Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #15 poslato: 23, Јануар 2009, 11:51:11 » |
|
...i vodicu te da skacemo Bandzi...:woohoo:
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #16 poslato: 23, Јануар 2009, 11:51:40 » |
|
ivana budi njegova i zabrani mu da pishe o holivudu.
|
|
|
Sačuvana
|
Ko je strejt, ne budi mu drug.
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
The following statement is true: The above statement is false.
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #17 poslato: 23, Јануар 2009, 11:53:02 » |
|
:laugh: :laugh: :laugh:
Super se nasmejah... Spanska serija! hahaha
|
|
|
Sačuvana
|
Ми смо они на које су нас родитељи упозоравали!
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #18 poslato: 23, Јануар 2009, 11:53:11 » |
|
E Grunfe jesi i ti neki salin:)
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #19 poslato: 24, Јануар 2009, 07:45:35 » |
|
...i vodicu te da skacemo Bandzi... neee, vodi me da radim nesto sto nikad nisam radila. recimo, da jedemo dzambo princes krofne u poslasticarnici na mesecu. ivana budi njegova i zabrani mu da pishe o holivudu. on holivud voli vise i od mene. nemoguca misija. B)
|
|
|
Sačuvana
|
štrikanjem do samospoznaje, dole heklanje koje zatupljuje!
|
|
|
greengy
|
|
« Odgovor #20 poslato: 24, Јануар 2009, 01:48:40 » |
|
iwanna napisao/la:Postavlja se pitanje dali famozni Ivo Car ima devojku ili ne???sta vi mislite o tome.... A zasto tebe to interesuje??? :side: Da nisi zainteresovana? Ivo, molim te, objasni doticnoj kakvih su Rudnicani potencijala!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Vader
Full Member
Resistance is Useless..
|
|
« Odgovor #21 poslato: 24, Јануар 2009, 02:25:48 » |
|
Biketina!!!!!!!!!!
Uzmite cara da sa devojkama ne smara
jedite krofne i na marsu
ja volim i to jednu sandru
al mrzim je iz dna duse
sto mi slobodu uze
a dade mnogo cega
pa ja postah deda
eto, ode on iz cega( SATROVACKI-GACE)
postah deda
najgori, najzlobniji
POSTAH SANDRINACCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
|
|
|
Sačuvana
|
This is the tongue that speaks on the inside These are the ears that ring with hate This is the beating youll never know This is the fist that grinds you down This is the pain that never leaves These are the screams that pierce your skin THIS IS THE VOICE OF SILENCE NO MORE
|
|
|
iwanna
Newbie
|
|
« Odgovor #22 poslato: 24, Јануар 2009, 02:35:27 » |
|
pa ja sam vec njegova :-)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #23 poslato: 24, Јануар 2009, 03:13:16 » |
|
faca si.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #24 poslato: 24, Јануар 2009, 05:00:59 » |
|
Sa curama kad me vide svi bogati mi zavide...volim cure,volim sve,i ne pravim razlike,hajde ribe pridjite oko mene igrajte...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #25 poslato: 24, Јануар 2009, 05:03:01 » |
|
samoonesvesti se, preklinjem.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #26 poslato: 24, Јануар 2009, 05:08:10 » |
|
Jeste Ivana pa posle da umres od tuge...ti bi volela da ja falim?Smrc...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
nensi
Jr. Member
|
|
« Odgovor #27 poslato: 24, Јануар 2009, 05:35:27 » |
|
Ivo Car licno napisao/la:Sa curama kad me vide svi bogati mi zavide...volim cure,volim sve,i ne pravim razlike,hajde ribe pridjite oko mene igrajte... reci im ,,kad dobru curu vidim ja se uopste ne postidim pridjem i kazem bicu kratak curo imas dobar batak,,
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #28 poslato: 25, Јануар 2009, 06:55:46 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #29 poslato: 25, Јануар 2009, 06:58:52 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|