Ivo Car licno
|
|
« poslato: 23, Децембар 2008, 03:22:49 » |
|
Postao sam Car,velika je moja moc,svaka riba sanja da provede samnom noc... Sta mislite dragi prijatelji zasto je to tako?
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #1 poslato: 24, Децембар 2008, 06:15:32 » |
|
Gledano sa vase tacke gledista,zasto je to tako?
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #2 poslato: 24, Децембар 2008, 06:18:06 » |
|
zato sto si car, a san zivotni svake devojke i jeste da smota jednog. :p
|
|
|
Sačuvana
|
štrikanjem do samospoznaje, dole heklanje koje zatupljuje!
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #3 poslato: 24, Децембар 2008, 06:22:57 » |
|
ivana0704 napisao/la:zato sto si car, a san zivotni svake devojke i jeste da smota jednog. :p A ti si jedna o tih?:huh:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #4 poslato: 24, Децембар 2008, 06:28:16 » |
|
ja nisam devojka. B) a sad malo da spamujem: kako je dobro kad na forumu ima smajli koji bljuje, ceo zivot se borim za takvog. :povracko: je suuuuper, ihhhhihihi.
|
|
|
Sačuvana
|
štrikanjem do samospoznaje, dole heklanje koje zatupljuje!
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #5 poslato: 24, Децембар 2008, 06:29:45 » |
|
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Vader
Full Member
Resistance is Useless..
|
|
« Odgovor #6 poslato: 24, Децембар 2008, 11:38:12 » |
|
tebe je neko mnogo slagao:blush:
|
|
|
Sačuvana
|
This is the tongue that speaks on the inside These are the ears that ring with hate This is the beating youll never know This is the fist that grinds you down This is the pain that never leaves These are the screams that pierce your skin THIS IS THE VOICE OF SILENCE NO MORE
|
|
|
greengy
|
|
« Odgovor #7 poslato: 24, Децембар 2008, 02:07:45 » |
|
Ivo Car licno napisao/la:Postao sam Car,velika je moja moc,svaka riba sanja da provede samnom noc... Sta mislite dragi prijatelji zasto je to tako? Stvarno si CAR! Skroman decko B)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pilpiksi
|
|
« Odgovor #8 poslato: 24, Децембар 2008, 06:40:46 » |
|
Care,mnogo kenjas! Prvo sam pomislio da je neka sala u pitanju ali...no coment!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #9 poslato: 25, Децембар 2008, 05:23:39 » |
|
Nisam nesto bogat,nemam veliki kes,ali svaka riba prve veceri skine donji ves...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #10 poslato: 25, Децембар 2008, 08:11:00 » |
|
kenjas! Ako moze bez ovakvih rechi. Recimo da je ovo opomena, sledeci put brisem post.
|
|
|
Sačuvana
|
Ko je strejt, ne budi mu drug.
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
The following statement is true: The above statement is false.
|
|
|
Plax
|
|
« Odgovor #11 poslato: 25, Децембар 2008, 08:46:10 » |
|
\"Ne seri\" Grunfe :lol: sta, ti si mi kao neki dobrica ovde!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #12 poslato: 25, Децембар 2008, 08:47:22 » |
|
:kiss:
|
|
|
Sačuvana
|
Ko je strejt, ne budi mu drug.
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
The following statement is true: The above statement is false.
|
|
|
Vader
Full Member
Resistance is Useless..
|
|
« Odgovor #13 poslato: 25, Децембар 2008, 03:30:57 » |
|
ja sam pao na tebe, care svidjas mi se do j..a:blink:
|
|
|
Sačuvana
|
This is the tongue that speaks on the inside These are the ears that ring with hate This is the beating youll never know This is the fist that grinds you down This is the pain that never leaves These are the screams that pierce your skin THIS IS THE VOICE OF SILENCE NO MORE
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #14 poslato: 25, Децембар 2008, 04:40:35 » |
|
:kiss:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|