ivana0704
|
|
« Odgovor #45 poslato: 19, Јануар 2009, 05:29:49 » |
|
jao, zeljno iscekujem, hajde. :blush:
|
|
|
Sačuvana
|
štrikanjem do samospoznaje, dole heklanje koje zatupljuje!
|
|
|
pilpiksi
|
|
« Odgovor #46 poslato: 19, Јануар 2009, 07:01:01 » |
|
kakve veze sada ovo sto pisete ima sa (nadasve glupom temom) survivora? a primecujem da se cesto desava da teme na forumu prerastaju u privatna dopisivanja nevezana za temu... recite ako gresim?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #47 poslato: 19, Јануар 2009, 07:02:40 » |
|
kakve veze sada ovo sto pisete ima sa (nadasve glupom temom) survivora? a primecujem da se cesto desava da teme na forumu prerastaju u privatna dopisivanja nevezana za temu... recite ako gresim? Sve i svaštaNa ovom forumu pišite sve (vidi: gluposti). Ne ljutite se kad se s teme skrene u prvom komentaru ili kad vas napadnu bez razloga..
|
|
|
Sačuvana
|
Ko je strejt, ne budi mu drug.
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
The following statement is true: The above statement is false.
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #48 poslato: 19, Јануар 2009, 07:04:17 » |
|
pilpiksi napisao/la:kakve veze sada ovo sto pisete ima sa (nadasve glupom temom) survivora? a primecujem da se cesto desava da teme na forumu prerastaju u privatna dopisivanja nevezana za temu... recite ako gresim? ivana0704 napisao/la:Ivo, brate, ja jesam nekrunisana kraljica svih ovozemaljskih spamera, ali ti ces me i nadmasiti, redovno najvise spamujes sopstvene teme. :S B)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pilpiksi
|
|
« Odgovor #49 poslato: 19, Јануар 2009, 07:11:41 » |
|
da je tema glupost,to je moje licno misljenje i ne ljutim se ja,samo malo teze pohvatam komentare o temi kada se neko privatno dopisuje. Ne mislim sada konkretno na ovu temu,u opste.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #50 poslato: 19, Јануар 2009, 07:15:43 » |
|
zezamo se pilpiksi. evo, vidis, da se ne zezamo, kad bi ova tema, koja je glupost, dostigla ovaj broj strana. mislim, ovako ima bar malo dinamike. p.s. salim se i sad, molim te ne shvataj i ne odgovaraj ozbiljno, obesicu se.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #51 poslato: 20, Јануар 2009, 01:12:41 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
greengy
|
|
« Odgovor #52 poslato: 20, Јануар 2009, 07:02:28 » |
|
pilpiksi napisao/la:kakve veze sada ovo sto pisete ima sa (nadasve glupom temom) survivora? a primecujem da se cesto desava da teme na forumu prerastaju u privatna dopisivanja nevezana za temu... recite ako gresim? Tako je Srle, sve teme zastranise! Ali ako, bitno je da se druzimo...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Xenia
Newbie
|
|
« Odgovor #53 poslato: 20, Јануар 2009, 07:44:05 » |
|
B)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #54 poslato: 20, Јануар 2009, 07:53:52 » |
|
Xenija kako je na Karikama?Pita li ko za mene:side:
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #55 poslato: 20, Јануар 2009, 08:31:15 » |
|
Tako je Srle, sve teme zastranise! jao ! sta cemo sad, sta cemo sad..!? gledam ekran u blazenoj neverici. :dry:
|
|
|
Sačuvana
|
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
|
|
|
Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #56 poslato: 20, Јануар 2009, 08:46:09 » |
|
Ko je Ksenija?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #57 poslato: 20, Јануар 2009, 08:52:41 » |
|
Ko je Ksenija? pitaj je preko privatnih poruka.. pa kazi posle nama da znamo.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #58 poslato: 20, Јануар 2009, 08:54:38 » |
|
Saznacemo valjda, kad okaci sliku...
|
|
|
Sačuvana
|
Ми смо они на које су нас родитељи упозоравали!
|
|
|
Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #59 poslato: 20, Јануар 2009, 08:59:13 » |
|
Grunf se sada \"jede\" jer ne zna ko je ona...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|