Darko Radojevic
|
|
« poslato: 14, Јануар 2009, 10:40:30 » |
|
U nadi da me kontraverzni administrator ne zakljuca, otvaram temu o voljenom timu sekcija-kosarka. Dosadasnji deo sezone je super prosao.Nadam se samo da nije i ovo kratkotrajni projekat \"Evropske Zvezde\", nego nesto ozbiljno i povrtak nekada slavnog kluba.Ljudi mozda slabo znaju ali posle Drugog svetskog rata osvojili smo 10 titula uzastopno ali eto komsije mozda naprave isti niz.Nadam se da nece i da mozemo do titule.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #1 poslato: 14, Јануар 2009, 11:04:07 » |
|
GRUPE U EUROKUPU
1.MARUSI-GRCKA 2.HIMKI-RUSIJA 3.DINAMO-RUSIJA 4.PANELINIOS-GRCKA
1.UNIKS-RUSIJA 2.PTT-TURSKA 3.ZADAR-HRVATSKA 4.BENETON-ITALIJA
1.AZOVMAS-UKRAJINA 2.PAMESA-SPANIJA 3.C.ZVEZDA-SRBIJA 4.HEMOFARM-SRBIJA
1.SARLROA-BELGIJA 2.BILBAO-SPANIJA 3.RITAS-LITVANIJA 4.ARTLAND-NEMACKA
Iz svake grupe po dve ekipe idu na fajnal-ejt koji se odrzava u Italiji(takozvani model spanskog kupa).
PAMESA 1.AVDALOVIC-SRBIJA 2.PEROVIC-SRBIJA 3.PJETRUS-FRANCUSKA 4.SENGELIJA-GRUZIJA 5.KUCO-ALBANIJA(IGRA ZA TURSKU) 6.VILIJAMS-SAD(IMA PASOS GRUZIJE) 7.DAGLAS-SAD(IMA PASOS PANAME) 8.NILSEN-AUSTRALIJA 9.MARTINEZ 10.MIRLES 11.OLIVER 12.MOLINA 13.MARTI
AZOVMAS 1.RIZVIC-SLOVENIJA 2.SERAPINAS-LITVANIJA 3.EL AMIN-SAD(800.000 DOLARA ZA SEZONU) 4.TOMPSON-SAD 5.GUIN-SAD 6.NSOMVU-NIGERIJA 7.SKUTELJNIK 8.LISCUK 9.OSNAC 10.BAJDA 11.NOSKOV 12.BUC
HEMOFARM 1.JOKSIMOVIC-SLOVENIJA 2.BORISOV-CRNA GORA 3.MACVAN 4.MARJANOVIC 5.MARKOVIC 6.VUKOSAVLJEVIC 7.KRSTOVIC 8.PAVKOVIC 9.BOZOVIC 10.DESPOTOVIC 11.SAVOVIC 12.PETROVIC
I NARAVNO
CRVENA ZVEZDA 1.ROBERTS-SAD 2.OVENS-SAD 3.KIKANOVIC-BOSNA 4.MILOSEVIC-BOSNA 5.BAKIC-CRNA GORA 6.STEVIC 7.KOVAC 8.DRAGICEVIC 9.BJELICA 10.STIMAC 11.KESELJ 12.MARINOVIC 13.NEDOVIC 14.SEPA
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #2 poslato: 14, Јануар 2009, 01:42:27 » |
|
U nadi da me kontraverzni administrator ne zakljuca, haha. o tugo jesenja.
|
|
|
Sačuvana
|
Ko je strejt, ne budi mu drug.
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
The following statement is true: The above statement is false.
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #3 poslato: 15, Јануар 2009, 02:56:14 » |
|
grunf napisao/la:haha. o tugo jesenja. a na temu - grupa nam je jaka. cak ni ukrajinci nisu za podcenjivanje. prvu utakmicu u nastavku Evra igramo sa Spancima, cini mi se, je l\'? uglavnom, igra se u Beogradu, a ja imam sezonsku kartu i tacno cu se upucati u glavu ako se opet nesto ispreci. pola sam do sad propustila zbog kojekakvih obaveza. :S
|
|
|
Sačuvana
|
štrikanjem do samospoznaje, dole heklanje koje zatupljuje!
|
|
|
Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #4 poslato: 15, Јануар 2009, 03:19:23 » |
|
1.kolo HEMOFARM-AZOVMAS C.ZVEZDA-PAMESA
2.KOLO PAMESA-HEMOFARM AZOVMAS-C.ZVEZDA
3.KOLO HEMOFARM-C.ZVEZDA AZOVMAS-PAMESA
4.KOLO PAMESA-AZOVMAS C.ZVEZDA-HEMOFARM
5.KOLO PAMESA-C.ZVEZDA AZOVMAS-HEMOFARM
6.KOLO C.ZVEZDA-AZOVMAS HEMOFRAM-PAMESA
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #5 poslato: 15, Јануар 2009, 03:20:46 » |
|
Drago mi je kada devojke vole sport.Malo takvih poznajem.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #6 poslato: 15, Јануар 2009, 03:23:14 » |
|
hvala. ipak, znaci, gostuju Spanci. znaci, moram da planiram da dvadeset sedmog budem slobodna, hihi. ili da nadjem nekog sponzora da me treceg februara vodi u Mariopulj, ahahaha.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #7 poslato: 15, Јануар 2009, 03:25:54 » |
|
Darko Radojevic napisao/la:Drago mi je kada devojke vole sport.Malo takvih poznajem. e, pa da. volim. svi u porodici osim mladje sestre su sportisti. ja sam bivsi. i to ne mogu da prezalim. na drugoj godini faksa sam operisala desno koleno, imala sam mnogo tesku povredu. godinu i po dana se vukla po bolnicama i banjama. imam ogroman oziljak. bavila sam se rukometom vise od deset godina. mada, kosarka...pratim, ali tamo-ovamo. fudbal mi je slaba tacka.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #8 poslato: 15, Јануар 2009, 03:47:30 » |
|
Bicu u Pioniru protiv Pamese,mozda se vidimo.Mada,danas pise Zurnal da SRC Tasmajdan prestaje da greje halu jer mi dugujemo 11 miliona dinara, komsije 9,5.Milan Opacic je rekao da postoji sansa da igramo jedan mec u ARENI u drugom krugu, mada cisto sumnjam kratak je rok da se organizuje.Ne verujem da ce u ARENI igrati protiv Hemofarma ili Azovmasa jer je ipak Pamesa najace ime u grupi.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #9 poslato: 16, Јануар 2009, 04:13:03 » |
|
Nemanja Bjelica produzio ugovor do 2012. Pavel Gromiko(mladi Rus rodjen 1989.), potpisao za nas ali ce biti prosledjen na kaljenje negde.Inace, on je odavno u Beogradu ali je bio suspendovan zbog ugovara sa dva tima, Zvezdom i Himkijem. Ako prodjemo na fajnal-ejt ukrstamo sa grupom gde su Dinamo, Himki,Marusi i Panelinios.Realno je da prodju oba tima iz Rusije. Za Himki igraju Horhe Garbahosa i Karlos Delfino. Ovaj tim je medju pet najbogatijih u Evropi.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pilpiksi
|
|
« Odgovor #10 poslato: 18, Јануар 2009, 04:41:46 » |
|
nisam znao ovo za garbahosu i delfina,onda su oni extra jaki! a koliko je realno da mi prodjemo,sta mislis?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #11 poslato: 18, Јануар 2009, 04:44:14 » |
|
pilpiksi napisao/la:nisam znao ovo za garbahosu i delfina,onda su oni extra jaki! a koliko je realno da mi prodjemo,sta mislis? znam da si Darka pitao, al\' moram prokomentarisati. u grupi tipujem da sigurno prolazimo. mi i Spanci. realno.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Darko Radojevic
|
|
« Odgovor #12 poslato: 19, Јануар 2009, 04:07:07 » |
|
Sasa Obradovic, inace trener Kijeva, kaze da Azovmas nije nesto preterano jak, da je glavni igrac El Amin i da njega treba pripaziti.Otpustili su Nsonvua ali kaze da klub ima novac i da bi uskoro trebalo da potpise tri Amerikanca.Ako dobijemo Pamesu u prvom mecu prolazimo,mislim da konacno imamo dobar tim.Ali posle idemo na Ruse i tu ce biti nezgodno.Himki je pre mesec dana preuzeo Serdjo Skariolo, mnogo dobar italijnski trener. Ja vec gledam u Ruse jer vec nas \"vidim\" da smo prosli dalje.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
greengy
|
|
« Odgovor #13 poslato: 21, Јануар 2009, 01:19:16 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #14 poslato: 21, Јануар 2009, 02:02:13 » |
|
greengy napisao/la:ali...\"crveno bele su na aerodromu obezbedjivala 3 policajca...nakon incidenta ovaj broj je udvostrucen. \" ajde! zamisli, cak tri policajca! ovo je van svake pameti. :dry:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|