grunf
|
|
« Odgovor #45 poslato: 12, Јануар 2009, 06:31:40 » |
|
Ivo,sta si hteo da postignes sa \"milicom\"? Reci posteno a i mnogi bi voleli da znaju! Kako sta ? Da Ivo nije doveo Milicu.. mi na Rudniku bi bili prinudjeni da dovezemo kamion Rumunki iz Temishvara da namirimo muski rod. :side:
|
|
|
Sačuvana
|
Ko je strejt, ne budi mu drug.
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
The following statement is true: The above statement is false.
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #46 poslato: 12, Јануар 2009, 06:32:03 » |
|
Ma on je Car, mislim da to sve objasnjava...
|
|
|
Sačuvana
|
Ми смо они на које су нас родитељи упозоравали!
|
|
|
pilpiksi
|
|
« Odgovor #47 poslato: 12, Јануар 2009, 06:39:54 » |
|
Grunfe,ni Ukrajinke nisu lose :laugh: Mada ni Milici oprostio ne bih Ne stojim bas najbolje sa istorijom ali voleo bih znati dali je neko nekada sam sebe proglasio za cara? :silly:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #48 poslato: 12, Јануар 2009, 06:43:17 » |
|
Grunfe,ni Ukrajinke nisu lose Mada ni Milici oprostio ne bih Dobro.. Ukrajinke iz interesa. Gas je chudo. :side: Ne stojim bas najbolje sa istorijom ali voleo bih znati dali je neko nekada sam sebe proglasio za cara? Jeste. Tito.
|
|
|
Sačuvana
|
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
|
|
|
pilpiksi
|
|
« Odgovor #49 poslato: 12, Јануар 2009, 07:00:13 » |
|
Au,da ne bude posle \"druze Ivo mi ti se kunemo\" :laugh: U pravu si to za gas,da bar imamo neke koristi od Ukrajinaca/ki :silly:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
greengy
|
|
« Odgovor #50 poslato: 13, Јануар 2009, 04:23:48 » |
|
Jeste. Tito. Ne pomonji tog kretena, za sve je on kriv, j*** ga Slobo!!! :angry:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Vader
Full Member
Resistance is Useless..
|
|
« Odgovor #51 poslato: 15, Јануар 2009, 01:04:09 » |
|
ivo je hteo da izazove Ratove Zvezda, pa da ga Vader navata i svetlosnom sabljom otkine i ono malo Muskosti sto ima:woohoo: , Ali nije on Skywalker pa da ima Vader milosti vec je Imperator koji ce biti bacen u provalije Zvezde smrti:P pa ti vidi, dal ce Milica da ti se svidi... :silly: I am your father, luke,,,,,,,,
|
|
|
Sačuvana
|
This is the tongue that speaks on the inside These are the ears that ring with hate This is the beating youll never know This is the fist that grinds you down This is the pain that never leaves These are the screams that pierce your skin THIS IS THE VOICE OF SILENCE NO MORE
|
|
|
greengy
|
|
« Odgovor #52 poslato: 15, Јануар 2009, 02:09:17 » |
|
Vader napisao/la:ivo je hteo da izazove Ratove Zvezda, pa da ga Vader navata i svetlosnom sabljom otkine i ono malo Muskosti sto ima:woohoo: , Ali nije on Skywalker pa da ima Vader milosti vec je Imperator koji ce biti bacen u provalije Zvezde smrti:P pa ti vidi, dal ce Milica da ti se svidi... :silly: I am your father, luke,,,,,,,, :laugh: Extra!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #53 poslato: 15, Јануар 2009, 02:27:17 » |
|
Ha,ha,ha,ha....Vadere zamalo Milica da te smuva:laugh: :laugh: :laugh:
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #54 poslato: 15, Јануар 2009, 02:29:06 » |
|
pored tebe zivog? :p
|
|
|
Sačuvana
|
štrikanjem do samospoznaje, dole heklanje koje zatupljuje!
|
|
|
Vader
Full Member
Resistance is Useless..
|
|
« Odgovor #55 poslato: 15, Јануар 2009, 02:36:28 » |
|
Posto nema milice moraces ti, Ivo, da se namestis- udaram klepe i macole za desetku
|
|
|
Sačuvana
|
This is the tongue that speaks on the inside These are the ears that ring with hate This is the beating youll never know This is the fist that grinds you down This is the pain that never leaves These are the screams that pierce your skin THIS IS THE VOICE OF SILENCE NO MORE
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #56 poslato: 15, Јануар 2009, 11:47:46 » |
|
Vader napisao/la:Posto nema milice moraces ti, Ivo, da se namestis- udaram klepe i macole za desetku
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #57 poslato: 15, Јануар 2009, 11:49:38 » |
|
Ivo Car licno napisao/la:nemoj da si tuzan. kad si ti tuzan, onda sam i ja.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #58 poslato: 15, Јануар 2009, 11:54:01 » |
|
Tuzna su zelena polja.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #59 poslato: 15, Јануар 2009, 11:57:17 » |
|
grunf napisao/la:Tuzna su zelena polja. znaci, grunfic, jesi svestan da je to stih luceta iz kasidola? grunf voli draganu mirkovic, iiiiihihi.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|