|
ivana0704
|
|
« Odgovor #136 poslato: 30, Јануар 2009, 09:04:59 » |
|
pilpiksi napisao/la:uuuu, faco... naravno da joj dam, pa kakva bih ja to starija sestra bila da ne dam.
|
|
|
Sačuvana
|
štrikanjem do samospoznaje, dole heklanje koje zatupljuje!
|
|
|
pilpiksi
|
|
« Odgovor #137 poslato: 30, Јануар 2009, 09:10:34 » |
|
Ok,dobrotvore nas :laugh: Ja se bar slika sa ribama sa estrade a ne k`o neki Imam jos sa nekima ali ne znam da li da stavljam...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #138 poslato: 30, Јануар 2009, 09:12:37 » |
|
pilpiksi napisao/la:Ja se bar slikam sa ribama sa estrade. Imam jos sa nekima ali ne znam da li da stavljam... ma, faca si, kazem ja. :laugh:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pilpiksi
|
|
« Odgovor #139 poslato: 30, Јануар 2009, 09:15:52 » |
|
ma, faca si, kazem ja. Ok,vidim da si raspolozena da me zajebavas ali neka,lepo je to!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #140 poslato: 30, Јануар 2009, 09:18:39 » |
|
pilpiksi napisao/la:ma, faca si, kazem ja. Ok,vidim da si raspolozena da me zajebavas ali neka,lepo je to! o, pilpiksi, jesam, raspolozena sam za zezanje. ali, uopste, ne tebe. nije ivana zlonamerna. p.s. imam ja sliku sa chabarkapom sa jedne utakmice, ispred pionira. ako nadjem nakacicu, ali to je da puknes od smeha, posto sam mu, po visini, otprilike do rucnog zgloba, ne dopirem ni do lakta.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pilpiksi
|
|
« Odgovor #141 poslato: 30, Јануар 2009, 09:22:42 » |
|
Ni u jednom trenutku nisam pomislio da si zlonamerna,znam da da prihvatim salu na svoj racun I gde nadje Cabarkapu...:laugh: Nisi mogla nekog boljeg da navatas?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #142 poslato: 30, Јануар 2009, 09:29:24 » |
|
pilpiksi napisao/la:I gde nadje Cabarkapu... Nisi mogla nekog boljeg da navatas? pa, da je igrala zvezda, mozda bih i mogla. igrao partizan protiv buducnosti, ja navijala za buducnost, hihih. mislim da je to bilo negde 2002./2003. ako se ne varam. a slikala sam se i sa jednim sto je igrao za partizan, ipak. :blush: frederik haus je tad igrao za grobare, njemu nisam mogla da odolim.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #143 poslato: 30, Јануар 2009, 09:30:33 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #144 poslato: 30, Јануар 2009, 09:32:40 » |
|
Ivo Car licno napisao/la:svidja ti se bekam?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #145 poslato: 30, Јануар 2009, 09:34:02 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
|
|
|
pilpiksi
|
|
« Odgovor #146 poslato: 30, Јануар 2009, 09:36:42 » |
|
a slikala sam se i sa jednim sto je igrao za partizan, ipak. frederik haus je tad igrao za grobare, njemu nisam mogla da odolim. Nisi se valjda slikaka sa glodarom? Ja imam slike sa Rakocevicem,Radmanovicem i Jeretinom ali to je slikano obicnim aparatom pa to za sada ovde ne moze dospeti...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #147 poslato: 30, Јануар 2009, 09:37:50 » |
|
pilpiksi napisao/la:Nisi se valjda slikaka sa glodarom? jesam, neka mi bog oprosti. :blush:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ivo Car licno
|
|
« Odgovor #148 poslato: 30, Јануар 2009, 09:37:57 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #149 poslato: 30, Јануар 2009, 09:39:09 » |
|
Ivo Car licno napisao/la:ivo, kol\'ko ces da platis za jedan kvalitetan photoshop serijal, da zamenis ove amaterske radove? ))
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|