Znaci, moram da iskomentarisem jos jednom, toliko sam ogorcena.
Poenta emisije je bila (trebalo je da bude) zelja da vrate rock i pop na mainstream muzicke scene Balkana.
Zasto su onda uopste i primili takmicara koji bolje od svega peva pesme Halida Beslica?!
Nije mi jasno, ali sada vise nije ni vazno.
Zakljucak je da nisu uspeli da vrate zasluzeno mesto kvalitetnoj muzici.
Mozda smo mi kao narod stoka i ne zasluzujemo bolje od seljacine Babaje (izvinjavam se)...
Nesto definitivno nije u redu na ovim prostorima, nikad pametan i talentovan covek ne zauzme mesto koje mu pripada, uvek su u prednosti neznalice, prostaci, pokvareni, neproduhovljeni ljudi.
I to se odnosi na sve zivotne sfere drustva - od kulture i politike do svakodnevnog zivota.
Jedino sto znam je da necu vise da gubim vreme na gluposti.
Zao mi je svih ostalih takmicara, koji su se dobro pokazali, neko dobro, neko manje dobro, ali zasluzuju pohvalu.
A zao mi ih je jer su 3 meseca ucestvovali u show-u u kojem je na kraju pobedio najgori od svih njih i to najgori gledano i s muzicke strane, i po ponasanju.
Znaci, seljacina koja ne zna kol\'ko koji mesec u godini ima dana, koji ne zna sta su koale, koji nikad nije cuo za Queen, koji je toliko nevaspitan i neobrazovan da mi je muka. :S
Obrni okreni Grand i Sase Popovic su uvek na dobitku, uvek pobedjuju.