Vader
Full Member
Resistance is Useless..
|
|
« Odgovor #60 poslato: 16, Јануар 2009, 02:31:30 » |
|
Ne, ne
Ja cu malo da oladim od Portala, jbg, necuda se nerviram!!
Cujemo se i vidimo- negde u kafani
Good bye
|
|
|
Sačuvana
|
This is the tongue that speaks on the inside These are the ears that ring with hate This is the beating youll never know This is the fist that grinds you down This is the pain that never leaves These are the screams that pierce your skin THIS IS THE VOICE OF SILENCE NO MORE
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #61 poslato: 16, Јануар 2009, 02:40:25 » |
|
Zao mi je sto je do ovoga doslo.Ja mislim da nisam nikoga uvredio ni povredio.Ja sam ovde radi zezanja i ostace tako...
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #62 poslato: 16, Јануар 2009, 05:35:05 » |
|
Au kakvu pometnju napravise... Ja sam naucio, zbog budala se netreba nervirati...
|
|
|
Sačuvana
|
Ми смо они на које су нас родитељи упозоравали!
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #63 poslato: 16, Јануар 2009, 05:41:27 » |
|
Ali ja sam svma,kome je trebalo,oprostio Ivo reci mi molim te sta si nam to oprostio, nesto razmisljam i ne razumem ovu tvoju recenicu ponajbolje...
|
|
|
Sačuvana
|
Ми смо они на које су нас родитељи упозоравали!
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #64 poslato: 16, Јануар 2009, 07:42:32 » |
|
Dare hvala ti puno brate sto si na mojoj strani,zahvaljujuci tebi i Grengee-ju sam se vratio.Ali ja sam svma,kome je trebalo,oprostio.Jer Gospod Bog me uci da budem takav.Sve vas volim i svi ste mi dragi!Dare hvala ti sto postojis. Pazi ovako.. Ti ovde dolazis zbog sebe, a ne zbog drugih. Zahvaljujes se grendziju sto si se vratio? odakle si se vratio? Zasto si odlazio tamo ? Kome si ti to prastao .. i sta si prastao. Voleo bih argumentovan odgovor.
|
|
|
Sačuvana
|
Ko je strejt, ne budi mu drug.
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
The following statement is true: The above statement is false.
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #65 poslato: 16, Јануар 2009, 07:46:07 » |
|
grunf napisao/la: Voleo bih argumentovan odgovor. volela bih i ja da se teleportujem na Havaje ovog trena, grunfe al\' ne mozemo da dobijemo sve sto bismo hteli.
|
|
|
Sačuvana
|
štrikanjem do samospoznaje, dole heklanje koje zatupljuje!
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #66 poslato: 16, Јануар 2009, 07:49:02 » |
|
al\' ne mozemo da dobijemo sve sto bismo hteli Ma moze bre sve. Kad se hoce samo. Ko hoce nesto da uradi - nadje nachin. Ko nece - nadje opravdanje.
|
|
|
Sačuvana
|
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #67 poslato: 16, Јануар 2009, 07:51:17 » |
|
grunf napisao/la:Ko hoce nesto da uradi - nadje nachin. u pravu si, evo mi ga teleportacioni kljuc u drugom dzepu. B)
|
|
|
Sačuvana
|
štrikanjem do samospoznaje, dole heklanje koje zatupljuje!
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #68 poslato: 16, Јануар 2009, 07:55:29 » |
|
u pravu si, evo mi ga teleportacioni kljuc u drugom dzepu.
:side: i to nije nemoguce, samo da znas. Putovanje kroz vreme je moguce.. ako bi se kretali brzinom vecom od brzine svetlosti. e sad : posto materija ne moze da se krece brzinom svetlosti... ostaje samo nada da ce se Tesla nekad probuditi i napraviti pravi komercijalni vremeplov.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pilpiksi
|
|
« Odgovor #69 poslato: 17, Јануар 2009, 05:24:38 » |
|
Mislim da imam odgovor na pitanje br. 9. -definitivno ne cuje sebe jer da cuje sigurno ne bi iznosio na gomile gluposti... Mozda nekima sve deluje kao sala (ovo o caru) ali u ovoj sali ima pola istine!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
greengy
|
|
« Odgovor #70 poslato: 17, Јануар 2009, 08:13:36 » |
|
U ovom trenutku se samo slazem sa Srdajnom i Ivanom!!!
Narode, (tu mislim apsolutno na sve) nemoj te se raspravljati i guliti tastaturu na raspravke i objasnjenja sta je ko rekao!
Poena je da si ti, sutra on, prekosutra ona u buretu! (objasnjenje: Treba se saliti i pretrpeti salu!)
Nece Vam spasti kruna sa glave ako Vas neko malo proziva! Ali ne moze te niko zeznuti kao sto mozes sam!
OPUSTENO MALO!
:angry:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #71 poslato: 19, Јануар 2009, 05:41:04 » |
|
....Xenija upoznaj nas i dobrodosla u nas svet:blink:
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
|