Vesti:

Stranice: 1 [2]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Zivot Na Rudniku  (Pročitano 2661 puta)
grunf
Administrator
Hero Member
Pol: Muškarac

« Odgovor #15 poslato: 27, Октобар 2008, 08:01:29 »

Misho napisao/la:
Citat
Priznajem da ovaj deo o ljubavi nisam bas povezao sa zicarom, ali ono sa fotografisanjem kamena temeljca je prava stvar. Mogu se naci cak i novinski clanci o tome kako su ministri velikodusno obecavali zicaru. Destinacija na kojoj bi to moglo biti objavljeno jeste naprimer www.e-novine.com. Naravno tekst bi trebalo bash srediti, potkrepiti cinjenicama i podacima. Lep domaci za ekipu okupljenu oko ovog sajta, zar ne ?

Nece nama to puno pomoci..

Kad bi nam Milanovac vratio pola onih para sto je uzeo.. (hotel/dzamija u centru Milanovca je napravljen od para koje su bile planirane za hotel na Rudniku...) bilo bi odlicno.

Uzgred.. a to sam vecj napomenuo.. Ta vlada vise nije aktuelna. Tako da je prica o zicari otisla zajedno sa njom u zaborav.
Sačuvana

Ko je strejt, ne budi mu drug.

Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.

The following statement is true:
The above statement is false.
pilpiksi
Sr. Member

« Odgovor #16 poslato: 27, Октобар 2008, 10:52:26 »

jesam ali nisam menjao mesta prebivalista zbog devojke niti menjao posao itd.
Sačuvana
Darko Radojevic
Sr. Member

« Odgovor #17 poslato: 27, Октобар 2008, 11:56:35 »

Ja bih ukazao na jos jednu bitnu stvar....Secate li se kada je,tacnije, koje sezone je poslednji put radio bazen u Jabucaru?Obnovimo bazen.Zna li neko kakva je situacija sa vlasnistvom.Da li Contango vlasnik,Mesna zajednica ili misteriozni cica iz Beograda?
Sačuvana
grunf
Administrator
Hero Member
Pol: Muškarac

« Odgovor #18 poslato: 27, Октобар 2008, 12:13:37 »

Darko Radojevic napisao/la:
Citat
Ja bih ukazao na jos jednu bitnu stvar....Secate li se kada je,tacnije, koje sezone je poslednji put radio bazen u Jabucaru?Obnovimo bazen.Zna li neko kakva je situacija sa vlasnistvom.Da li Contango vlasnik,Mesna zajednica ili misteriozni cica iz Beograda?

Eh bazen... To kad bi se sredilo.. Odlicno bi bilo.

Mislim da je Contango vlasnik.. Ali nisam siguran.
Sačuvana

Ko je strejt, ne budi mu drug.

Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.

The following statement is true:
The above statement is false.
pilpiksi
Sr. Member

« Odgovor #19 poslato: 27, Октобар 2008, 02:05:21 »

tacno,bazen je jedna od stvari koje bi moralo srediti!
jer dok je moja generacija bila u osnovnoj skoli
mnogo smo uspomena,lepih trenutaka i dobrog provoda nakupili tu!
mozda treba pomenuti i nocni zivot!
on je iz godine u godinu promenjiv (vise los nego dobar) a kakav je ove(?)-skoro i da ga nema!
Sačuvana
Sandra
Newbie
*

« Odgovor #20 poslato: 27, Октобар 2008, 02:37:24 »

E,dragi moji,koliko ste samo u pravu,a koliko gresite.....

Ima jedan aktivan clan ovog portala koji bi imao sto-sta realnog da vam kaze o ovoj temi,i bilo bi jako dobro da to uradi,ali su to neke price koje izlaze iz domena  pitome prepiske koje mi svi ovde iskreno forsiramo...........

Ako bude zeleo- mesta za pricu ima.Vrlo!
Sačuvana
Darko Radojevic
Sr. Member

« Odgovor #21 poslato: 27, Октобар 2008, 04:22:37 »

Iz ugla Vadera njemu ne treba konkurencija,niti bilo koji ozbiljan igrac ali prava konkurencija bi ga naterala da i on bude bolji.To ne znaci da je los ali uvek moze bolje...
Sačuvana
Vader
Full Member

Resistance is Useless..

« Odgovor #22 poslato: 28, Октобар 2008, 02:12:03 »

Meni TREBA konkurencija, da vidite i osetite koliko sam dobarB) .
Shto se tice bazena, u toku je akcija uzimanja od opshtine istog jer je Vlasnik OPSHTINA. A to je direktna posledica Ljudi koji su radili prodaju ROC-a shto ga nisu, kao i fudbalski klub, pripisali Mesnoj Zajednici, vec su Contango zakitili sa stvarima koje Gosn Darka NE INTERESUJU. TAJ PRIMER treba svima da posluzi jer svako ko hoce da ulozi u Rudnik, to chini IZ PROFITA, a ne da rudnicanima omoguci bolji zivot.
Shto st tiche sadrzhaja, Trim staze, paintball, badmington, Nordijsko hodanje, Roshtilji i rakijica na vidikovcu, lov, zdravlje.
Voleo bih da se zna da su moji 205 godina ovde, i ja da planiram josh toliko :evil:, ja uzimam, ali i dajem u svoje. Razmislite da li ce to joshneko Uraditi....
Sačuvana

This is the tongue that speaks on the inside
These are the ears that ring with hate
This is the beating youll never know
This is the fist that grinds you down
This is the pain that never leaves
These are the screams that pierce your skin
THIS IS THE VOICE OF SILENCE NO MORE
Darko Radojevic
Sr. Member

« Odgovor #23 poslato: 28, Октобар 2008, 03:21:25 »

Prijatno sam iznenadjen tvojim stavovima Vaderu.Naravno da niko nije humanitarac i da svako zeli da uveca kapital.Bazen i crkva na Rudniku imaju idealan polozaj,mislim na to gde se nalaze.Nadam se da ce biti pomaka...u svemu ....
Sačuvana
Ivo Car licno
Sr. Member

« Odgovor #24 poslato: 15, Децембар 2008, 05:40:07 »

Rudniku jedino nedostaje javna kuca!Koliko ima nezenja preko 25-30 godina to je strasno.Ljudi se ne zene,ne zato sto to ne zele,vec zato sto nemaju sa kim.Nijedna devojka nece na Rudnik,a ove nase devojke sve pobegose,neke se udale neke po okolnim gradovima po skolama.Ljudi ubice nas bela kuga!:woohoo:
Sačuvana

Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
Plax
Full Member

« Odgovor #25 poslato: 16, Децембар 2008, 05:46:07 »

Iva za Predsednika!!! B)
Sačuvana
Stranice: 1 [2]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na: