pomislis da ja imam nesto protiv tebe. Taman posla.. Svima nama je cilj da na ovom forumu imamo sto vise clanova i postova. Ovo je jednostavno neka vrsta saveta kako funkcionisati na nekom od foruma - i to ne vazi samo za ovaj.
U redu grunfe,shavtio sam sustinu.Ne brini citao sam izmedju redova pa stim u vezi ispunicu tvoju zelju.Posto si jedan od administratora i neko ko je pozeleo da odem,a nisi jedini,nema problema.Ja se povlacim,necu vise dolazti ovde.Ispunicu ti zelju.
Svima vam zelim srecne novogodisnje praznike i sve najbolje u Novoj 2009.Cestitao sam vam sada posto se necemo vise susretati ovde.Sve najbolje od srca svima zelim!
Dragi forumasi,
ne bih da se mesam jer ste mi svi podjednako dragi, ali, zelim ovaj forum da shvatite kao jedno moderno, sveobuhvatno i demokratsko mesto na kome se prvenstveno treba druziti!
Zato Vas molim da niko nikada ne pomislja da nekome ovde smeta, kao i da je ovo mesto na kome se treba non-stop svadjati! Ovo nisu svadje, vec polemike o razlicitim stavovima!
Jedan pametan covek je rekao: \"O ukusima se ne raspravlja!\"
Zelim da svi lepo docekamo novu godinu i dan nam ova kriza ne zakuca na vrata.