Vader
Full Member
Resistance is Useless..
|
|
« poslato: 15, Јануар 2009, 10:41:31 » |
|
..I tako resi ivo da nas sve prevari, pa spamova sa FENSI MILICOM, misleci da je kul lik. trazim naucno objasnjenje za takvu Vrstu akcije koja bi, delimicno, objasnila sta je Umetnik hteo da kaze. Za Vas i Iva par pitanja: 1. Jel on misli da smo debili? 2. Jel on Debil pa misli da smo isto? 3. Otkud mu nadimak *CAR* 4. Jel cekao Novaka sa Djankarlom i tri ribe? 5. Jel on Gay? 6. da ga nije Udarila Struja Na Hol(l)ywood-u? 7. da li planira na Lokaciji da napise *IMLEK*? 8. Jel prica sa Duhovima? 9. Jel cuje sebe? i 10.Jel imao sex ikada???
Pitanja preko pitanja, a odgovori se traze resimo Misteriju Hjua hefnera Licno- Ivo Car licno sa Rudnikaaaaaaaaaaaaa:dry:
|
|
|
Sačuvana
|
This is the tongue that speaks on the inside These are the ears that ring with hate This is the beating youll never know This is the fist that grinds you down This is the pain that never leaves These are the screams that pierce your skin THIS IS THE VOICE OF SILENCE NO MORE
|
|
|
Plax
|
|
« Odgovor #1 poslato: 15, Јануар 2009, 10:58:37 » |
|
Mozda znam odgovor na jedno pitanje, a to je odakle mu nadimak CAR!
Cuo sam da ga je dao sam sebi:laugh: , a u javnosti se pojavio sa majcom na kojoj je pisalo velikim slovima \"IVO CAR\":silly: !!!
Sada Vaderu mozes postaviti jos jedno pitanje, \"Zasto je dao sam sebi nadimak\", hahahahaha!!!! :laugh:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
nensi
Jr. Member
|
|
« Odgovor #2 poslato: 15, Јануар 2009, 11:03:58 » |
|
pa covek podigao holywood i mutanj city predstavio metropolom to je njemu dovoljno da sebe zove carom:cheer:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #3 poslato: 15, Јануар 2009, 11:07:06 » |
|
Eh Ivo.
\"Ti si dusho doista, nepopravljiv egoista\"
|
|
|
Sačuvana
|
Ko je strejt, ne budi mu drug.
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
The following statement is true: The above statement is false.
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #4 poslato: 15, Јануар 2009, 11:13:21 » |
|
Plax napisao/la: a u javnosti se pojavio sa majcom na kojoj je pisalo velikim slovima \"IVO CAR\" vidi, pre neko vece su mi bili u gostima forumski drugari nasi. i bila tu jos jedna devojka. e ona nam je ispricala to malo drugacije, hihi. naime, na majci je pisalo \"ivo car superstar\" iiiiihihihi ako laze ona, lazem i ja. :laugh:
|
|
|
Sačuvana
|
štrikanjem do samospoznaje, dole heklanje koje zatupljuje!
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #5 poslato: 15, Јануар 2009, 11:23:48 » |
|
7. da li planira na Lokaciji da napise *IMLEK*? hahaahahahah !! :laugh: :laugh: :laugh:
|
|
|
Sačuvana
|
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #6 poslato: 15, Јануар 2009, 11:58:54 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #7 poslato: 15, Јануар 2009, 12:00:41 » |
|
to je tako jer ti to zasluzujes loreal
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #8 poslato: 15, Јануар 2009, 12:03:22 » |
|
Ova tema mi je izuzetno smesna...bas kao i ja...ali...jedan je Ivo Car.Hvala vam sto me ovolko volite!VOLIM I JA VAS!:)
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #9 poslato: 15, Јануар 2009, 12:06:07 » |
|
A sto se majica tice,imam jos 10-ak komada,pa mogu da vam,kao mojim fanovima,podelim.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #10 poslato: 15, Јануар 2009, 12:07:09 » |
|
Ivo Car licno napisao/la:VOLIM I JA TEBE, IVANA!!! joJJJ pa nemoj ovde, pred ljudima sram me :blush: :laugh:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #11 poslato: 15, Јануар 2009, 12:08:26 » |
|
ivana0704 napisao/la:Ivo Car licno napisao/la:VOLIM I JA TEBE, IVANA!!! joJJJ pa nemoj ovde, pred ljudima sram me :blush: :laugh: :kiss:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #12 poslato: 15, Јануар 2009, 12:08:27 » |
|
Ova tema mi je izuzetno smesna...bas kao i ja...ali...jedan je Ivo Car.Hvala vam sto me ovolko volite!VOLIM I JA VAS! joj da znas. ja sam se poginuo od teskog smeha. :lol: Volis i ti nas ? http://i44.tinypic.com/20saudh.jpgStavi ovo kao avatar.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #13 poslato: 15, Јануар 2009, 12:11:23 » |
|
E ovo je tesko loodilo!Slika...:woohoo:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #14 poslato: 15, Јануар 2009, 12:15:20 » |
|
Jeste li gledali na YOU TUBE-u Dzgija MEGA ZVEZDU sa Bucaka?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|