Razumna su najavljena iskljucenja zbog radova na distributivnoj mrezi, ALI, sva obavestenja slusaju Milanovcani i ljudi iz drugih sela jer nasa lokalna samouprava nema sredstvo informisanja!!!
Slazem se. Dodao bih i da nasa mesna zajednica od samog pocetka prstom nije mrdnula kako bi se stanje poboljsalo.
Ne vidim razlog zasto bi posle svake kapi kise ili malo jaceg povetarca morali da strepimo za elektricne uredjaje u domacinstvima, firmama i sl. Da li je problem obezbediti liniju od Gm-a do TS na Flotaciji?
U cemu je problem?
Pa ovde uvek duva vetar.. Znaci nikad necemo imati struju ako duva kosava. hah.
A mi jos pricamo o ADSL-u... :unsure:
Ako se Milanovcani budu pitali...dobicemo ga kad ostatak sveta bude koristio telepatiju a ljudi na Marsu vec uveliko imali baze i privatne rancheve.
Moj predlog je da se napravi peticija kojom bi se obratili Direktoru ED GM da nam objasni uzroke visednevnih uzastopnih prekida u snabdevanju!
A mogli bi i medije da ukljucimo kako bi smo ubrzali stvar
Neko od tih ugojenih intelektualaca da ti nesto objasni..?
don\'t be stupid. Diplomatskim putem - tesko ces sta postici.
Licno, ako mi bilo sta ne daj Boze rikne od aparata... Licno cu otici kod tog kvazi direktora da mi da objasnjenje.
Da li ti je sad jasno zasto je onaj nesretnik upao u opstinu sa kantom benzina i svercovanim kalashnjikovom iz Krajine ?