\"Postovana Tehnicka podrsko,
Prosle godine sam unapredila svoj \"Decko 5.0\" program u verziju \"Suprug 1.0\" i primetila sam da novi program pravi neocekivane promene u modulu za knjizenje, ogranicio je pristup \"Cvece\" i \"Nakit\" aplikacijama, koje su radile savrseno pod verzijom \"Decko 5.0\". Povrh svega, \"Suprug 1.0\" je deinstalirao vecinu mojih programa kao sto su \"Romantika 9.9\" a instalirao neke module koje ni sama neznam sta znace, kao sto su \"NFL 5.0\" i \"NBA 3.0\", sa druge strane \"Dijalog 8.0\" i \"Ciscenje Kuce 2.6\" jednostavno sruse ceo sistem! Probala sam da situaciju ocistim programom \"Zvocanje 5.3, 5.4, 5.5\" ali nazalost nisam nista postigla.
Ocajna!\"
Odgovor:
\"Draga Ocajna,
Niste obratili paznju na deklaraciju, \"Decko 5.0\" je zabavni paket, a \"Muz 1.0\" je operativni sistem. Pokusajte da unesete sledece komande < C:/MISLILA SAM DA ME VOLIS i instalirate programe \"Suze 6.2\". Tada bi trebalo da aplikacija \"Muz 1.0\" automatski pokrene programe \"Krivica 3.0\" i \"Cvece 7.0\". Ali upamtite, preterana upotreba ovih metoda moze da pokrene \"Neprijatnu tisinu 2.5\" i \"Pivo 6.1\". Posebno je \"Pivo 6.1\" neugodna aplikacija! Nikako ne instalirajte \"Tastu 1.0\" i ne pokusavajte da reinstalirate neku od starijih verzija aplikacije \"Decko\"! Ove obe aplikacije nisu podrzane i samo mogu srusiti \"Muz 1.0\" sistem. U sustini, to nije los program, ali ima ogranicenu memoriju i ne moze da nauci nove aplikacije tako brzo. Porazmislite o nabavci novog softvera, licno preporucujem vam \"Zacinjenu hranu 5.3\" i \"Seksi donje rublje 1.0\". Oprezno korisite aplikaciju \"Zvocanje\" jer onda moze doci do tajne instalacije virusa \"Ljubavnica 1.0\" koji jedino mozete da obrisete \"Privatnim detektivom 5.8\" ili cak \"Advokatom 9.8\". To je veoma tesko izvesti pravilno jer moze doci do resetovanja sistema \"Muz 1.0\" koje je bespovratno i zahteva instalaciju \"Muza 2.0\"
Malo van teme ali interesantno...