pilpiksi
|
|
« Odgovor #15 poslato: 25, Децембар 2008, 06:39:05 » |
|
hvala plax sto me branis od ovog dobrice grunfa :laugh:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #16 poslato: 26, Децембар 2008, 06:57:09 » |
|
hvala plax sto me branis od ovog dobrice grunfa Od mene nema odbrane. Ja sam kao Chak Noris. :side:
|
|
|
Sačuvana
|
Ko je strejt, ne budi mu drug.
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
The following statement is true: The above statement is false.
|
|
|
Xenia
Newbie
|
|
« Odgovor #17 poslato: 20, Јануар 2009, 07:57:39 » |
|
:side:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #18 poslato: 26, Јануар 2009, 08:28:38 » |
|
Ponosan sam sto sam postao idol vecine ovde na forumu.
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #19 poslato: 26, Јануар 2009, 08:33:40 » |
|
Ponosan sam sto sam postao idol vecine ovde na forumu. hahaahah. da.
|
|
|
Sačuvana
|
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #20 poslato: 26, Јануар 2009, 09:56:31 » |
|
oduvek sam govorila da preterano gledanje mocnih rendzera lose utice na decju psihu.
|
|
|
Sačuvana
|
štrikanjem do samospoznaje, dole heklanje koje zatupljuje!
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #21 poslato: 26, Јануар 2009, 10:37:47 » |
|
Ja sam Ivana dosao do zakljucka da ti previse pijes caj od maka...
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #22 poslato: 26, Јануар 2009, 10:48:43 » |
|
Ivo Car licno napisao/la:Ja sam Ivana dosao do zakljucka da ti previse pijes caj od maka... ne, ja se hranim halucinogenim pecurkama.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pilpiksi
|
|
« Odgovor #23 poslato: 26, Јануар 2009, 11:17:53 » |
|
oduvek sam govorila da preterano gledanje mocnih rendzera lose utice na decju psihu.
Dobro si ovo rekla :laugh:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #24 poslato: 09, Фебруар 2009, 02:37:03 » |
|
Punk is not dead.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #25 poslato: 09, Фебруар 2009, 09:37:04 » |
|
Rock And Roll Ain\'t Noise Pollution
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #26 poslato: 09, Фебруар 2009, 09:41:41 » |
|
da l\' da skratim kosu do pola, ili ne? mislim, jesam ja zalutala, il\' na ovoj temi moz\' da napises kakva god glupost da ti u momentu padne na pamet? izvinjavam se ako sam (opet) pogresila. jao, sto mi se jedu snenokle. nigde veze, al\' nema veze. nadam se da ste svi dobro, i tako...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #27 poslato: 11, Април 2009, 01:05:38 » |
|
Da ne bih otvarao novu temu,postavicu pitanje ovde:Gde cete za prvomajski uranak 2009?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #28 poslato: 25, Октобар 2009, 01:31:20 » |
|
Postao sam Car, carski se sad zivi, ali jos se secam dana dok sam radio na njivi...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|