nensi
Jr. Member
|
|
« Odgovor #30 poslato: 15, Јануар 2009, 12:50:39 » |
|
ivo na mene si zaboravio!!!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #31 poslato: 15, Јануар 2009, 12:51:56 » |
|
Ivo Car licno napisao/la:Dok tebe nisam upoznao,ja sam bio pomalo statican. pa, znaci, tvoje savrseno poznavanje domace kinematografije prevazilazi sva moja ocekivanje... nisam nikada verovala da cu ovo reci... ovaj, napisati... ali...Ivo... ja hocu tebe da prosim. :blush: :laugh:
|
|
|
Sačuvana
|
štrikanjem do samospoznaje, dole heklanje koje zatupljuje!
|
|
|
Vader
Full Member
Resistance is Useless..
|
|
« Odgovor #32 poslato: 15, Јануар 2009, 12:52:48 » |
|
Mutanj city, ah? Hol(L)ywood, eh? Narodnjaci su zakon, zamisli natpis- Grand, Pink, Allways itd. upravo mi sinula ideja, da od Rudnika napravimo horizontalni bilbord za Vanzemaljci, kada dodju ti Svemirci imaju reklame za Stoju, Mileta Kitica i Uloske- a mi svi u Ladu pijemo pivo i j.....o ih- sto su dosli a nece da rade...
|
|
|
Sačuvana
|
This is the tongue that speaks on the inside These are the ears that ring with hate This is the beating youll never know This is the fist that grinds you down This is the pain that never leaves These are the screams that pierce your skin THIS IS THE VOICE OF SILENCE NO MORE
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #33 poslato: 15, Јануар 2009, 12:54:10 » |
|
ivana0704 napisao/la:ko jos moze ivu da odoli... :blush: Xenia a?Ali ja bih hteo da moja prva veza bude iz ljubavi...
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #34 poslato: 15, Јануар 2009, 12:55:49 » |
|
Vader napisao/la:Mutanj city, ah? Hol(L)ywood, eh? Narodnjaci su zakon, zamisli natpis- Grand, Pink, Allways itd. upravo mi sinula ideja, da od Rudnika napravimo horizontalni bilbord za Vanzemaljci, kada dodju ti Svemirci imaju reklame za Stoju, Mileta Kitica i Uloske- a mi svi u Ladu pijemo pivo i j.....o ih- sto su dosli a nece da rade... Hahaha...Divna ideja!Ja sam za!
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #35 poslato: 15, Јануар 2009, 12:56:31 » |
|
Ivo Car licno napisao/la: Ali ja bih hteo da moja prva veza bude iz ljubavi...
dakleN, eto odgovora i na deseto po redu pitanje vaderovo. :blush:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #36 poslato: 15, Јануар 2009, 12:56:39 » |
|
nensi napisao/la:ivo na mene si zaboravio!!!!! Nensi zbog Ivane pijem Bensi...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
nensi
Jr. Member
|
|
« Odgovor #37 poslato: 15, Јануар 2009, 12:56:56 » |
|
ignorises me care!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #38 poslato: 15, Јануар 2009, 12:58:23 » |
|
ivana0704 napisao/la:Ivo Car licno napisao/la:Dok tebe nisam upoznao,ja sam bio pomalo statican. pa, znaci, tvoje savrseno poznavanje domace kinematografije prevazilazi sva moja ocekivanje... nisam nikada verovala da cu ovo reci... ovaj, napisati... ali...Ivo... ja hocu tebe da prosim. :blush: :laugh: Joj...ne znam sta reci...da zakupljujem Srebrnu salu kod Vadera?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #39 poslato: 15, Јануар 2009, 12:59:26 » |
|
nensi napisao/la:ignorises me care!!! Ma jok,samo se pravim.Hehehe...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #40 poslato: 15, Јануар 2009, 01:00:40 » |
|
Ivo Car licno napisao/la: Joj...ne znam sta reci...da zakupljujem Srebrnu salu kod Vadera?
a kako ja da znam da je dete uopste moje? :blush:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #41 poslato: 15, Јануар 2009, 01:25:02 » |
|
Love is like a flame.
|
|
|
Sačuvana
|
Ko je strejt, ne budi mu drug.
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
The following statement is true: The above statement is false.
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #42 poslato: 15, Јануар 2009, 01:49:55 » |
|
ivana0704 napisao/la:Ivo Car licno napisao/la: Joj...ne znam sta reci...da zakupljujem Srebrnu salu kod Vadera?
a kako ja da znam da je dete uopste moje? :blush: :kiss:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #43 poslato: 15, Јануар 2009, 04:04:10 » |
|
Ivo je car... Mislim da je to najbolji odgovor na sva pitanja... :laugh: :laugh: :laugh:
|
|
|
Sačuvana
|
Ми смо они на које су нас родитељи упозоравали!
|
|
|
greengy
|
|
« Odgovor #44 poslato: 16, Јануар 2009, 12:06:58 » |
|
Vader napisao/la:..I tako resi ivo da nas sve prevari, pa spamova sa FENSI MILICOM, misleci da je kul lik. trazim naucno objasnjenje za takvu Vrstu akcije koja bi, delimicno, objasnila sta je Umetnik hteo da kaze. Za Vas i Iva par pitanja: 1. Jel on misli da smo debili? 2. Jel on Debil pa misli da smo isto? 3. Otkud mu nadimak *CAR* 4. Jel cekao Novaka sa Djankarlom i tri ribe? 5. Jel on Gay? 6. da ga nije Udarila Struja Na Hol(l)ywood-u? 7. da li planira na Lokaciji da napise *IMLEK*? 8. Jel prica sa Duhovima? 9. Jel cuje sebe? i 10.Jel imao sex ikada???
Pitanja preko pitanja, a odgovori se traze resimo Misteriju Hjua hefnera Licno- Ivo Car licno sa Rudnikaaaaaaaaaaaaa:dry: Hahahahahahahaahhaha.... :laugh: Jeste Car, cim treba ovolika analiza!!!! Hahahahaaha :woohoo:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|