greengy
|
|
« poslato: 04, Децембар 2008, 09:27:56 » |
|
:woohoo: Dragi moji, otvaram ovu temu kako bi smo mogli razmeniti planove za docek Nove godine.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #1 poslato: 04, Децембар 2008, 01:36:53 » |
|
Ja se bash juche zapitah gde i kako!?
I dodjoh do zakljucka da mi uopshte nije ni bitno gde cu... Dosadilo mi je wishe :blink: ...
|
|
|
Sačuvana
|
Ми смо они на које су нас родитељи упозоравали!
|
|
|
Plax
|
|
« Odgovor #2 poslato: 10, Децембар 2008, 02:26:49 » |
|
Stari dobri Boomerang! Laki, pricaj! Cekamo! pozz
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #3 poslato: 13, Децембар 2008, 09:39:18 » |
|
Ja cu za docek biti kuci sa kartonom krmaca(Apatinsko pivo)...U ponoc cu izaci na Holivud da aktiviram par vatrometa:laugh:
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #4 poslato: 13, Децембар 2008, 09:40:49 » |
|
Zaboravih da dopisem,doci ce mi tada i Djankarlo.
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
Sandra
Newbie
|
|
« Odgovor #5 poslato: 14, Децембар 2008, 12:40:45 » |
|
Diskoteka *Boomerang* Docek nove 2009. 1.500,00 din.po osobi Klopa i Pice domace po sistemu *KOLIKO KO MOZE*
Bice mrtvih. :X :X :X
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
greengy
|
|
« Odgovor #6 poslato: 14, Децембар 2008, 01:44:17 » |
|
Pazi ovo!
Docek u Motelu \"Livade\" u Preljini 3500.00 rsd. U tu cenu samo uracunata vecera i mesto!!! Pice se placa solarno - uzas.
Sto je mnogo, mnogo je!!!
RUDNIK RULES!
:S
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
UbicaRatara
Newbie
|
|
« Odgovor #7 poslato: 15, Децембар 2008, 01:37:36 » |
|
pa fino se vi organizujete ja jbg necu biti ali smislicu vec nesto samo da se svidi i Saski a i da cale i keva pristanu da cuvaju Saru. U svakom slucaju ljudi lepo se provedite!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #8 poslato: 15, Децембар 2008, 05:24:36 » |
|
Mafija radi-mafija ne spava,tako je i kod mene pa sa tim u vezi Djankarlo mi dovodi 3 be-sex devojke za docek,zeleo je da to bude iznenadjenje ali nije izdrazao.Poslao mi je slike istih-znaci nece biti humano!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Plax
|
|
« Odgovor #9 poslato: 16, Децембар 2008, 05:51:21 » |
|
Gde nadje Đankarla, majke ti! Hahahaha :laugh:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #10 poslato: 16, Децембар 2008, 08:37:44 » |
|
Djankarlo mi dovodi 3 be-sex devojke za docek Ukoliko budes imao visak alkohola.. ja jedino mogu da ti dovedem tri be-alko momka [ piju i rakiju i pivo ] pa ce dozivljaj biti potpun. :silly:
|
|
|
Sačuvana
|
Ko je strejt, ne budi mu drug.
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
The following statement is true: The above statement is false.
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #11 poslato: 16, Децембар 2008, 09:01:06 » |
|
Evo svi cemo doci... :blink:
|
|
|
Sačuvana
|
Ми смо они на које су нас родитељи упозоравали!
|
|
|
Vader
Full Member
Resistance is Useless..
|
|
« Odgovor #12 poslato: 24, Децембар 2008, 12:33:10 » |
|
Umesto Ivo car Licno- Hju hefner personalno:silly:
|
|
|
Sačuvana
|
This is the tongue that speaks on the inside These are the ears that ring with hate This is the beating youll never know This is the fist that grinds you down This is the pain that never leaves These are the screams that pierce your skin THIS IS THE VOICE OF SILENCE NO MORE
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #13 poslato: 24, Децембар 2008, 12:42:35 » |
|
Umesto Ivo car Licno- Hju hefner personalno hahahah! :lol:
|
|
|
Sačuvana
|
Ko je strejt, ne budi mu drug.
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
The following statement is true: The above statement is false.
|
|
|
Vader
Full Member
Resistance is Useless..
|
|
« Odgovor #14 poslato: 24, Децембар 2008, 12:58:22 » |
|
ima tu i Sekula, Radasin, Milasin, Indijana dzons, i NAJVECI SVALER SRPSKOG FILMA- BATA ZIVOJINOVIC- VALTER da ne spominjem Gidru :whistle:
|
|
|
Sačuvana
|
This is the tongue that speaks on the inside These are the ears that ring with hate This is the beating youll never know This is the fist that grinds you down This is the pain that never leaves These are the screams that pierce your skin THIS IS THE VOICE OF SILENCE NO MORE
|
|
|
|