Vesti:

Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Elektricna energija Rudnika  (Pročitano 1080 puta)
greengy
Administrator
Sr. Member
Pol: Muškarac

« poslato: 15, Децембар 2008, 05:03:36 »

Dragi moji,
poslednjih nekoliko dana nase drago mesto izlozeno je teroru od strane monopolista koji nas snabdevaju el. energijom, a to Elektrodistribucija Srbije.

Sada je 21. vek, a Mi kao da smo u 18. veku. Gde su nasa ljudska prava?

Razumna su najavljena iskljucenja zbog radova na distributivnoj mrezi, ALI, sva obavestenja slusaju Milanovcani i ljudi iz drugih sela jer nasa lokalna samouprava nema sredstvo informisanja!!!

Ne vidim razlog zasto bi posle svake kapi kise ili malo jaceg povetarca morali da strepimo za elektricne uredjaje u domacinstvima, firmama i sl. Da li je problem obezbediti liniju od Gm-a do TS na Flotaciji?

U cemu je problem?

Moj predlog je da se napravi peticija kojom bi se obratili Direktoru ED GM da nam objasni uzroke visednevnih uzastopnih prekida u snabdevanju!
A mogli bi i medije da ukljucimo kako bi smo ubrzali stvar Namigivanje

Zato, Dragi moji, ocekujem da ovu temu shvatite licno, jer nema napretka Rudnika ako nemamo osnovnih uslova za zivot!!!!!

:angry:
Sačuvana

Hero Member
Pol: Muškarac

« Odgovor #1 poslato: 15, Децембар 2008, 08:11:34 »

Citat
Razumna su najavljena iskljucenja zbog radova na distributivnoj mrezi, ALI, sva obavestenja slusaju Milanovcani i ljudi iz drugih sela jer nasa lokalna samouprava nema sredstvo informisanja!!!

Slazem se. Dodao bih i da nasa mesna zajednica od samog pocetka prstom nije mrdnula kako bi se stanje poboljsalo.

Citat
Ne vidim razlog zasto bi posle svake kapi kise ili malo jaceg povetarca morali da strepimo za elektricne uredjaje u domacinstvima, firmama i sl. Da li je problem obezbediti liniju od Gm-a do TS na Flotaciji?

U cemu je problem?

Pa ovde uvek duva vetar.. Znaci nikad necemo imati struju ako duva kosava. hah.
A mi jos pricamo o ADSL-u... :unsure:
Ako se Milanovcani budu pitali...dobicemo ga kad ostatak sveta bude koristio telepatiju a ljudi na Marsu vec uveliko imali baze i privatne rancheve.

Citat
Moj predlog je da se napravi peticija kojom bi se obratili Direktoru ED GM da nam objasni uzroke visednevnih uzastopnih prekida u snabdevanju!
A mogli bi i medije da ukljucimo kako bi smo ubrzali stvar

Neko od tih ugojenih intelektualaca da ti nesto objasni..?

don\'t be stupid. Diplomatskim putem - tesko ces sta postici.
Licno, ako mi bilo sta ne daj Boze rikne od aparata... Licno cu otici kod tog kvazi direktora da mi da objasnjenje.

Da li ti je sad jasno zasto je onaj nesretnik upao u opstinu sa kantom benzina i svercovanim kalashnjikovom iz Krajine ?
Sačuvana

Ko je strejt, ne budi mu drug.

Nikad ti nisam rekao koliko do suza volim tvoju tršavu glavu koja u sumrak miriše na sapun i jesenji vetar.

The following statement is true:
The above statement is false.
Plax
Full Member

« Odgovor #2 poslato: 15, Децембар 2008, 10:18:14 »

Blokirati magistralni put M22, potez Bućin Grob...sedam dana!!!
Kao u stara dobra vremena...bice i vode i struje i interneta i snega! Namigivanje
Sačuvana
Ivo Car licno
Sr. Member

« Odgovor #3 poslato: 15, Децембар 2008, 05:28:29 »

Dok se sve drvene bandere ne zamene betonskim bice problema!Do tada nam preostaje jedino da kupimo agregate!;) Jezik Namigivanje
Sačuvana

Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
Vladimir
Jr. Member
**

« Odgovor #4 poslato: 16, Децембар 2008, 12:46:27 »

greengy napisao/la:
Citat
Dragi moji,
poslednjih nekoliko dana nase drago mesto izlozeno je teroru od strane monopolista koji nas snabdevaju el. energijom, a to Elektrodistribucija Srbije.

Sada je 21. vek, a Mi kao da smo u 18. veku. Gde su nasa ljudska prava?

U cemu je problem?

A mogli bi i medije da ukljucimo kako bi smo ubrzali stvar Namigivanje

Zato, Dragi moji, ocekujem da ovu temu shvatite licno, jer nema napretka Rudnika ako nemamo osnovnih uslova za zivot!!!!!

:angry:

Direktor ED GM ne postoji već samo ED Čačka
Sačuvana

Ivo Car licno
Sr. Member

« Odgovor #5 poslato: 17, Децембар 2008, 06:59:25 »

nadam se da ce uskoro sve resiti.B)
Sačuvana

Stalno insistiranje na poništavanju razlike među polovima stvara osnovu za međusobnu mržnju, koja se sada manifestuje tako što mladići i djevojke izbjegavaju jedni druge, a približavaju se, potpuno nastrano, isti polovi !!!
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na: