ivana0704
|
|
« Odgovor #15 poslato: 15, Јануар 2009, 12:17:35 » |
|
Ivo Car licno napisao/la: :kiss:
joj pa skroz sam se postidela. :blush: :blush: :blush:
|
|
|
Sačuvana
|
štrikanjem do samospoznaje, dole heklanje koje zatupljuje!
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #16 poslato: 15, Јануар 2009, 12:24:01 » |
|
Miruj srce,ne tuci tako ludo...
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #17 poslato: 15, Јануар 2009, 12:25:39 » |
|
Ivo Car licno napisao/la:Miruj srce,ne tuci tako ludo... jao, pa i ja volim crtace o Popaju. paa, mislim, ti i ja smo stvoreni jedno za drugo. :blush:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #18 poslato: 15, Јануар 2009, 12:29:46 » |
|
Sta si ti,Vi ili ti?:blush: Ja se istopih...
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
nensi
Jr. Member
|
|
« Odgovor #19 poslato: 15, Јануар 2009, 12:34:49 » |
|
sto je ovo dobro!!!ludnica
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #20 poslato: 15, Јануар 2009, 12:34:52 » |
|
Ivo Car licno napisao/la:Sta si ti,Vi ili ti?:blush: Ja se istopih... pa ti si sasvim potpuno sasvim u svemu sasvim najbolji dasa. :blush:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
nensi
Jr. Member
|
|
« Odgovor #21 poslato: 15, Јануар 2009, 12:36:49 » |
|
ivana0704 napisao/la:Ivo Car licno napisao/la:Sta si ti,Vi ili ti?:blush: Ja se istopih... pa ti si sasvim potpuno sasvim u svemu sasvim najbolji dasa. :blush: pogresila si bre covece to je car
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #22 poslato: 15, Јануар 2009, 12:37:37 » |
|
Ti se meni svi...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #23 poslato: 15, Јануар 2009, 12:39:16 » |
|
Nensi,ne osecaj se zapostavljenom...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #24 poslato: 15, Јануар 2009, 12:41:19 » |
|
Ivo Car licno napisao/la:Ti se meni svi... ooo, sad smo presli na \"Munje\" i ti se meni djash. :blush:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #25 poslato: 15, Јануар 2009, 12:42:32 » |
|
Ivo Car licno napisao/la:Nensi,ne osecaj se zapostavljenom... ma, pusti je. ljubomorna je na nasu ljubav ah...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Vader
Full Member
Resistance is Useless..
|
|
« Odgovor #26 poslato: 15, Јануар 2009, 12:44:50 » |
|
Ivo, nemoj da prolazis mojom ulicom- Mozda se i ja zaljubim u tebe:blink:
|
|
|
Sačuvana
|
This is the tongue that speaks on the inside These are the ears that ring with hate This is the beating youll never know This is the fist that grinds you down This is the pain that never leaves These are the screams that pierce your skin THIS IS THE VOICE OF SILENCE NO MORE
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #27 poslato: 15, Јануар 2009, 12:48:28 » |
|
Vader napisao/la:Ivo, nemoj da prolazis mojom ulicom- Mozda se i ja zaljubim u tebe:blink: :woohoo: ...Ne brini odoleces...:laugh:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #28 poslato: 15, Јануар 2009, 12:49:53 » |
|
ivana0704 napisao/la:Ivo Car licno napisao/la:Nensi,ne osecaj se zapostavljenom... ma, pusti je. ljubomorna je na nasu ljubav ah... Dok tebe nisam upoznao,ja sam bio pomalo statican.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #29 poslato: 15, Јануар 2009, 12:50:14 » |
|
ko jos moze ivu da odoli... :blush:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|