ivana0704
|
|
« poslato: 16, Јануар 2009, 04:28:01 » |
|
1. vasa simpatija na forumu? 2. omiljena pesma? 3. omiljena boja? 4. omiljeni puding? 5. ko vas najvise nervira na forumu? 6. koje ste odeljenje? 7. kome biste napisali pesmu? 8. omiljeni glumac? 9. mis/mister foruma? 10. za koga navijate? 11. s kim biste se drzali za ruke? 12. sta ocekujete popunjavanjem ovog leksikona?
|
|
|
Sačuvana
|
štrikanjem do samospoznaje, dole heklanje koje zatupljuje!
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #1 poslato: 16, Јануар 2009, 04:31:38 » |
|
e pa, \'vako: 1. vasa simpatija na forumu? ivo car :blush: 2. omiljena pesma? svaki dan imam po jednu omiljenu3. omiljena boja? crvena4. omiljeni puding? cokoladni5. ko vas najvise nervira na forumu? kontraverzni administrator poznatiji kao Grunf6. koje ste odeljenje? cetvrto jedan7. kome biste napisali pesmu? napisala sam juce jednu za iva:blush: 8. omiljeni glumac? onaj sto je rodjen na dan kad i ja9. mis/mister foruma? ivo car, nensi 10. za koga navijate? ziiiivela Zvezda! ole! 11. s kim biste se drzali za ruke? sa ivom:blush: 12. sta ocekujete popunjavanjem ovog leksikona? da se ivo zaljubi u mene. :blush:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #2 poslato: 16, Јануар 2009, 05:55:47 » |
|
1. vasa simpatija na forumu? ivana 2. omiljena pesma? svaki dan izadje nesto novo,ne mogu da se opredelim. 3. omiljena boja? crvena i plava 4. omiljeni puding? cokoladni ali i sa vanilom 5. ko vas najvise nervira na forumu? pa...ma niko,svi su mi ok,svi su mi dragi 6. koje ste odeljenje? 7. kome biste napisali pesmu? napisao bih jednu za ivanu 8. omiljeni glumac? sergej trifunovic i gordan kicic 9. mis/mister forum ivana i nensi-miss ,mister -vader 10. za koga navijate? ziiiivela Zvezda!YES! 11. s kim biste se drzali za ruke? sa ivanom 12. sta ocekujete popunjavanjem ovog leksikona? da se i ivana zaljubi u mene.
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #3 poslato: 16, Јануар 2009, 06:00:49 » |
|
joj menE joj pusteeee srece! jojJJ zivote divni!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #4 poslato: 16, Јануар 2009, 06:51:14 » |
|
E pa draga Ivana,sudbina je ucinila svoje...srce moje...
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #5 poslato: 16, Јануар 2009, 06:57:57 » |
|
I za Iva specijalno za talasa(mreze) radija Tandrcak najnoviji hit Harisa Dzinovica \"Trazi,trazi\".
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #6 poslato: 16, Јануар 2009, 07:16:40 » |
|
Darko Radojevic napisao/la:I za Iva specijalno za talasa(mreze) radija Tandrcak najnoviji hit Harisa Dzinovica \"Trazi,trazi\". e nije ta nego znaaaaam da sam i tebi jaaa zelja najvecaaaa ti si mi znaaaaj na srcu kvaaar svi pre tebeee su cist promasaaaaj ojha! buahahah
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #7 poslato: 16, Јануар 2009, 07:16:44 » |
|
:cheer: :lol:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #8 poslato: 16, Јануар 2009, 07:18:28 » |
|
Ivana ja se plasim da te vidim...jer cu se verovatno ludo zaljubiti.:woohoo:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #9 poslato: 16, Јануар 2009, 07:21:43 » |
|
Ivo Car licno napisao/la:Ivana ja se plasim da te vidim...jer cu se verovatno ludo zaljubiti.:woohoo: http://i40.tinypic.com/15o9g28.jpgkasno, vec si zaljubljen, znam. samo jos da i sebi priznas. :blush:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #10 poslato: 16, Јануар 2009, 08:19:38 » |
|
1. vasa simpatija na forumu? Moja simpatija ne koristi internet. U Gornjoj Gorevnici i dial-up je nemoguca misija. 2. omiljena pesma? Azra - Flash 3. omiljena boja? Karirana. 4. omiljeni puding? onaj zuti. 5. ko vas najvise nervira na forumu? grunf. 6. koje ste odeljenje?
ulica je moja skola. 7. kome biste napisali pesmu? Njoj. 8. omiljeni glumac? Bata Stojkovic. 9. mis/mister foruma? ivo car / ivo car 10. za koga navijate? za mladi rudar. 11. s kim biste se drzali za ruke? sa Plaxom. 12. sta ocekujete popunjavanjem ovog leksikona? Ochekujem da preko horizonta doleti neka raketa i u paramparchad raspe moj cenjeni rachunar.
|
|
|
Sačuvana
|
Ko je strejt, ne budi mu drug.
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
The following statement is true: The above statement is false.
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #11 poslato: 16, Јануар 2009, 09:52:10 » |
|
1. Razmisljao sam i ne bih znao reci... 2. Goblini - Daleki Put 3. Crno-Bela 4. Ne volim puding 5. Ivo Car, ponekad, a tada MNOGO 6. 13/7 7. Sirokim Srpskim narodnim masama 8. Johnny Deep 9. Ivana / Grunf 10. Pogledati odgovor pod rednim brojem 3 11. Jovana, Milica, Kristina, Nevena, Marina............ 12. Ivana ce se zaljubiti u sve nas!
PS: Osim u Iva Cara... :laugh:
|
|
|
Sačuvana
|
Ми смо они на које су нас родитељи упозоравали!
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #12 poslato: 16, Јануар 2009, 09:55:24 » |
|
m0skri napisao/la: 12. Ivana ce se zaljubiti u sve nas!
ivana voli samo jednog forumasa. B)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #13 poslato: 16, Јануар 2009, 10:29:21 » |
|
grunf napisao/la:1. vasa simpatija na forumu? Moja simpatija ne koristi internet. U Gornjoj Gorevnici i dial-up je nemoguca misija. da se ne zove mozda Jelena? znam jednu. kaze, ljubav joj propade zbog nedostatka interneta. 5. ko vas najvise nervira na forumu? grunf. i mene isto. seljak covek. :silly:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #14 poslato: 16, Јануар 2009, 10:31:45 » |
|
ivana voli samo jednog forumasa. Hmhmm... Samo sam se salio!
|
|
|
Sačuvana
|
Ми смо они на које су нас родитељи упозоравали!
|
|
|
|