grunf
|
|
« poslato: 14, Октобар 2008, 08:01:57 » |
|
http://rokenrol.blogspot.com/ Svake sedmice 10 novih mp3 pesama za download. Domaci rock je u pitanju.
|
|
|
Sačuvana
|
Ko je strejt, ne budi mu drug.
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
The following statement is true: The above statement is false.
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #1 poslato: 14, Октобар 2008, 08:05:08 » |
|
Da napomenem..
Da bi skinuli pesmu: Desni klik na naziv pesme i onda \"Save link as ili Save target as \" u zavisnosti dal je u pitanju ubogi Internet Explorer ili Firefox.
|
|
|
Sačuvana
|
Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.
|
|
|
Vader
Full Member
Resistance is Useless..
|
|
« Odgovor #2 poslato: 16, Октобар 2008, 12:08:40 » |
|
:woohoo:
|
|
|
Sačuvana
|
This is the tongue that speaks on the inside These are the ears that ring with hate This is the beating youll never know This is the fist that grinds you down This is the pain that never leaves These are the screams that pierce your skin THIS IS THE VOICE OF SILENCE NO MORE
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #3 poslato: 16, Октобар 2008, 03:39:58 » |
|
Prava stvar, dosta zanimljivih pesama za skinuti... :woohoo:
|
|
|
Sačuvana
|
Ми смо они на које су нас родитељи упозоравали!
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #4 poslato: 16, Октобар 2008, 07:17:31 » |
|
Zasto pogresan telefonski broj nikada nije zauzet? Marfijev zakon. jedan od mnogih.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #5 poslato: 17, Октобар 2008, 03:08:44 » |
|
grunf napisao/la:Zasto pogresan telefonski broj nikada nije zauzet? Marfijev zakon. jedan od mnogih.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #6 poslato: 17, Октобар 2008, 05:12:01 » |
|
kad pomenusmo Marfija..
nevezano za temu.. al je zanimljivo:
* Ako bacimo mačku sa krova ona uvek pada na noge * Hleb uvek pada na namazanu stranu
Ako mački na leđa vežemo parče hleba, a da je namazana strana odozgo, dolazimo do sledećeg zaključka: Ako takvu mačku bacimo sa krova ona bi, prema ovim zakonima, trebala da padne na oko pola metra iznad zemlje i da se tu okreće.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #7 poslato: 17, Октобар 2008, 05:21:52 » |
|
grunf napisao/la:kad pomenusmo Marfija..
nevezano za temu.. al je zanimljivo:
* Ako bacimo mačku sa krova ona uvek pada na noge * Hleb uvek pada na namazanu stranu
Ako mački na leđa vežemo parče hleba, a da je namazana strana odozgo, dolazimo do sledećeg zaključka: Ako takvu mačku bacimo sa krova ona bi, prema ovim zakonima, trebala da padne na oko pola metra iznad zemlje i da se tu okreće. Hmm... Mislim da bismo morali probati, ali iskreno po meni ta teorija ce pasti u vodu... Mozda se macka stvarno i okrene ne zato sto je parce hleba namazano, vec joj je to teret koji je tera da pada na ledja... B)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #8 poslato: 17, Октобар 2008, 05:31:59 » |
|
Hmm... Mislim da bismo morali probati, ali iskreno po meni ta teorija ce pasti u vodu... Mozda se macka stvarno i okrene ne zato sto je parce hleba namazano, vec joj je to teret koji je tera da pada na ledja... Visina sa koje cjemo machku baciti je vrlo bitna... Mada.. videce neko da muchimo zivotinje.. pa ce svasta da bude. A ko ne voli zivotinje ne voli ni ljude..tako kazu.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #9 poslato: 17, Октобар 2008, 05:33:45 » |
|
grunf napisao/la:Hmm... Mislim da bismo morali probati, ali iskreno po meni ta teorija ce pasti u vodu... Mozda se macka stvarno i okrene ne zato sto je parce hleba namazano, vec joj je to teret koji je tera da pada na ledja... Visina sa koje cjemo machku baciti je vrlo bitna... Mada.. videce neko da muchimo zivotinje.. pa ce svasta da bude. A ko ne voli zivotinje ne voli ni ljude..tako kazu. Ja imam jednu veoma zanimljivu ideju Jos samo da nadjemo macku, i malo dzema...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #10 poslato: 17, Октобар 2008, 05:37:02 » |
|
Ja imam jednu veoma zanimljivu ideju Jos samo da nadjemo macku, i malo dzema... Sto se machaka tiche... moje ideje su nepresushne. :side: a dzem.. od kajsije je super.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #11 poslato: 17, Октобар 2008, 06:01:47 » |
|
U to ne sumnjam E da, ne znam da li si nekada gledao na Discovery-ju seriju Mythbusters??? E oni njihove mitove uvek probaju po 5 do 10 puta, tako da ako se desi da macka stvarno padne na ledja, moracemo probati vise puta da utvrdimo koja verzija je tacna... :woohoo:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
grunf
|
|
« Odgovor #12 poslato: 17, Октобар 2008, 08:38:07 » |
|
U to ne sumnjam E da, ne znam da li si nekada gledao na Discovery-ju seriju Mythbusters??? Naravno ! To pratim redovno... po meni jedna od najboljih emisija ikada snimljenih. Malkice smo skrenuli sa teme. U stvari malo vise.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
m0skri
|
|
« Odgovor #13 poslato: 17, Октобар 2008, 08:50:45 » |
|
grunf napisao/la:U to ne sumnjam E da, ne znam da li si nekada gledao na Discovery-ju seriju Mythbusters??? Naravno ! To pratim redovno... po meni jedna od najboljih emisija ikada snimljenih. Malkice smo skrenuli sa teme. U stvari malo vise. U pravu si, pasce dogovor kad se nadjemo... B)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Vader
Full Member
Resistance is Useless..
|
|
« Odgovor #14 poslato: 19, Октобар 2008, 11:44:38 » |
|
VI STE BOLESNIICI:ohmy:
|
|
|
Sačuvana
|
This is the tongue that speaks on the inside These are the ears that ring with hate This is the beating youll never know This is the fist that grinds you down This is the pain that never leaves These are the screams that pierce your skin THIS IS THE VOICE OF SILENCE NO MORE
|
|
|
|