Plax
|
|
« Odgovor #45 poslato: 16, Јануар 2009, 07:12:33 » |
|
10.Jel imao sex ikada??? Boze Vaderu, pa dolazio mu je DjanKarlo!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: Bez ljutnje Ivo!!! hahahaha:laugh:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #46 poslato: 16, Јануар 2009, 07:14:32 » |
|
:blink: :lol:
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #47 poslato: 16, Јануар 2009, 07:21:52 » |
|
Nego ciju si sliku \"pozajmio\" kada si silno ustalaso muski deo rudnicke javnosti?Culi su se tada razni komenatri o \"ne prastanju\".Kao da su se u svima probudili duhovi(ili geni)\"Rudnickog bika\". \"Car\" si iz prostog razloga: Prvo su te oterali sa foruma, a onda prave temu o tebi.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #48 poslato: 16, Јануар 2009, 07:23:21 » |
|
niko nikog nigde nije terao.
|
|
|
Sačuvana
|
štrikanjem do samospoznaje, dole heklanje koje zatupljuje!
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #49 poslato: 16, Јануар 2009, 08:11:07 » |
|
Nego ciju si sliku \"pozajmio\" kada si silno ustalaso muski deo rudnicke javnosti? oh da. al sam se napalio - bash sam se napaliJo. Prvo su te oterali sa foruma, a onda prave temu o tebi. ? kakve to veze ima ? temu mogu da otvorim i da bi pljuvao nekog, ne ?
|
|
|
Sačuvana
|
Ko je strejt, ne budi mu drug.
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
The following statement is true: The above statement is false.
|
|
|
Vader
Full Member
Resistance is Useless..
|
|
« Odgovor #50 poslato: 16, Јануар 2009, 08:16:20 » |
|
Darko Radojevic napisao/la:Nego ciju si sliku \"pozajmio\" kada si silno ustalaso muski deo rudnicke javnosti?Culi su se tada razni komenatri o \"ne prastanju\".Kao da su se u svima probudili duhovi(ili geni)\"Rudnickog bika\". \"Car\" si iz prostog razloga: Prvo su te oterali sa foruma, a onda prave temu o tebi. Ko je, bre, koga terao?!:unsure: Dare, u kom si ti fazonu :X
|
|
|
Sačuvana
|
This is the tongue that speaks on the inside These are the ears that ring with hate This is the beating youll never know This is the fist that grinds you down This is the pain that never leaves These are the screams that pierce your skin THIS IS THE VOICE OF SILENCE NO MORE
|
|
|
Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #51 poslato: 16, Јануар 2009, 08:21:53 » |
|
Dobro, nisam mislio bukvalno terao, nego je bio prozivan pa se malo povukao. Inace,Vaderu nije bas sve ok sto si napisao na pocetku ove teme.Zamisli samo kontra slucaj,tako neko nesto o tebi na napise. Sto ne zelis ni sebi nemoj ni drugima.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #52 poslato: 16, Јануар 2009, 08:24:15 » |
|
Dare, brate, moras malo da naucis da se opustis. da shvatis i da ima ljudi koji imaju drugaciji smisao za humor od tebe. ni meni nije smesno sve sto drugi pisu, kao sto ni njima nije ono sto je meni. hih kako napisah, samu sam sebe zbunila. eniveeej, poenta - ljudi se zezaju, pusti ih.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #53 poslato: 16, Јануар 2009, 08:33:12 » |
|
Dobro, nisam mislio bukvalno terao, nego je bio prozivan pa se malo povukao. Znachi nije ga niko oterao. A to sto je on protumachio da je suvisan na forumu..pa, to je samo njegov problem.
|
|
|
Sačuvana
|
Ko je strejt, ne budi mu drug.
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
The following statement is true: The above statement is false.
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #54 poslato: 16, Јануар 2009, 01:57:24 » |
|
Dare hvala ti puno brate sto si na mojoj strani,zahvaljujuci tebi i Grengee-ju sam se vratio.Ali ja sam svma,kome je trebalo,oprostio.Jer Gospod Bog me uci da budem takav.Sve vas volim i svi ste mi dragi!Dare hvala ti sto postojis.
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
Vader
Full Member
Resistance is Useless..
|
|
« Odgovor #55 poslato: 16, Јануар 2009, 02:17:21 » |
|
Ljudi, sta je sa vama? Nisam ja kompromitovao Car-a, vec je on sam sebe!! Ova tema je otvorena zbog njegovog izmotavanja sa Fensi Milicom!! Isto toliko i ti preterujes sa puno stvari i recenicama koje post-ujes na forum. Sto se tice Njegovog proseravanja da je se zbog tebe i Greengy-ja vratio, po bogu, KO JE GA TERAO.. Nimalo nije fer prema ostalim Ucesnicim Portala Tvoje i Car-ovo ponasanje, jer smo tu da se ZEZAMO!!!!!! A sto se tice Vader-a, slobodno i ne moram da dolazim na forum, ako i dalje budem morao za svaku glupost da se pravdam. Bas sam se sad iznervirao.. Obracam se za pomoc Administartorima i Moderatorima Portal Daj, bre, pomozite
|
|
|
Sačuvana
|
This is the tongue that speaks on the inside These are the ears that ring with hate This is the beating youll never know This is the fist that grinds you down This is the pain that never leaves These are the screams that pierce your skin THIS IS THE VOICE OF SILENCE NO MORE
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #56 poslato: 16, Јануар 2009, 02:19:16 » |
|
vaderu chill out take a pill opusteno vecina je razumela salu.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #57 poslato: 16, Јануар 2009, 02:22:24 » |
|
Vader napisao/la:Ljudi, sta je sa vama? Nisam ja kompromitovao Car-a, vec je on sam sebe!! Ova tema je otvorena zbog njegovog izmotavanja sa Fensi Milicom!! Isto toliko i ti preterujes sa puno stvari i recenicama koje post-ujes na forum. Sto se tice Njegovog proseravanja da je se zbog tebe i Greengy-ja vratio, po bogu, KO JE GA TERAO.. Nimalo nije fer prema ostalim Ucesnicim Portala Tvoje i Car-ovo ponasanje, jer smo tu da se ZEZAMO!!!!!! A sto se tice Vader-a, slobodno i ne moram da dolazim na forum, ako i dalje budem morao za svaku glupost da se pravdam. Bas sam se sad iznervirao.. Obracam se za pomoc Administartorima i Moderatorima Portal Daj, bre, pomozite Daj bre sta ti je,pa ja sam sve shvatio kao salu jbt.Tu smo da se zezamo,zar ne?Ja te cenim i postujem,svi ponekad iznesemo neke stavove koji odudaraju od misljenja drugih ljudi ovde.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Vader
Full Member
Resistance is Useless..
|
|
« Odgovor #58 poslato: 16, Јануар 2009, 02:23:09 » |
|
Popizdeo sam!!!!
Licemerje i Depresiju ne mogu Ocima da gledam!!! KO ih napada, salimo se, ali su ovi postovi prevrsili meru.
Ovaj, Veliki hriscanin, naucio od boga da prasta, a ovaj drugi nesto oce meni da kaze
Muka mi je od ovakvih gluposti
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #59 poslato: 16, Јануар 2009, 02:24:37 » |
|
Vader napisao/la:Popizdeo sam!!!!
Licemerje i Depresiju ne mogu Ocima da gledam!!! KO ih napada, salimo se, ali su ovi postovi prevrsili meru.
Ovaj, Veliki hriscanin, naucio od boga da prasta, a ovaj drugi nesto oce meni da kaze
Muka mi je od ovakvih gluposti hej, heej, heeej dobrodosao na planetu Zemlju. ovde kod nas je tako. ne razumem zasto se cudis. jos manje zasto se nerviras. rekoh, uzivaj samo.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|