Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #30 poslato: 19, Јануар 2009, 05:21:17 » |
|
Nekako bi voleo da ime sadrzi rec Rudnik, bilo bi korisno,da se cujemo sto dalje.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #31 poslato: 19, Јануар 2009, 06:52:13 » |
|
Ja sam samo uzeo Luisa kao primer i da tako jak i veliki festival kao sto je BEER FEST \"prosara\" sa njim.Inace letos kada sam bio, mada nisam bio sve dane, odlican nastup je imao SUNSHINE, ljudi ih vole i nisu ih zaboravili iako su neaktivni duze vreme.Bane je odlican za atmosferu ako mozete probajte njih da dovedete.Mislim da njima treba nastupa, i da nece praviti neke velike uslove.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #32 poslato: 19, Јануар 2009, 07:06:00 » |
|
Evo jedan predlog za ime posto niko nije dao nikakav do sada: RUDNIK NATURE FESTIVAL
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #33 poslato: 19, Јануар 2009, 08:19:15 » |
|
(seteite se -Zvonko Bogdan na EXIT-u!!!! ou jea ! Jedini Hrvat koga Srbi vole.
|
|
|
Sačuvana
|
Ko je strejt, ne budi mu drug.
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
The following statement is true: The above statement is false.
|
|
|
Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #34 poslato: 19, Јануар 2009, 08:21:31 » |
|
Volimo i Prosineckog.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #35 poslato: 19, Јануар 2009, 08:23:03 » |
|
Darko Radojevic napisao/la:Volimo i Prosineckog. speak for yourself. B)
|
|
|
Sačuvana
|
štrikanjem do samospoznaje, dole heklanje koje zatupljuje!
|
|
|
Vader
Full Member
Resistance is Useless..
|
|
« Odgovor #36 poslato: 19, Јануар 2009, 11:50:56 » |
|
ime(Mozda) Rudnik Rock
|
|
|
Sačuvana
|
This is the tongue that speaks on the inside These are the ears that ring with hate This is the beating youll never know This is the fist that grinds you down This is the pain that never leaves These are the screams that pierce your skin THIS IS THE VOICE OF SILENCE NO MORE
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #37 poslato: 19, Јануар 2009, 12:01:53 » |
|
Mozda RUDSTOCK?To je jedne prilike predlozio Rade Kas,mnogo mi se svidelo...aluzija na WOODSTOSK.
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #38 poslato: 19, Јануар 2009, 12:02:55 » |
|
Ivo Car licno napisao/la:Mozda RUDSTOCK?To je jedne prilike predlozio Rade Kas,mnogo mi se svidelo...aluzija na WOODSTOSK. WOODSTOCK
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #39 poslato: 21, Јануар 2009, 06:52:35 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pilpiksi
|
|
« Odgovor #40 poslato: 21, Јануар 2009, 10:50:44 » |
|
E svaka cast,sta bi mi da nije tebe care! Da li se ovo Ivo sali sa nama na forumu ili njemu stvarno nije dobro? P.S. Znam da nema veze sa temom ali...razumite me!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #41 poslato: 21, Јануар 2009, 10:54:35 » |
|
Ja se nadam da se samo sali...
|
|
|
Sačuvana
|
Ми смо они на које су нас родитељи упозоравали!
|
|
|
Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #42 poslato: 23, Јануар 2009, 04:21:20 » |
|
Ima li kakvih novosti po pitanju 29.Avgusta?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #43 poslato: 23, Јануар 2009, 04:32:43 » |
|
Ne znam da li ima novosti.Ismejali su moj video snimak koji prikazuje moju viziju kako sam zamislio da izgleda festival.Neznam sta Vader ima u planu,ali iskreno mislim da od njega sve zavisi.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #44 poslato: 23, Јануар 2009, 04:38:04 » |
|
Niko nije ismejao... KOnstatacija je bila da se verovatno salis... Procitaj sta pise... ja sam rekao da mislim da se salis, jer mnogo si preterao!
|
|
|
Sačuvana
|
Ми смо они на које су нас родитељи упозоравали!
|
|
|
|