greengy
|
|
« Odgovor #45 poslato: 05, Јануар 2009, 12:06:38 » |
|
grunf napisao/la:Sta je to \"ovo\"? Glupog li pitanja.. Sto samo Nikola moze postaviti. je*ote. sta moze da bude...Ako bih kometarisao sve tvoje glupe postove... iiii... Ne razumem zasto je glupo pitanje? Ni jedno pitanje nije glupo, samo je bitno kako se tumaci!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #46 poslato: 05, Јануар 2009, 12:10:26 » |
|
Ako bih kometarisao sve tvoje glupe postove... iiii... Ja mogu da navedem zasto je ovaj glup. Ti Sve moje postove mozes da komentarises kao glupe.. Ljudi preziru ono sto ne razumeju.Ne razumem zasto je glupo pitanje? Ni jedno pitanje nije glupo, samo je bitno kako se tumaci!!! Ako je citiran link sa slikom.. logicno da se na sliku misli. Ne na polarnog medveda.
|
|
|
Sačuvana
|
Ko je strejt, ne budi mu drug.
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
The following statement is true: The above statement is false.
|
|
|
greengy
|
|
« Odgovor #47 poslato: 05, Јануар 2009, 12:12:08 » |
|
grunf napisao/la:Ako bih kometarisao sve tvoje glupe postove... iiii... Ja mogu da navedem zasto je ovaj glup. Ti Sve moje postove mozes da komentarises kao glupe.. Ljudi preziru ono sto ne razumeju.Ne razumem zasto je glupo pitanje? Ni jedno pitanje nije glupo, samo je bitno kako se tumaci!!! Ako je citiran link sa slikom.. logicno da se na sliku misli. Ne na polarnog medveda. Ipak, nikada neces razumeti!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #48 poslato: 05, Јануар 2009, 12:14:29 » |
|
Ipak, nikada neces razumeti!!! A ti ces opet na moj post pisati nesto sto nema veze sa mozgom. Sta necu razumeti ?
|
|
|
Sačuvana
|
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
|
|
|
greengy
|
|
« Odgovor #49 poslato: 05, Јануар 2009, 12:17:35 » |
|
grunf napisao/la:ivana0704 napisao/la:necu ti kazem, celavi. : smajlikojikulira: hihi. Imam kose. Nisam celav.. nisam, nisam. Da li i ja tebi u ovoj temi da objasnjavam da nisi celav... To ti pricam, ti mlatis ponekad, a niko ti nista ne kaze! hahahahahaha
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #50 poslato: 05, Јануар 2009, 12:23:47 » |
|
Da li i ja tebi u ovoj temi da objasnjavam da nisi celav...
To ti pricam, ti mlatis ponekad, a niko ti nista ne kaze!
hahahahahaha I ti bi mlatio kad bi se NEKAD pojavio na forumu. :dry:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #51 poslato: 05, Јануар 2009, 12:38:19 » |
|
chill out, boys. )) dajte slicke.
|
|
|
Sačuvana
|
štrikanjem do samospoznaje, dole heklanje koje zatupljuje!
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #52 poslato: 05, Јануар 2009, 12:48:50 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #53 poslato: 05, Јануар 2009, 12:54:10 » |
|
grunf napisao/la:mali grunfe, ljutis me. ne dam da mi spamujes rodjenu mi temu. http://i43.tinypic.com/245k613.jpg:silly:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #54 poslato: 05, Јануар 2009, 12:56:00 » |
|
hihi.
necu vise. casna pionirska.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Vader
Full Member
Resistance is Useless..
|
|
« Odgovor #55 poslato: 06, Јануар 2009, 02:49:57 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
This is the tongue that speaks on the inside These are the ears that ring with hate This is the beating youll never know This is the fist that grinds you down This is the pain that never leaves These are the screams that pierce your skin THIS IS THE VOICE OF SILENCE NO MORE
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #56 poslato: 14, Јануар 2009, 04:59:13 » |
|
Vader napisao/la:hihi ________________________ http://i42.tinypic.com/mu0dj.jpgod pre 5 min. p.s. Darko, osedesmo cekajuci tvoju fotografiju.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Vader
Full Member
Resistance is Useless..
|
|
« Odgovor #57 poslato: 15, Јануар 2009, 01:13:41 » |
|
Ivana, posalji mi Vader smajlija, pli\\z
|
|
|
Sačuvana
|
This is the tongue that speaks on the inside These are the ears that ring with hate This is the beating youll never know This is the fist that grinds you down This is the pain that never leaves These are the screams that pierce your skin THIS IS THE VOICE OF SILENCE NO MORE
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #58 poslato: 15, Јануар 2009, 01:14:48 » |
|
vazi, sad cu posaljem ovog. a imam ih negde i jos, sad cu nadjem.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivana0704
|
|
« Odgovor #59 poslato: 15, Јануар 2009, 02:05:08 » |
|
nasla, hihi.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|