Fensi Milica
Gost
|
|
« poslato: 09, Јануар 2009, 06:42:07 » |
|
:laugh: Ja sam nova ovde...dosla sam po preporuci.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #1 poslato: 09, Јануар 2009, 06:59:46 » |
|
Dobrodosla Fensi Milice... :silly:
|
|
|
Sačuvana
|
Ми смо они на које су нас родитељи упозоравали!
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #2 poslato: 09, Јануар 2009, 07:00:13 » |
|
i otvorila temu da bi se predstavila, hih! pa dobro, mislim, sta da kazem...dobrodosla!
|
|
|
Sačuvana
|
štrikanjem do samospoznaje, dole heklanje koje zatupljuje!
|
|
|
greengy
|
|
« Odgovor #3 poslato: 09, Јануар 2009, 07:48:02 » |
|
Fensi Milica napisao/la::laugh: Ja sam nova ovde...dosla sam po preporuci. Dobrodosla, drago nam je, samo hoces li nam reci ko nas je preporucio? i otvorila temu da bi se predstavila, hih!
U pravu si Ivana!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pilpiksi
|
|
« Odgovor #4 poslato: 09, Јануар 2009, 07:52:14 » |
|
Dobro ti nama dosla! Pa dobro,imala je dve opcije da je upoznamo kao novog clana, -da otvori temu i predstavi se i -da spava na forumu kao neki
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Vader
Full Member
Resistance is Useless..
|
|
« Odgovor #5 poslato: 09, Јануар 2009, 07:55:45 » |
|
A, bre, Milice okreces nam Hakerski svet Naopacke:silly:
|
|
|
Sačuvana
|
This is the tongue that speaks on the inside These are the ears that ring with hate This is the beating youll never know This is the fist that grinds you down This is the pain that never leaves These are the screams that pierce your skin THIS IS THE VOICE OF SILENCE NO MORE
|
|
|
greengy
|
|
« Odgovor #6 poslato: 09, Јануар 2009, 08:00:25 » |
|
pilpiksi napisao/la:Dobro ti nama dosla! Pa dobro,imala je dve opcije da je upoznamo kao novog clana, -da otvori temu i predstavi se i -da spava na forumu kao neki Sta li ce Grunf reci... :blink: hahahahahah
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #7 poslato: 09, Јануар 2009, 08:02:38 » |
|
Pilpiksi, da bog da te kamion pregazio. otisla sam sad, da ne spavam na forumu, pa se vidimo za par dana. :p
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Vader
Full Member
Resistance is Useless..
|
|
« Odgovor #8 poslato: 09, Јануар 2009, 08:06:09 » |
|
Eh, Nikola, Kritikujes sirotoga Grunfa, a ne vidis njegovu tugu Pade sneg, a motoric se zaglavi u cugu..
Draga Ivana, jedno je sigurno- TI NIKADA NE SPAVAS..
a ja sedim i posmatram vas :angry:
|
|
|
Sačuvana
|
This is the tongue that speaks on the inside These are the ears that ring with hate This is the beating youll never know This is the fist that grinds you down This is the pain that never leaves These are the screams that pierce your skin THIS IS THE VOICE OF SILENCE NO MORE
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #9 poslato: 09, Јануар 2009, 08:11:47 » |
|
pa da. moje ime je Ivana, ja sam forumas. kao ono - moje ime je taj i taj, ja sam alkoholicar. prvi korak ka izlecenju je priznavanje problema, iiiihihi.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Vader
Full Member
Resistance is Useless..
|
|
« Odgovor #10 poslato: 09, Јануар 2009, 08:30:48 » |
|
Ja sam vec pomislio da si Ivana nesto ljuta za meneB) lepo je da ste Milica i ti sa nama:huh:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #11 poslato: 09, Јануар 2009, 08:34:24 » |
|
Dobar dan!
|
|
|
Sačuvana
|
Ko je strejt, ne budi mu drug.
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
The following statement is true: The above statement is false.
|
|
|
pilpiksi
|
|
« Odgovor #12 poslato: 09, Јануар 2009, 08:34:49 » |
|
nisam Greengy mislio na Grunfa (on je van konkurencije),a vidis da se Ivanica sama pronasla u mom tekstu
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Fensi Milica
Gost
|
|
« Odgovor #13 poslato: 09, Јануар 2009, 08:34:57 » |
|
Ivana me dozivljava kao konkurenciju,posto vidim da je ona jedina devojka do sada ovde bila...Smrc...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #14 poslato: 09, Јануар 2009, 08:37:00 » |
|
posto vidim da je ona jedina devojka do sada ovde bila...Smrc... Nije bila jedino zensko. Uzgred, na listi usera ima puno pripadnica zenskog pola. Samo slabo pisu. Facebook je izgleda uzasno popularniji.
|
|
|
Sačuvana
|
Ko je strejt, ne budi mu drug.
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
The following statement is true: The above statement is false.
|
|
|
|