grunf
|
|
« Odgovor #60 poslato: 23, Јануар 2009, 08:24:29 » |
|
Niz planinu vetar duva,ALPHA banka kesh moj cuva. мишићи су напети у глави ми се манта, око шипке игра ладно Фокс Саманта! eto rime. :side:
|
|
|
Sačuvana
|
Ko je strejt, ne budi mu drug.
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
The following statement is true: The above statement is false.
|
|
|
Vader
Full Member
Resistance is Useless..
|
|
« Odgovor #61 poslato: 24, Јануар 2009, 04:50:03 » |
|
Niz planinu ognjen prska, to cetnik bijee trese se trska
Stih i proza pomalo Elegije:dry: :X :unsure:
|
|
|
Sačuvana
|
This is the tongue that speaks on the inside These are the ears that ring with hate This is the beating youll never know This is the fist that grinds you down This is the pain that never leaves These are the screams that pierce your skin THIS IS THE VOICE OF SILENCE NO MORE
|
|
|
Vader
Full Member
Resistance is Useless..
|
|
« Odgovor #62 poslato: 24, Јануар 2009, 04:54:47 » |
|
Sto se tice mog presednikovanja moze, zelim da budem cak i predsednik vaseg Kucnog saveta!!!
Pare jesu bitne, tako da ja ne radim besplatno- jedan festival- godinu dana na floridi
Predlazem, da kada se sastanemo, bude pravi predsednicki sastanak- znaci Prasetina, salata, pivo i bar 2 plavuse budu prisutne..
oh, da - zaboravih- Statua u punoj velicini odma do RudaraB) inace :whistle: Razumes?
|
|
|
Sačuvana
|
This is the tongue that speaks on the inside These are the ears that ring with hate This is the beating youll never know This is the fist that grinds you down This is the pain that never leaves These are the screams that pierce your skin THIS IS THE VOICE OF SILENCE NO MORE
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #63 poslato: 25, Јануар 2009, 01:37:55 » |
|
Vreme prolazi,hajde stvarno da nesto konkretno pocnemo da radmo.Slazem se sa Greengy-jem da treba odrzati sasatanak i da vidimo sta sve treba da radimo. Neznam kako li bi bilo da na velikom igralistu(Ispod ROC-ovog kluba) bude odrzan festival,posto je ogroman prostor a gore iznad Zemunskog na onom prostoru da bude parking? Mozda bi potencionalan sponzor bio vlasnik Ostrvice,odnosno kamenoloma. Dani prolaze,trebalo bi da sto pre krenemo u realizaciju,i da svi ,koliko ko moze,budemo ukljceni u projekat. Treba da napravimo strategiju. Ne treba podcenjivati niciju pomoc,jer svaka pomoc je dobro dosla. I treba da budemo slozni,to je preduslov svega.
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #64 poslato: 26, Јануар 2009, 05:54:49 » |
|
Lepo.Znaci bice nesto.Drago mi je. Zelim da radim za festival. Na Facebook-u moze da se napravi grupa i reklama, naravno kada se sve bude znalo sta i kako.To je laksi deo ali ima dosta do reklamiranja.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pilpiksi
|
|
« Odgovor #65 poslato: 26, Јануар 2009, 06:21:25 » |
|
Na Facebook-u moze da se napravi grupa i reklama, To nije losa ideja s`obzirom koliko je facebook popularan! Znam nekoliko mesta u Bg-u gde se svira takva muzika i gde bi deljenje flajera bilo prava stvar! Vec ima nekoliko ljudi odavde kojima sam pomenuo i koji su odusevljeni idejom! Ja nisam siguran koliko cu biti u prilici da pomognem u organizaciji direktno (jer sam u Bg-u),ali indirektno svakako hocu.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #66 poslato: 27, Јануар 2009, 10:28:14 » |
|
Sto se tice grupe na facebook-u,vec je imam tamo,bar 4 meseca postoji,zove se EKO-MUZICKI FESTIVAL.
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
pilpiksi
|
|
« Odgovor #67 poslato: 27, Јануар 2009, 05:46:47 » |
|
kako je imas 4 meseca a Vaderova ideja o tome je nastala nedavno?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
greengy
|
|
« Odgovor #68 poslato: 28, Јануар 2009, 02:23:36 » |
|
pilpiksi napisao/la:kako je imas 4 meseca a Vaderova ideja o tome je nastala nedavno? Grupu je otvorio Ivo Car koji inace ima tu ideju pre 100 god. :laugh: I, sta bi, pravimo li nesto? :huh:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Vladimir
Jr. Member
|
|
« Odgovor #69 poslato: 28, Јануар 2009, 03:03:00 » |
|
Boru zovite ali samo ako želite da se festival zove \"Kosovo je Srbija\".! Taj čovek odavno nije roker već potparol DSS-a (samo što to još uvek nisu rekli Andreji Mladenoviću). Razmilite dobro i o terminu, da se ne preklapa sa nekom jakom manifestacijom u regionu, a takvih je puno u avgustu. Moj predlog za jednog od izvođača je Vlatko Stefanovski, roker kojeg vole i stariji poštovaoci dobre muzike, a mislim da nije previše skup. Ako treba pomoć oko organizacije - tu sam.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #70 poslato: 28, Јануар 2009, 04:17:13 » |
|
Ima dosta muzicara i glumaca koji su u raznim strankama.Ne treba to da nam bude merilo.Recimo, ja Lecica izuzetno postujem kao glumca ali nije mi se svidjalo dok je bio u LDP-u.Bora nam je osnova festivala, bar prve godine, posle ako sve krene kako treba...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #71 poslato: 28, Јануар 2009, 06:48:13 » |
|
Ja sam pokusao bar 7-8 puta u zadnjih mesec dana da dodjem do Marusica,ali njegova sekretarica stalno kaze da je na putu,nije tu,ili nesto slicno,a ja sa sigurnoscu znam da je kancelariji.Prvo moramo da vidimo da li HOCE opstina da nam pomogne,jer u budzetu ima sigurno novca namenjena kulturi!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #72 poslato: 28, Јануар 2009, 07:38:21 » |
|
Ne voli Marusic Rudnik.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pilpiksi
|
|
« Odgovor #73 poslato: 28, Јануар 2009, 07:25:44 » |
|
Ivo Car licno napisao/la:Ja sam pokusao bar 7-8 puta u zadnjih mesec dana da dodjem do Marusica,ali njegova sekretarica stalno kaze da je na putu,nije tu,ili nesto slicno,a ja sa sigurnoscu znam da je kancelariji.Prvo moramo da vidimo da li HOCE opstina da nam pomogne,jer u budzetu ima sigurno novca namenjena kulturi! Kada vidim ovakve i slicne postove od cara,posteno se ismejem... Mislim da bi to Marusic mogao sam da organizuje,hoce on to, dobar je covek! Samo da se vrati sa puta :laugh:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Vladimir
Jr. Member
|
|
« Odgovor #74 poslato: 29, Јануар 2009, 02:05:53 » |
|
Darko Radojevic napisao/la:Ima dosta muzicara i glumaca koji su u raznim strankama.Ne treba to da nam bude merilo.Recimo, ja Lecica izuzetno postujem kao glumca ali nije mi se svidjalo dok je bio u LDP-u.Bora nam je osnova festivala, bar prve godine, posle ako sve krene kako treba... Da, ali Lečić nije nikada na pozornici pljuvao političke protivnike za razliku od Bore koji na svakom koncertu svojom stihoklepačkom \"umetnošću\" uvek potkači nekog političkog oponentaB)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|