Ivo Car licno
|
|
« poslato: 26, Децембар 2008, 12:46:06 » |
|
Da li osecate krizu,i ako je osecate stezete li kais zbog iste?Sta mislite da li ce se ostvariti ono sto nam politicari predvidjaju da ce 2009 god. biti teza od 92-93god?
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #1 poslato: 26, Децембар 2008, 01:29:25 » |
|
ne osecam krizu, zato sto radim kao manijak a nigde ne izlazim. znaci, novca ima, ali verovatno cu ga potrositi kad umrem. sto se predvidjanja tice, daj to malo podrobnije, kao i obicno, nisam u toku.
|
|
|
Sačuvana
|
štrikanjem do samospoznaje, dole heklanje koje zatupljuje!
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #2 poslato: 26, Децембар 2008, 02:39:39 » |
|
Pa Ivana najavljuju hiperinflaciju,konkretno premijer Cvetkovic,vstacki se odrzava evro,od nove godine ode u nebesa...a plate ce ostati iste,sto u prevodu znaci da cemo raditi za 50-60 evra mesecno...
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #3 poslato: 26, Децембар 2008, 03:46:22 » |
|
U ovom zimskom periodu uvek malo popustim kais, ne stezem jer, ima suvog mesa, kiselog kupusa, zimnice....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #4 poslato: 26, Децембар 2008, 03:52:03 » |
|
Meni je sve potaman samo bih voleo da mi dodje neka mlada dedamrazica za Novu godinu i pokloni mi sebe...Necu onda oskudevati sa zenskim rodom,ali bih voleo neku obucenu u novogodisnju u nniformu...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #5 poslato: 26, Децембар 2008, 09:38:49 » |
|
pa sad, deda mrazica ili indijanka? mislim, jeee, daj, odluci se. :p
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #6 poslato: 26, Децембар 2008, 10:14:50 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ko je strejt, ne budi mu drug.
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
The following statement is true: The above statement is false.
|
|
|
greengy
|
|
« Odgovor #7 poslato: 26, Децембар 2008, 02:54:18 » |
|
ivana0704 napisao/la:pa sad, deda mrazica ili indijanka? mislim, jeee, daj, odluci se. :p Mi rudnicani smo nezasiti!!! Ura za poligamiju..... :laugh:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
greengy
|
|
« Odgovor #8 poslato: 26, Децембар 2008, 02:59:23 » |
|
Ivo Car licno napisao/la:Da li osecate krizu,i ako je osecate stezete li kais zbog iste?Sta mislite da li ce se ostvariti ono sto nam politicari predvidjaju da ce 2009 god. biti teza od 92-93god? Nadam se da nece biti problema i krize kao \'90-ih. Ali, pamet u glavu, mora da se stedi, nema razbacivanja!!! Sa lokalnog stanovista, nada da ce turizam procvetati za koju godinu sada malo pada u vodu jer narod nema para da se seta! Neka samo firme rade, bice bar da se prehanimo - u suprotnom, poljoprivreda nam negine!!! :S
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #9 poslato: 26, Децембар 2008, 04:35:09 » |
|
greengy napisao/la: Mi rudnicani smo nezasiti!!!
to mi je poznato znam jednog
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #10 poslato: 26, Децембар 2008, 04:43:13 » |
|
to mi je poznato znam jednog
Upoznaj jos jednog ! B)
|
|
|
Sačuvana
|
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #11 poslato: 26, Децембар 2008, 05:11:48 » |
|
hih, pa nemoj tako javno, sad me sram i sve... :rumenko: :p iiiiihihih
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #12 poslato: 26, Децембар 2008, 05:29:00 » |
|
hih, pa nemoj tako javno, sad me sram i sve... :rumenko:
iiiiihihih Ne mene da upoznas. Mene vec znas.. samo se ne secas.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #13 poslato: 26, Децембар 2008, 05:41:19 » |
|
pa, toliko zaboravna jos nisam. p.s. niko ne kapira kad se zezam.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #14 poslato: 27, Децембар 2008, 03:41:16 » |
|
pa, toliko zaboravna jos nisam. p.s. niko ne kapira kad se zezam. ja kapiram sve ! :woohoo: :side:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|