Vesti:

Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Predlog za rucni sat  (Pročitano 1275 puta)
greengy
Administrator
Sr. Member
Pol: Muškarac

« poslato: 10, Новембар 2008, 07:20:06 »

Narode, hocete mi dati neki konkretan predlog za kupovinu rucnog sata do 10.000,00 rsd?
Sačuvana

*

« Odgovor #1 poslato: 10, Новембар 2008, 03:08:31 »

Ne bih da zvucim neskromno,ali sam neko ko voli satove,tako da ih rado i poklanjam,pa ti iskreno savetujem da se steknes jos malo i skupis bar jos dva puta toliko,glupo je da potrosis tu lovu a nisi dobio nista...A posle cu te vec posavetovati...
Sačuvana
grunf
Administrator
Hero Member

« Odgovor #2 poslato: 10, Новембар 2008, 03:56:19 »

http://www.satovi-online.com/catalog/233xltmb-p-1606.html

http://www.satovi-online.com/catalog/331lslb-p-1611.html

meni se recimo, svidela ova dva..
Sačuvana

Ko je strejt, ne budi mu drug.

Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.

The following statement is true:
The above statement is false.
Vladimir
Jr. Member
**

« Odgovor #3 poslato: 11, Новембар 2008, 01:16:28 »

Bez uvrede, ovo su ipak igračke. Za dobar sat ti treba, što reče Sandra bar još dva puta toliko. Strpi se, sakupi još love i onda sa posebnim zadovoljstvom (zbog skupljene love) odeš i izabereš sebi dobar sat koji će te dugo služiti. Zaboravi on-line kupovinu, sat moraš da staviš na ruku pa tek onda da vidiš da li ti se sviđa...
Sačuvana

grunf
Administrator
Hero Member

« Odgovor #4 poslato: 11, Новембар 2008, 08:28:44 »

Vladimir napisao/la:
Citat
Bez uvrede, ovo su ipak igračke. Za dobar sat ti treba, što reče Sandra bar još dva puta toliko. Strpi se, sakupi još love i onda sa posebnim zadovoljstvom (zbog skupljene love) odeš i izabereš sebi dobar sat koji će te dugo služiti. Zaboravi on-line kupovinu, sat moraš da staviš na ruku pa tek onda da vidiš da li ti se sviđa...

Ne bih da me shvate ljudi pogresno.. ali kako ja mogu na osnovu slike da zakljucim da su ovo igracke ?  
Slazem se za online kupovinu... Slike sam samo iskoristio sa tog sajta.
Sačuvana

Ko je strejt, ne budi mu drug.

Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.

The following statement is true:
The above statement is false.
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na: