m0skri
|
|
« Odgovor #45 poslato: 30, Јануар 2009, 09:46:45 » |
|
Kuvar ne lupaj vise !
|
|
|
Sačuvana
|
Ми смо они на које су нас родитељи упозоравали!
|
|
|
pilpiksi
|
|
« Odgovor #46 poslato: 30, Јануар 2009, 09:52:19 » |
|
Ako si mislio time da me uvredis grdno si se presao! Ja sam sef u jednom od najboljih i najelitnijih restorana u Beogradu koji drzi Dejan Stankovic (glodarska nocna mora),i ponosim se time! Ali cim sam ja u pravu tvoj post se svodi na \"pssst\" ili \"ne lupaj vise\" itd. Dovoljno govori o tebi!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #47 poslato: 30, Јануар 2009, 09:55:11 » |
|
Divim ti se prosto! Svaka cast nema sta!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pilpiksi
|
|
« Odgovor #48 poslato: 30, Јануар 2009, 10:00:28 » |
|
m0skri napisao/la:Divim ti se prosto! Svaka cast nema sta! Ove glupo-ironicne izjave ti bas pristaju! Vec si nas navikao na to...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #49 poslato: 30, Јануар 2009, 10:06:57 » |
|
Mislim da cu iskulirati da ne bi bilo posledica!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pilpiksi
|
|
« Odgovor #50 poslato: 30, Јануар 2009, 10:08:57 » |
|
m0skri napisao/la:Mislim da cu iskulirati da ne bi bilo posledica! Sta je ovo trebalo da znaci? Kao indirektna pretnja?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #51 poslato: 30, Јануар 2009, 10:24:05 » |
|
Hajde iskuliraj i ti!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #52 poslato: 30, Јануар 2009, 10:30:48 » |
|
Ovo je slucaj za Ban Ki Muna (Administratora). Ljudi tema je kosarka.Probajte da postujete jedni druge...zbog toga se ja trudim da ne budem ostrascen i da budem samo realan... Sto da izgovaram nesto ruzno ili lose nekome samo zato sto voli crno, a ja crveno...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #53 poslato: 30, Јануар 2009, 10:34:04 » |
|
Kad vidim kakvi su i grobari i cigani, smuce mi se, i zato i nisam neki strastveni navijac, a svadjam se jer ono sto pilpiks prica nije realno! U sustini zabole me i za Partizan i Zvezdu zajedno, oni uzimaju pare a ja da kidam zivce i svadjam se sa nekime! E pa necu vise!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #54 poslato: 30, Јануар 2009, 10:37:39 » |
|
Ok.Razumemo se prilicno...Nego tako sam imao utisak da ste sreli negde i pricali ono sto ste pisali da bi ste se pobili...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pilpiksi
|
|
« Odgovor #55 poslato: 30, Јануар 2009, 10:39:03 » |
|
Svako ko zeli moze pogledati unazad moje tekstove i videce da sam se raspravljao samo o temi dok neki nisu poceli sa uvredama i slicno zato mene u taj kos nemojte stavljati! Ko ne moze da se iskulira ne mora ni komentarisati odredjenu temu!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #56 poslato: 30, Јануар 2009, 10:41:35 » |
|
Nego ajde mi da pricamo o 7.Februaru...o sansama jednih i drugih...u tom mecu...Mislim da dobijamo...od 3 do 7 razlike...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #57 poslato: 30, Јануар 2009, 10:41:53 » |
|
Kad svako ima razlicito shvatanje i misljenje... Ja se smirim za minut tako da opusteno... E sad sto kad se svadjam volim malo i da provociram to sam Ja i ne mogu to kod sebe izmeniti!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pilpiksi
|
|
« Odgovor #58 poslato: 30, Јануар 2009, 10:43:05 » |
|
Darko Radojevic napisao/la:Nego ajde mi da pricamo o 7.Februaru...o sansama jednih i drugih...u tom mecu...Mislim da dobijamo...od 3 do 7 razlike... Na osnovu cega gradis taj optimizam?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #59 poslato: 30, Јануар 2009, 10:43:07 » |
|
Mislim da ce biti tesko i bice rezultat od 1 ili 2 kosa razlike e sad za koga ne bih se usudio da prognoziram!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|