ivana0704
|
|
« Odgovor #15 poslato: 25, Децембар 2008, 01:09:53 » |
|
pa sta fali, dedaci su odlicni! :p ne bih \"pa dobro, gde si ti\" pre bih Olelole ili Citron pesmu.
|
|
|
Sačuvana
|
štrikanjem do samospoznaje, dole heklanje koje zatupljuje!
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #16 poslato: 25, Децембар 2008, 01:14:53 » |
|
Djole je... loshak.
E da ! Pevaj nesto od Oktobra 1864. To ti je strava. A i zenski vokal.. ludilo.
Sam
Sad cju pustim odmaK.
|
|
|
Sačuvana
|
Ko je strejt, ne budi mu drug.
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
The following statement is true: The above statement is false.
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #17 poslato: 25, Децембар 2008, 01:20:01 » |
|
ma, Djole je genije. a volim ga samo zato sto mu je svaka pesma jedna zivotna prica, pa cak i one najvece zaebancije. hm...oktobar....Crni ples bi mi legao
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #18 poslato: 25, Децембар 2008, 01:27:41 » |
|
ma, Djole je genije. Ha. U ime svih nas iz pedeset i neke za zakletvu Titu ja spevo sam stih ne spominjem prošlost ni bitke daleke jer rođen sam tek posle njih.. bla bla. On je za mene crveni kmer jedan. I panonski govnar. :woohoo: hm...oktobar....Crni ples bi mi legao Recimo da je super.
|
|
|
Sačuvana
|
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #19 poslato: 25, Децембар 2008, 01:34:38 » |
|
ja govorim o njegovim tekstovima. nadji mi koji je los. sta je on, to me se ne tice. a videh juce i da si ga citirao....deo iz knjige \"Jedan od onih zivota\" ako me pamcenje jos sluzi. :p
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #20 poslato: 25, Децембар 2008, 01:46:57 » |
|
ja govorim o njegovim tekstovima. nadji mi koji je los. sta je on, to me se ne tice. a videh juce i da si ga citirao....deo iz knjige \"Jedan od onih zivota\" ako me pamcenje jos sluzi. I to je subjektivna stvar.. mada, ja mu ponekad skidam kapu. Ali.. vrlo brzo upadnem u bedak. Tako da ga zaobilazim u shirokom luku. ah da. Nema tih reči koje mogu nadomestiti šibanje godina u lice, ni od najbolje priče ne može se isplesti mreža za hvatanje vremena...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #21 poslato: 25, Децембар 2008, 01:51:06 » |
|
e da, bas taj... \"stedeci se...uceci kako cu najbolje voleti nju...kada je konacno nadjem.\"
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #22 poslato: 25, Децембар 2008, 02:19:10 » |
|
Jedino je dobro sto pevaju normalnu muziku... Procitah veeeliki post, 100% je tako... Sramota... :huh:
|
|
|
Sačuvana
|
Ми смо они на које су нас родитељи упозоравали!
|
|
|
Vader
Full Member
Resistance is Useless..
|
|
« Odgovor #23 poslato: 25, Децембар 2008, 03:05:57 » |
|
ima li gde Sabana?
|
|
|
Sačuvana
|
This is the tongue that speaks on the inside These are the ears that ring with hate This is the beating youll never know This is the fist that grinds you down This is the pain that never leaves These are the screams that pierce your skin THIS IS THE VOICE OF SILENCE NO MORE
|
|
|
UbicaRatara
Newbie
|
|
« Odgovor #24 poslato: 25, Децембар 2008, 03:12:07 » |
|
ma kakav Djoka ima do 3 dobre pesme a i one su pod navodnicima.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #25 poslato: 25, Децембар 2008, 05:05:35 » |
|
Djole je ok,ali su ga dobro ispljuvali calnovi grupe Zaklana celjad,imaju spot na you tube-Panonski govnar,parodija na Djoleta i njegovu muziku.
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #26 poslato: 25, Децембар 2008, 05:19:17 » |
|
toliko o temi
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
greengy
|
|
« Odgovor #27 poslato: 26, Децембар 2008, 12:29:42 » |
|
ivana0704 napisao/la:toliko o temi Znam da se ne tice teme, ali moram ovo napisati: Slazem se da je Djole jedan veliki idiot, koji svojom glupom pricom pokusava da pridobije zanesene i tuzne osobe koje pate za nekim/necim! Nikada ga nisam voleo, kao ni njegovu \"muziku\" citaj recitaciju! Zadnjih dana cujem da je pljuvao po Srbiju na nekom koncertu u Hrvatskoj! Cak je i pricao na tecnom hrvatskom jer, kako on kaze, srpski je izvedba od hrvatskog !? ? Nije samo to, poceo je intenzivno da siri vojvodjanski separatizam! KRETEN! :angry:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #28 poslato: 26, Децембар 2008, 01:13:55 » |
|
ama, covece, odgovaram na ovo sad jer se automatski pronalazim. generalizujes. niti sam tuzna niti patim. covek jednostavno dobro pise, i to ne moze niko da spori. sarmantan je i specificnog stila. naglasavam opet, ne ulazim u to kakav je privatno. ni sta ni kako radi ostale stvari u svom zivotu. govorila sam o njegovim pesmama i knjigama. koje su, opet, stvar ukusa, tako da prica o tome moze ici u nedogled.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Plax
|
|
« Odgovor #29 poslato: 26, Децембар 2008, 03:32:46 » |
|
Djole, najveci losak ikada! Ispevao himnu za nezavisnu Vojvodinu, a ovamo mi se pravi dobar! Govnar!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|