grunf
|
|
« Odgovor #75 poslato: 08, Фебруар 2009, 04:44:04 » |
|
ivana0704 napisao/la:grunf napisao/la: smajli. :angry: Novica ubica.
|
|
|
Sačuvana
|
Ko je strejt, ne budi mu drug.
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
The following statement is true: The above statement is false.
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #76 poslato: 08, Фебруар 2009, 04:49:57 » |
|
grunf napisao/la:Novica ubica. novica velickovic je zloban... po malo... bas je morao da pocne da igra u zadnjoj cetvrtini, kad smo vodili sa 10 razlike. i bas je morao da uhvati loptu u zadnjim sekundama i da ubaci sva slobodna bacanja kad se rezultat lomio. i onu trojku isto. i bas je morao onako da se raduje i da utisa halu. sto bi jedan drug moj rek\'o: \"Ko je pritisnuo \'mute\'?\". bas je bezobrazan, majke mi. :angry: + sto ja sad moram da platim veceru. :angry:
|
|
|
Sačuvana
|
štrikanjem do samospoznaje, dole heklanje koje zatupljuje!
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #77 poslato: 08, Фебруар 2009, 04:58:22 » |
|
novica velickovic je zloban... po malo... bas je morao da pocne da igra u zadnjoj cetvrtini, kad smo vodili sa 10 razlike. i bas je morao da uhvati loptu u zadnjim sekundama i da ubaci sva slobodna bacanja kad se rezultat lomio. i onu trojku isto. i bas je morao onako da se raduje i da utisa halu. sto bi jedan drug moj rek\'o: \"Ko je pritisnuo \'mute\'?\". bas je bezobrazan, majke mi. stvarno... bez komentara. podseca me na Ted Bandija. http://en.wikipedia.org/wiki/Ted_Bundy+ sto ja sad moram da platim veceru. kladila si se ? oh Boze. pa vi ste nas dobili prethodni put... i zapamtite dobro taj trijumf. chuda se ne deshavaju tako chesto.
|
|
|
Sačuvana
|
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #78 poslato: 08, Фебруар 2009, 05:02:50 » |
|
kladila si se ? naravno da jesam. :S oh Boze. pa vi ste nas dobili prethodni put... i zapamtite dobro taj trijumf. chuda se ne deshavaju tako chesto. vidimo se za dve nedelje. :angry:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #79 poslato: 08, Фебруар 2009, 06:06:47 » |
|
Gde ste drugari? Sta ovo nema zvezdasa da nesto napisu, jedina Ivanica podnela poraz...
|
|
|
Sačuvana
|
Ми смо они на које су нас родитељи упозоравали!
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #80 poslato: 08, Фебруар 2009, 06:29:19 » |
|
m0skri napisao/la:Sta ovo nema zvezdasa da nesto napisu, jedina Ivanica podnela poraz... pa, ja sam samo realna. bili ste bolji na kraju, i to je to. idemo dalje.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pilpiksi
|
|
« Odgovor #81 poslato: 08, Фебруар 2009, 11:48:52 » |
|
Nisam bio kuci ovih dana pa ne stigoh da komentarisem,a i sada sa fona pisem (sa posla). Bio sam u pioniru,nekoliko praznih minuta nas je kostalo poraza u drugom poluvremenu. Sudije nam nisu krive ali kriminalno su sudili u prvom poluvremenu! Dule je zasluzio zatvor kako se ponasao i koliko je psovao a dobio je samo jednu tehnicku,sramota!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #82 poslato: 09, Фебруар 2009, 02:59:25 » |
|
Trecu utakmicu za redom gubimo na isti nacin.Zabrinjavajuce, a nas tren se samo sprda na konferencijama.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
greengy
|
|
« Odgovor #83 poslato: 09, Фебруар 2009, 07:20:23 » |
|
Ponovo, ponovo... Nikakvo posebno znanje kosarke nije pokazano na derbiju. Zvezda je igrala moderno nesto kao \"brzi centar\" u rukometu. Ali, ni grobari nisu mutavi pa su se prilagodili. No, za mene nije pamet (koju grobari nikada nisu ni imali) vec sreca i velika glupost naseg skupog trenera!!! Mislim da se period 4/4 mogao bolje odigrati na taktickom planu. Ako si napadao 30min, napadaj i onih 10min!!!
Prosto receno, Pesic je kriv za poraz!
:S
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #84 poslato: 09, Фебруар 2009, 10:24:38 » |
|
Bas tako kao sto si rekao Greengy. Zao mi sto smo izgubili ali smejao sam se kada je Dule usao u teren kad je Bjelica bio u kontri.Covek koji je veoma elokventan i veliki mudrac na konferencijama, kada stane pored terena pretvara se u kocijasa, a nas pirocanac kao da se zajebava sa celim klubom i navijacima ali videcemo...mozda bude bolje...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #85 poslato: 09, Фебруар 2009, 10:28:21 » |
|
Jeste Pesic bio dosta cudan, i meni pomalo smesan... A Dule je svaku tekmu takav, psuje ko kocijas!!! Nema veze bitno da smo dobili!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pilpiksi
|
|
« Odgovor #86 poslato: 09, Фебруар 2009, 05:21:26 » |
|
Dobro,mogao je Pesic bolje da postupi u 4/4 ali na terenu je bilo 5 na 5 i ko god da je bio moralo se naci nacina da se postigne kos a ovi nasi to jednostavno nisu mogli-neverovatan pad ali istinit! I tako pogurasmo vec izgubljene grobare do pobede!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pilpiksi
|
|
« Odgovor #87 poslato: 09, Фебруар 2009, 05:26:53 » |
|
imam jednu zanimljivu informaciju (od cede vitkovca), kaze da su dobar deo taktike zasnivali na Robertsu,sto u odbrani-sto u napadu a oni igrao 1minut! To se zove maler!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #88 poslato: 11, Фебруар 2009, 03:41:25 » |
|
Evo jos jedne od mnogo pobeda u Evropi! Cestitam momcima, najjaci su naravno!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #89 poslato: 12, Фебруар 2009, 12:37:29 » |
|
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2009&mm=02&dd=11&nav_id=344528Trener Unikahe, Aito Garsija, rekao je posle poraza njegove ekipe od Partizana (60:59) da su navijači \'crno-belih\' \"potpuno neverovatni\".
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|