grunf
|
|
« Odgovor #90 poslato: 30, Јануар 2009, 11:08:08 » |
|
i u Srbiji ima milion i kusur radikala.. pa to ne znachi da je ta opcija prava.
|
|
|
Sačuvana
|
Ko je strejt, ne budi mu drug.
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
The following statement is true: The above statement is false.
|
|
|
pilpiksi
|
|
« Odgovor #91 poslato: 30, Јануар 2009, 11:12:37 » |
|
grunf napisao/la:i u Srbiji ima milion i kusur radikala.. pa to ne znachi da je ta opcija prava. Ne moze on bez radikala a i mislim da ce ih u buduce biti sve manje! To je politika i moze se gledati iz hiljadu razlicitih uglova a ovo je nesto sto se desilo (cinjenicno stanje) i svako ko realno razmislja slozice se sa tim da je zakon prekrsen i da je nepravedno dobio toliku kaznu!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #92 poslato: 30, Јануар 2009, 11:22:38 » |
|
On je kriv, samo je optuzen mnogo vise nego sto treba, neznam ali mislim da je do 3 godine i tolerantno!
|
|
|
Sačuvana
|
Ми смо они на које су нас родитељи упозоравали!
|
|
|
nensi
Jr. Member
|
|
« Odgovor #93 poslato: 30, Јануар 2009, 11:37:52 » |
|
cinjenica da neki ljudi odlaze na utakmice da bi se tukli je strasna .u redu je navijanje,i ona masa ljudi stvra adrenalin u tebi i super ti je ali neke stvari stvarno ne mogu da shvatim.zato ta policija mora da ide i mlati onim pendrecima gde stigne i one koji nemaju veze sa tucama.uros je okrivljen za primer drugima.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pilpiksi
|
|
« Odgovor #94 poslato: 30, Јануар 2009, 12:11:44 » |
|
Nevena,moras da shvatis da ne smeju neduzni da stradaju i da ne sme da se krsi zakon! uros je okrivljen za primer drugima. Strasno je kada ovo \"cujem\" i jos strasnije kada neko to podrzava! Niko pa ni Uros ne sme da se okrivljuje za primer vec bi trebalo po zakonu i zbog onog sto je ucinio! Zamislite da se vi nadjete u situaciji da na vama neko daje primere bez obzira da li ste prekrsili zakon ili je nesto sasvim drugo u pitanju!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #95 poslato: 30, Јануар 2009, 12:15:54 » |
|
Slazem se da ne treba davati primer na neduznima! Ali decko je kriv, e sad problem je sto nam je drzava puna korupcije pa je osudjen onoliko koliko nije zaslusio!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pilpiksi
|
|
« Odgovor #96 poslato: 30, Јануар 2009, 01:03:22 » |
|
m0skri napisao/la:Slazem se da ne treba davati primer na neduznima! Ali decko je kriv, e sad problem je sto nam je drzava puna korupcije pa je osudjen onoliko koliko nije zaslusio! E jos samo da svi ovo shvate i bice ok!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #97 poslato: 30, Јануар 2009, 03:02:56 » |
|
Stvarno si bre tvrdoglav, nista nemozes da priznas onako kako jeste! Hoces da kazes da uopste nije kriv, a lik je napao pandura! Strasno o cemu ti pricas...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
nensi
Jr. Member
|
|
« Odgovor #98 poslato: 30, Јануар 2009, 03:28:03 » |
|
on nije jedan o tih neduznih o kojima ti pricas,kaznjen je vise nego sto bi trebalo ali je kriv!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pilpiksi
|
|
« Odgovor #99 poslato: 30, Јануар 2009, 05:11:19 » |
|
m0skri napisao/la:Stvarno si bre tvrdoglav, nista nemozes da priznas onako kako jeste! Hoces da kazes da uopste nije kriv, a lik je napao pandura! Strasno o cemu ti pricas... Ne mogu da verujem koliko ti imas problem sa shvatanjem! E jos samo da svi ovo shvate i bice ok! Ovo sam napisao jer sam se slozio sa tvojim postom! Poenta te moje recenice je u tome da si ti konacno nesto shvatio a jos i ostali kada bi shvatli...e o tome se radi! Razumem za Nevenu,ona nije pratila sta sam pisao osim poslednjih nekoliko postova ali bar ti jesi-mrzi me sada da trazim i brojim ali bar sam jedno 5-6 puta jasno rekao da je decko kriv i da treba da odgovara ali ne toliko i ti sada napises ono...strasno!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
nensi
Jr. Member
|
|
« Odgovor #100 poslato: 30, Јануар 2009, 05:38:11 » |
|
srki sreco,nemoj se nervirati.polako covece!!!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #101 poslato: 30, Јануар 2009, 05:48:21 » |
|
O.k, pogresno shvaceno sa moje strane!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #102 poslato: 30, Јануар 2009, 06:58:33 » |
|
Ne moze on bez radikala a i mislim da ce ih u buduce biti sve manje! To je politika i moze se gledati iz hiljadu razlicitih uglova a ovo je nesto sto se desilo (cinjenicno stanje) i svako ko realno razmislja slozice se sa tim da je zakon prekrsen i da je nepravedno dobio toliku kaznu! i ovo je chinjenichno stanje. Radikala ima bash toliko..i svako ko prati politicka desavanja iz bilo kog ugla ce to shvatiti... Napominjem: raspravljati o odluci suda jedne drzave je vrlo relativna stvar. Nikad se nece potpuno sloziti sve strane posle nekakve odluke pomenutog organa..
|
|
|
Sačuvana
|
Ko je strejt, ne budi mu drug.
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
The following statement is true: The above statement is false.
|
|
|
pilpiksi
|
|
« Odgovor #103 poslato: 31, Јануар 2009, 06:20:51 » |
|
U pravu si,to jeste relativno,ali nije relativno to sto mu je sudjeno za pokusaj ubistva (a toga u opste nije bilo),nije relativno ni to sto su pokusali podmuklo da mu smeste,sto je sam pandur na sudjenju vise puta menjao izjavu,ni to sto taj organ treba da sprovodi pravdu a ne da trpi korupciju i presudjuje nepravedno i nezakonito! Sta da ocekujemo od drzave kada se sud i policija tako ponasaju!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pilpiksi
|
|
« Odgovor #104 poslato: 31, Јануар 2009, 07:05:29 » |