ivana0704
|
|
« Odgovor #30 poslato: 09, Јануар 2009, 04:08:06 » |
|
jedna lepa prica za sve one ljude ciji je osmeh taj koji ovaj svet cini boljim..
jednog dana, jedan slepi čovek sedeo je na stepenicima jedne zgrade, sa šeširom blizu svojih stopala i jednim natpisom na kome je pisalo: \"Slep sam, molim vas pružite mi pomoć.\" jedan slučajni prolaznik, igrom prilika stručnjak za reklamu, koji je tuda prolazio, zaustavio se zapažajući da je u šeširu bilo prisutno samo nekoliko metalnih novčića. sagnuo se da bi mu pružio novac, zatim, i bez pitanja za dozvolu, uzeo je karton, okrenuo ga ispisavši novi natpis. u toku popodneva slučajni prolaznik se vratio do slepog čoveka i opazio da je njegov šešir ovog puta bio pun novčića i novčanica. slepi prosjak, prepoznavsi ga po koraku uputio mu je pitanje da nije bio on taj koji je nešto napisao na kartonu i šta je to mogao napisati. prolaznik odgovori: \"Nisam napisao neistinu – samo napisah tvoju poruku na drugačiji način\", nasmeši se i izgubi se u gužvi. i tako slepi covek nije saznao da je natpis jednostavno glasio: \"Danas je proleće … a ja ga ne mogu videti\".
|
|
|
Sačuvana
|
štrikanjem do samospoznaje, dole heklanje koje zatupljuje!
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #31 poslato: 09, Јануар 2009, 08:41:03 » |
|
ovo je strava. citao vec na jednom forumu, bilo je u profilu jednog od clanova.
|
|
|
Sačuvana
|
Ko je strejt, ne budi mu drug.
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
The following statement is true: The above statement is false.
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #32 poslato: 09, Јануар 2009, 08:45:14 » |
|
ja sam i prekopirala od jednog forumasa. svidelo mi se.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #33 poslato: 12, Јануар 2009, 12:56:51 » |
|
Noc je... U tmini manira nesrecnih nasmejanih lica, tamo gde se crno vino ispija do dna i gde visina nema, vec samo prokletog zla, ja sedim na stepeniku jednom, negde sasvim blizu, veoma blizu nekog cudnovatog sna...
I misli mi teku kroz oci, u ovoj bednoj, beskrajnoj noci Dok tuzni pijanista na bini u cosku pricu svojim klavirom sad prica, o licima bez imalo sjaja, o nekoj stanici bez kraja.
Njega sad slusa niko... Ah... njega slusa niko... Ne... Sigurno ne nasmejana lica, ni to crno vino u sobi punoj dima, pa cak ni deca njegova, te nezne tipke crne i bele. Niko... Samo jedan uspavani ja...
Tuzne su te note sa bine, sto mucno... tesko... bez imalo topline i svetle dobrote, ostru istinu u mislima bude i suzama stihove svoje kude... U tamnoj noci ovoj, noci bez mira, i sna...
U toj noci shvati se mnogo, i znam da je mozda previse strogo, ali sve ovo je samo veliko nista. I ona nesrecna nasmejana lica, i pijanista na bini sto prica, pa cak i note sto tugom se kote govore mi... samo meni... Da niko... jedan niko sam ja bez tebe...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #34 poslato: 12, Јануар 2009, 01:13:11 » |
|
...Where there is beauty there once was talent... Where talent abides is also greatness. In the realms of greatness we may find powerful friends...!
|
|
|
Sačuvana
|
Ми смо они на које су нас родитељи упозоравали!
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #35 poslato: 17, Јануар 2009, 11:56:43 » |
|
Watch your thoughts, they become words;
watch your words, they become actions;
watch your actions, they become habits;
watch your habits, they become character;
watch your character, it becomes your destiny.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #36 poslato: 20, Јануар 2009, 12:17:48 » |
|
Ja sam ponekad silazio u ponore za koje ne nalazim imena ni hrabrosti da ih opisem. I patio sam - niko ne zna i ne sluti koliko prije silazenja, u ponoru i poslije njega. Ne znam ni zasto i cemu sva ta patnja. Kome treba taj bol za koji ne nalazim nikakva objasnjenja? I sve neka je prosto - samo da jednog dana ne ostanem zauvijek u nekom od tih ponora...
Andric
|
|
|
Sačuvana
|
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #37 poslato: 20, Јануар 2009, 12:22:38 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #38 poslato: 20, Јануар 2009, 12:27:05 » |
|
when she\'s sad, stay on the phone even she\'s not saying anything.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #39 poslato: 20, Јануар 2009, 12:32:13 » |
|
and sing to her no matter how awful you sound.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #40 poslato: 08, Март 2009, 04:20:26 » |
|
čim došla je i prošla meni pade na um ej,to je moj par i prvi put je vidim ali poznajem nju sasvim lucidna stvar gde je to živela gde se to skrivala što je nisam video pre koga je ljubila koga je snivala nekakve folere mrzim ih sve poručuje kampari mirno povlači dim lupka cašom o šank okrenula se karta sad sam načisto s tim ona sad drži bank sva elegantna,tanka i mistična tad pri hodu i dotiče pod sve mi to liči na pjotra iliča priče o jezeru o dobru i zlu
hajde povedi me crni labude ja sam slutio da ceš doći daj poljubi me i pogubi me sad sam spreman sad mogu poći
upućuje mi pogled kao dodir na tren ej, al\' tren jako dug zna prob\'o sam sve i sad sam konačno njen ona zatvara krug ona je drukčija s njom nema šmekanja i mnogo bolje nosi moj stil to nije putnica za listu čekanja čim se spakuje startuje već
hajde povedi me crni labude ja sam slutio da ceš doći daj poljubi me i pogubi me sad sam spreman sad mogu poći
trošio sam život kao šecerni štap i sladak i lep i šarao i varao i stvarao bol vuk\'o vraga za rep ti nosiš racun za sve te zablude na tvome vratu vidim svoj krst ja sam te čekao moj crni labude još od ko zna kad pođimo sad
hajde povedi me crni labude ja sam slutio da ćeš doći daj poljubi me i pogubi me sad sam spreman sad mogu poći sa tobom daj dotuci me crni labude i ne štedi me ove noći hajde vodi me oslobodi me svi to moramo jednom proći,pa neka daj povedi me crni labude ja sam slutio da ceš doći daj povedi me ispovedi me sad sam spreman sad mogu poći...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|