I dalje dokazujes bas ono sto sam hteo reci..
Da je meni do lokalnog dzeka, sedeo bih ja tamo, ali se nisam ni kandidovao za tako nesto( omasio si- Kolega je teo). Sto se tice mladosti nije 4 vec 44 godina. Meni vec pola glave sedo
Normalno je da se kitim Precima, jer ja nastavljam tu pricu uprkos svim poteskocama. Na meni je 50 porodica sa Rudnika, i nemoj to sa ulaganjem, jer si dovoljno pismen da pomnozis minimalac sa 62, pa pdv, pa boravisna itd- da ne davim
A sta ti Radis?
Ti, prvi nisi ukopcao pricu jer da jesi ne bi otvarao ovakvu temu, da ne podsecam sta smo Ti i Ja pricali i od toga nista..
U stvari, Mozda si sada pokazao pravo lice jer sam bas verovao da si preuzeo Djindjicevu doktrinu a ne pricu dok se nesto ceka da se desi..
A sto se mog rejtinga tice, savrseno me boli k.... sta ko misli o meni, jer ja zivim svoj zivot i zivim ga za sebe i nisam licemer koji glumi dobricu, niti seljo koji oce da bude lokalni Dzek. Ja sam jednostavno Ja, i imam svoje misljenje i ne treba mi nicije vise da bih ostao u glavi citav. A ko trazi Idole u drugima, i preuzima tudja misljenja kao svoja, nije bas sopstveni razum izgradio u potpunosti..
ma, tebe su glasali jer si mlad, i na tom zboru je svako mogao da prodje- Majstor Soda je sebe kandidovao i prosao:P trebao si tu biti lazno skroman
Nijedna Akcija od tebe, a otvaras temu prazne price i staticna mesna zajednica. I ljutis se kada ti odgovorim sto Mislim, da si bilo sta drugo napisao, bilo bi OK, ali ovo..
I znas da sam sto posto u pravu..
Bolje otvori temu sa nazivom zbir ideja kako od sela napraviti mali gradic sa zadovoljnim ljudima, nego jedno te isto..
Ko da ta mesna zajednica samo meni treba..