Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #150 poslato: 30, Јануар 2009, 09:40:46 » |
|
Neznam dali je skupo?
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #151 poslato: 30, Јануар 2009, 09:43:10 » |
|
Ivo Car licno napisao/la:Neznam dali je skupo? pa, daces mi tri karte a holivud, je l\' ok? :blush: p.s. da lidve reci. nema na cemu. B)
|
|
|
Sačuvana
|
štrikanjem do samospoznaje, dole heklanje koje zatupljuje!
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #152 poslato: 30, Јануар 2009, 09:46:11 » |
|
Moze,dogovoreno.Namerno sam \"Dali\" napisao pogresno jer sam zano da ces me ispraviti.Hvala Vam nastavnice srpskog!
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #153 poslato: 30, Јануар 2009, 09:49:20 » |
|
Ivo Car licno napisao/la:Moze,dogovoreno.Namerno sam \"Dali\" napisao pogresno jer sam zano da ces me ispraviti.Hvala Vam nastavnice srpskog! Dali - jedan od najznacajnijih slikara nadrealista dvadesetog veka. p.s. nema na cemu. B)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #154 poslato: 30, Јануар 2009, 09:53:59 » |
|
ivana0704 je najboolja radio voditeljka u Sumadiji...mozda i sire.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #155 poslato: 30, Јануар 2009, 09:55:06 » |
|
Ivo Car licno napisao/la: najboolja je l\' ovo treba da shvatim kao slucajnu gresku, il\' cemo da se svadjamo?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pilpiksi
|
|
« Odgovor #156 poslato: 30, Јануар 2009, 09:55:32 » |
|
Namerno sam \"Dali\" napisao pogresno jer sam zano da ces me ispraviti. E al` se sada ukenja (da izvinete)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pilpiksi
|
|
« Odgovor #157 poslato: 30, Јануар 2009, 09:58:00 » |
|
Imali smo mi jednu nastavnicu biologije na Rudniku,koja je imala jednu \"cuvenu\" izreku: \"deco,deco to je boles\" !!!:laugh: Znaju Grunf,Greengy,Plax ko je ona
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #158 poslato: 30, Јануар 2009, 09:58:19 » |
|
Slucajna gresaka.Sorry.Joj Ivana tebi je lako,a ja moram uskoro da idem na operaciju...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #159 poslato: 30, Јануар 2009, 09:59:08 » |
|
Ivo Car licno napisao/la:Slucajna gresaka.Sorry.Joj Ivana tebi je lako,a ja moram uskoro da idem na operaciju... plastichnu?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #160 poslato: 30, Јануар 2009, 10:01:49 » |
|
Ma ne,nije plasticnu nego da pilpiksi-ja skinem sa kur*a!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #161 poslato: 30, Јануар 2009, 10:04:01 » |
|
Ivo Car licno napisao/la:Ma ne,nije plasticnu nego da pilpiksi-ja skinem sa kur*a!! sad si vec prevazisao sam sebe. zezanje je zezanje. ali ti si prost. :S ode ivana na spavanje. dovidjenja.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pilpiksi
|
|
« Odgovor #162 poslato: 30, Јануар 2009, 10:04:44 » |
|
A ti to imas? Tako imas pederkast izgled (i bolestan um) da nije ni cudo sto mastas o tome da me stavis na...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #163 poslato: 30, Јануар 2009, 10:08:15 » |
|
Laku noc Ivana,cujemo se kasnije.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #164 poslato: 30, Јануар 2009, 10:09:34 » |
|
Ivo Car licno napisao/la:Laku noc Ivana,cujemo se kasnije. u sledecem zivotu.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|